עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 2900 ש''ח למשחקים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז מה אתה אומר שהמעבד הזה שווה את המחיר שלו ושהוא יתן ביצועים מעולים במשחקים ביחד עם הכרטיס מסך?

ולפי דעתך המעבד הזה עדיין יהיה טוב עוד 4-5 שנים למשחקים

למה הCOER 2 QUAD יצאו לפני 5 שנים בערך ועד היום הם מעבדים טובים..

• תגובות 32
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הרי לא היית מקבל המלצה על רכיב שהוא לא טוב או לא משתלם.

אף אחד לא הולך להבטיח לך לכמה שנים המעבד הזה הולך להיות טוב כי אף אחד לא יודע, הדבר תלוי בהמון גורמים.

פורסם
  • מחבר

הרי לא היית מקבל המלצה על רכיב שהוא לא טוב או לא משתלם.

אף אחד לא הולך להבטיח לך לכמה שנים המעבד הזה הולך להיות טוב כי אף אחד לא יודע, הדבר תלוי בהמון גורמים.

CUAD CORE הם מעבדים מעולים שיצאו לפני 5 שנים ועד היום הם מצוינים לגיימינג ולריבוי תוכנות

אפילו ה CORE 2 DUO קונים אותם עדיין והם מצוינים עד היום והם יצאו לפני הQUAD CORE

אז אין לי מה לדאוג בנוגע ל I3 הזה כי 4 שנים מובטחות כבר יש לו לא?

פורסם

שמע אני אישית לא אוהב את המעבד I3 הוא לא הכי טוב שיש ואני גם מכיר אנשים שיש להם אותו והם אומרים שזה חרא מעבד.

כנראה שלחברים שלך יש את ה I3 הדור הראשון, שהוא לא רע, אבל I3 דור 2 פשוט הרבה יותר טוב, וזה מה שממליצים לך פה.

פורסם
  • מחבר

כנראה שלחברים שלך יש את ה I3 הדור הראשון, שהוא לא רע, אבל I3 דור 2 פשוט הרבה יותר טוב, וזה מה שממליצים לך פה.

מה יותר טוב I3 2120 או I5 760?

פורסם

הדיון הזה הופך ללא רלוונטי והשאלות שנשאלות כאן מיותרות ולא מחוברות לנושא הדיון.

יש לך שאלות לגבי השוואות מעבדים?

א. יש פורום ייעודי לנושא.

ב. יש מספיק מבחני השוואות ברשת שתוכל להשוות בין כמעט כל דגמי המעבדים הקיימים.

קיבלת הצעות מניצול מלא של התקציב ועד איך לחסוך ועדיין להישאר עם מערכת שמתאימה למשחקים.

פורסם

בתקציב כמו שלך, לא תראה הבדל בין I3 לפנום 2 955. הסיבה היא ששניהם מעבדים חזקים למשחקים אבל מה שיגביל אותך זה הכרטיס מסך שאי אפשר להתפרע איתו בתקציב כזה. לי אישית יש פנום 2 965 ושום משחק לא נתקע עליו ואפילו לא קרוב לכך...אבל במקביל יש לי כרטיס HD6850 שיתחיל לגמגם במשחקים הרבה לפני שהמעבד יתחיל להיתקע. אם יש לך העדפה למעבד AMD ע"פ אינטל..אז לך על זה! גם אני בזמנו העדפתי לקבל 4 ליבות עם אופצייה ליותר דברים שפועלים בו זמנית מאשר 2 ליבות אומנם חזקות יותר. הסיבה היא כי אני חושב שבעתיד עוד משחקים יתחילו להשתמש ב-4 ליבות בצורה טבעית ואז הפקטור של ליבה חזקה אחת כבר לא יהיה כזה חשוב. אבל עדין טבלאות מראות שאין כזה הבדל בין המעבדים האלו. מה שכן לפנום 2 955 אתה יכול לעשות OC אני חושב מה שב- I3 אי אפשר. ככה שאולי השילוב של יותר ליבות עם OC מסויים לכל ליבה, יצליח להביא אותך לאותה רמה כמו הליבה ב- I3 אך כפול 4 ליבות ובתקציב מערכת נמוך יותר.

פורסם
  • מחבר

בתקציב כמו שלך, לא תראה הבדל בין I3 לפנום 2 955. הסיבה היא ששניהם מעבדים חזקים למשחקים אבל מה שיגביל אותך זה הכרטיס מסך שאי אפשר להתפרע איתו בתקציב כזה. לי אישית יש פנום 2 965 ושום משחק לא נתקע עליו ואפילו לא קרוב לכך...אבל במקביל יש לי כרטיס HD6850 שיתחיל לגמגם במשחקים הרבה לפני שהמעבד יתחיל להיתקע. אם יש לך העדפה למעבד AMD ע"פ אינטל..אז לך על זה! גם אני בזמנו העדפתי לקבל 4 ליבות עם אופצייה ליותר דברים שפועלים בו זמנית מאשר 2 ליבות אומנם חזקות יותר. הסיבה היא כי אני חושב שבעתיד עוד משחקים יתחילו להשתמש ב-4 ליבות בצורה טבעית ואז הפקטור של ליבה חזקה אחת כבר לא יהיה כזה חשוב. אבל עדין טבלאות מראות שאין כזה הבדל בין המעבדים האלו. מה שכן לפנום 2 955 אתה יכול לעשות OC אני חושב מה שב- I3 אי אפשר. ככה שאולי השילוב של יותר ליבות עם OC מסויים לכל ליבה, יצליח להביא אותך לאותה רמה כמו הליבה ב- I3 אך כפול 4 ליבות ובתקציב מערכת נמוך יותר.

אני לא יודע לעשות אוברקלוק

אם הייתי יודע בלי לחשוב פעמיים הייתי לוקח פנום 955 או 965

בקיצור אפשר מפרט עם מעבד מרובע ליבות של AMD?

פורסם

קיבינימאט לא מצליח לעלות מפרט מ- KSP....סתכל בתמונה.

האמת שמפרט סוס לכזה מחיר. הם הורידו מחירים בהרבה דברים אז יצא משתלם. הלוח מפוצ'ר בים דברים, כרטיס מסך טוב ובמחיר משתלם. אם אתה משלם במזומן יוצא 2888. הייתי מוסיף אז גם איזה קירור טוב. שתדע יש לי בדיוק אותו מפרט למעט ה- HDD. המחשב ממש חזק וריץ כמאט כל משחק היום

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני מעוניין לרכוש מחשב בתקציב של עד 2900 ש''ח

יש כאן מפרט שמישהו הרכיב אני רוצה את חוות דעתכם עליו עם הוא טוב או לא טוב בשביל משחקים כבדים (BF3 ומעלה)

מעבד

AMD Phenom II X4 960T 3.0GHz

לוח אם

Gigabyte GA-M68MT-S2P

מארז

Thermaltake V3 X2 120MM + Seasonic 500W SS-

זכרונות

Micron Rendition 4GB DDR3 -1333

כונן קשיח

Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3

כרטיס מסך

SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5

צורב

SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S

מחיר - 2750₪

זה שווה את הכסף או שזה יקר מדיי

וזה מפרט טוב?

פורסם

הנושאים שלך אוחדו,

אל תאלץ אותי לתת לך אזהרה על דאבל פוסטינג.

אם יש לך מה להוסיף עשה זאת באותו דיון על אחת כמה וכמה שהדרישות לא השתנו.

פורסם
  • מחבר

הנושאים שלך אוחדו,

אל תאלץ אותי לתת לך אזהרה על דאבל פוסטינג.

אם יש לך מה להוסיף עשה זאת באותו דיון על אחת כמה וכמה שהדרישות לא השתנו.

אוקיי

איך המפרט?

פורסם

אתה גם ככה לא מוכן להקשיב.

את ההמלצה שלי + כל ההסברים האפשריים קיבלת בדף ה-1 יותר מזה אין לי עוד איך לעזור לך.

פורסם
  • מחבר

אתה גם ככה לא מוכן להקשיב.

את ההמלצה שלי + כל ההסברים האפשריים קיבלת בדף ה-1 יותר מזה אין לי עוד איך לעזור לך.

אבל עוד כמה הגיבו פה ואמרו שכדאי 4 ליבות...

פורסם

לשאלתך (משום מה לא הצלחתי פה לצטט אותך)

מה עדיף I3 2120 (דור שני 32nm) או I5 760 (שים לב הI5 פה הוא דור ראשון 45nm שיושב בכלל על לוח עם ערכת שבבים שונה)

אז ככה: במשחקים לא תראה הבדל, בכסף כן.

השקיעו פה זמן מחשבה וחקרו היטב לפני שנתנו לך תשובה

שים לב שההמלצה לקחת I3-2 היא הכי נכונה במסגרת התקציב שלך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים