פורסם 2012 בינואר 3013 שנים שלום לכם יש לי בעיה עם הWINDOWS MEDIA PLAYER הוא לא מנגן לי סרטי HD שאני צילמתי במצלמתי אלא הוא מראה במקום זאת ריבועים וצבעים ירוקים וכחולים וכל מיני טשטושים. נגן VLC דווקא מריץ אותם סרטים במדויק, אבל אינני מעדיף אותו הוא פשוט מאוד. ראיתי בחנות צילום שנגן שאותו נגן הווינדוס פלייר דווקא כן ניגן את אותם סרטים בדיוק - ככה אני רוצה. אני מבקש את עזרתכם כדי שאוכל לנגן HD על WINDOS MEDIA PLAYERומבלי להתקין תוכנות מיותרות שיכבידו המחשב והזיכרון. ??? תודה אלעד
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים קודקים. מה שאישית אני לא אוהב - אני משתמש ב-VLC וב-MPC HCמועבר לתוכנהכל טוב,גבריאל
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים פותח הדיון מה שאתה צריך זה להתקין קודק למערכת ההפעלה שמתאים לפורמט שאתה מצלם יש גם חבילות קודקים עם המון פורמטים שאחרי ההתקנה הWMP שלך ינגן כימאת כל סוג של פורמט ויעשה בעיות רק בפורמטים נדירים
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר הי, אז בקיצור לא הבנתי מה לעשותהתקנתי K-LITE CODEC ולא עזר בכללאין לי מושג מה אתם מתכוונים.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים זה כניראה איזה קודק בפורמט של היצרנית מצלמות הזאת תעשה דבר כזה לך לאתר של היצרנית מצלמה תוריד את הדריבר\תוכנה או מה שזה לא יהיה שקשור למצלמה שלך תתקין את זה אחרי שהכל מותקן סיכוי מאוד טוב שגם המדיה פליר יוכלל נגן את זה בלי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.