פורסם 2012 בינואר 3013 שנים למרות חיפושים רבים מאוד ברשת, לא מצאתי התייחסויות רציניות לסוגיה זאת.ה-ASUS STX אמור להיות DAC איכותי במיוחד, הן לפי הנתונים הטכניים והן לפי הביקורות השונות. הוא גם לא זול יחסית לכרטיס קול פנימי שלא מיועד לשימוש מקצועי.אולם לא מצאתי כל כך התייחסויות ישירות ליכולות שלו (כ-DAC כאמור, לא כמגבר אוזניות) מול יחידות חיצוניות בתקציב דומה - לדוגמא ה-PRO-JECT USB או יחידות איזוטריות יותר כגון ה-HUD-MX1, ה-DAC-WOW של HOTAUDIO וכו' או אפילו יחידות יקרות יותר כגון ה-V-DAC או MATRIX.
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים תבדוק פה:http://www.hifimusic.co.il/%D7%A1%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%94%3A-%D7%9B%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%A1-%D7%A7%D7%95%D7%9C-Asus-Xonar-Essence-ST-t2710.html?start=0&st=0&sk=t&sd=aסקירה של הESsence ST שזה כמעט אותו כרטיס אאל"ט, עם התייחסות כלשהי לVDAC, אולי תצליח ללמוד משם משהו מועיל לגבייך. . דוגרי, אם אתה מחפש מענה כלשהוא להגביר אוזניות ולא צריך את כל הפונקציות הנלוות של כאטיס קול מכשיר משולב כמו HUD-MX1 מהווה תמורה יותר טובה לדעתי, גם אם אולי יישמע מעט פחות טוב.
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים מחבר תכונת מגבר האוזניות משנית בשבילי, הרוב המכריע של ההאזנה אצלי הוא דרך הרמקולים.החשוב ביותר הוא ה-DAC ונראה לי ממה שמצאתי שה-STX כנראה נותן תמורה יותר מראויה בשביל הסכום שהוא עולה.אני ארכוש אותו במהלך החודש הקרוב בכפוף למגבלות תקציביות ובלת"מים.
פורסם 2012 בפברואר 513 שנים מחבר רכשתי את הכרטיס לפני מספר ימים. ארוז יפה מאוד, נראה מרשים, מצורפת חוברת עם אסופה של אנליזות שבוצעו ליציאות הכרטיס ומפגינות את כישוריו המרשימים. רק מה, לא יושב על לוח האם שלי, הסלוטים של ה-RAM מפריעים מזל ששידרגתי את המארז ל-define mini ויש לו סלוט פנוי בצד. הזמנתי כבל מאריך ל-PCIe וברגע שהוא יגיע מסין אני אנסה לחבר את הכרטיס מחדש ולחלוק רשמים (ותמונות). בנתיים אני נאלץ להסתפק ב-U2A העתיק שלי.
פורסם 2012 בפברואר 813 שנים הרכבתי היום את ה ST , מחובר למגבר סטריאו ב RCA ישיר , ה ST החליף UCA 202 של בהרינגר , פשוט עולם אחר... תענוג לאוזניים
פורסם 2012 בפברואר 2213 שנים מחבר הגיע הכבל המאריך של ה-PCIE, עדיין דרש כל מיני אילתורים ובסוף השתמשתי בכמה אזיקונים והרבה מזל בשביל לארגן את הכרטיס בתוך המארז.בחיבור למגבר שלי מרגישים הבדל מסוים, בהשוואה ל-CDP היקר שלי (ARCAM CD72) אין ממש יתרון מהותי למי מהמקורות. אני אעתיק כמה מהדיסקים למחשב ואערוך השוואה בקרוב.בחיבור לאוזניות (גראדו SR80) מדובר בתוצאה שהיא לא פחות ממדהימה.תחושתי היא שמה שמגביל את המערכת שלי כעת הוא המגבר הישן שלי (מרנץ 2235) שאני מתכוון לשדרג בעתיד למגבר דיגיטלי מבוסס TK2050 (ה-TA2020 לא מספיק חזק לצפייה בסרטים).
פורסם 2012 בפברואר 2313 שנים מחבר לאחר השוואה של מספר טרקים מהמחשב מול המקבילים שלהם שנוגנו על ה-CD72 אני חייב לציין שההבדל (אם בכלל) בקושי מורגש על המערכת שלי. אולי, ממש אולי ל-CD72 יש במה רחבה יותר, אבל זה ממש בספק. לפחות במערכת שלי ה-STX ממלא את הציפיות שהיו לי מה-DAC (ז"א - שישתווה ביכולות שלו ל-CDP המאוד אהוב ומוצלח שלי).התחושה שלי היא שהגורם המגביל במערכת כרגע הוא המגבר, אבל שדרוג יאלץ לחכות.לציין שעדיין יש בעיות עם ההשמעה ברמת התוכנה. ASIO4ALL עושה בעיות עם איכות סאונד לא יציבה. ה-ASIO של אסוס מקרטע לסירוגין ואני לרוב חוזר להשתמש ב-directsound של חלונות.
פורסם 2012 בפברואר 2413 שנים תתחדש על הכרטיס fungiman. אני חושב שאם אתה רוצה להשוות אותם, בעיקר ברזולציה וטונאליות, אתה צריך להשתמש בכלים יותר חושפניים מהSR80 והרמקולים שלך, IEM אנליטיות כמו אטימוטיק HF5 לדוגמא.
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים מחבר לא רלוונטי. לא רכשתי את הכרטיס לצורכי מבחן אלא כתוספת למערכת שלי. בתוך המערכת שלי הכרטיס משיג את היעד ויותר (מגבר אוזניות כבונוס). למה אתה לא מנסה wasapi? אני בעיקר חושב שהגיע הזמן לשדרג את ה-HTPC שלי מויסטה ל-7...
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים גם אני רכשתי לאחרונה את ה stx וגם אצלי זה מותקן על ויסטה יש מדי פעם קרטועים בסאונד אבל זה קורה רק בזמן התקנת תוכנות , בשימוש יום יומי אין קרטועים זה די מעיק ולא מתאים לחברה כמו אסוס לפשל ככה במוצר דגל . אם אשדרג לווינדוס שבע לא יהיו יותר קרטועים ?
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים זה לא חדש, ה-STX הוא מקור איכותי ואודיופילי למדי. הוא גם מגבר אוזניות מצויין, אגב, טוב יותר מרוב מגברי ה-Entry Level לפי מה שראיתי ב-Head-Fi (אם כי עדיין נופל מול מגברים בשרניים, אבל זה מובן לחלוטין)
פורסם 2012 בפברואר 2613 שנים גם אני רכשתי לאחרונה את ה stx וגם אצלי זה מותקן על ויסטה יש מדי פעם קרטועים בסאונד אבל זה קורה רק בזמן התקנת תוכנות , בשימוש יום יומי אין קרטועים זה די מעיק ולא מתאים לחברה כמו אסוס לפשל ככה במוצר דגל . אם אשדרג לווינדוס שבע לא יהיו יותר קרטועים ?הקרטועים קורים בזמן עומס מלא רגעי של המחשב וזה נורמלי לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.