עבור לתוכן

כל מי שרוצה להפעיל את התוכנה של השיחות חינם

Featured Replies

פורסם

לא הבנתם אותי טוב , זה גם לבזק וגם לשיחות לחול.

עכשיו , שמעתי ממישהו שזאת "חסימה" של בזק אבל זה נראה לי שטויות...

ואם יש פה אנשים שבכל זאת מצליחים.....אז......משהו מוזר :-\

לי בכל אופן יש SoundStorm 5.1 OB בלוח אפוקס.....

ואממ...בדקתי את כל הווליומים והכל...אין עוד אף הגדרה שלא בדקתי....וזה לא מסתדר :-\

אולי להתקין ת'תוכנה מחדש יעזור ?

בכל אופן , הפס שאני אומר לשמוע את מי שמדבר בטלפון (הימני) לא זז בכלל הוא נשאר ר-י-ק.....

• תגובות 79
  • צפיות 8.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

התוכנה "נתקעה" (פשוט לא עושה שום פעולה ברישום) ב-Create An Account. ???

רושם : "Please wait ...downloading"

פורסם

הוא פתח אשכול בגלל זה!

מה שהוא כתב שם לעשות זה בגלל שהשרתים נפלו אז תכנס למה שמצד שמאל ל- ok ותעשה בדיוק כמו שהוא אומר

יש לי בעיה שאני מנסה לחייג הוא כותב לי 404 not found

פורסם

הוא פתח אשכול בגלל זה!

מה שהוא כתב שם לעשות זה בגלל שהשרתים נפלו אז תכנס למה שמצד שמאל ל- ok ותעשה בדיוק כמו שהוא אומר

יש לי בעיה שאני מנסה לחייג הוא כותב לי 404 not found

אתה לא מחייג את המספר טוב.

פורסם

עד מתי התוכנה הזאת חינם?

פורסם

עד מתי התוכנה הזאת חינם?

עד תחילת ינואר...יענו נשארו עוד כמה ימים.

פורסם

ואיך יגבו אחרי תחילת ינואר?

צריך לרכוש את התוכנה, או לשלם על שיחה?

פורסם

למישהו כבר יש מושג איך אני פותר את הבעיה של : אני שומע את הצד השני והוא לא שומע אותי בכלל. אולי טיפה רק בתחילת השיחה.

???

???

פורסם

למי ששומע ולא שומעים אותו:

תכנס volume control ואז תבדוק שהמקרופון (בREC) מסומן.

צריך לסמן את הקובייה מתחת ל"מקרופון" (; זה לא MUTE, זה SELECT.).

פורסם

ואיך יגבו אחרי תחילת ינואר?

צריך לרכוש את התוכנה, או לשלם על שיחה?

באתר של ה[glow=red,2,300]ספקית[/glow] לא כתוב כלום על גביית כסף!!!

לא ידוע מאיפה הוא הגיע למסקנה המעניינת הזאת שיגבו כסף על השירות(לא תוכנה!!!)

בקשר לתוכנה x-lite, שיכולה להתחבר לספקיות VOIP אחרות(שגם גובות כסף) ; היא הגרסא החינמית של ה"חייגן" VOIP שלהם (יש גם x-pro ב50$).

קאפיש?

פורסם

למה עכשיו זה מתקשר אצלי?

הוא כותב 408 TIMEOUT מה יכולה ליהיות הבעיה?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך לרשום את המספר טוב למשל המספר הוא

03-5763000

אז אתה עושה

9723573000*

ולמי שהיו בעיות שמיעה תיכנסו לsetting ואז שם תגדירו את הכרטיס קול שלכם

פורסם

באתר של FWD, אחרי שנרשמים שם ומתחברים לאתר עם היוזר שלכם, יש עמוד של Messenger Config.

בעמוד הזה ניתן להוריד קובץ עידכון לרג'יסטרי, ואחרי שמתקינים אותו, ה-Windows Messenger הופך להיות מתואם עם הסרבר של FWD. במקום להתחבר במסנג'ר עם אי-מייל כשם משתמש לשרתים של .NET, עכשיו המסנג'ר יבקש שם משתמש וסיסמא של יוזר רשום ב-FWD, יתחבר לסרבר של FWD, ואז ניתן לבצע את השיחות דרך המסנג'ר עצמו (בעזרת האפשרות Make a phone call שנמצאת כבר בתוך כל מסנג'ר מותקן).

שיטה הרבה הרבה יותר פשוטה מאשר כל התוכנות האחרות של VoIP.

פורסם

באתר של FWD, אחרי שנרשמים שם ומתחברים לאתר עם היוזר שלכם, יש עמוד של Messenger Config.

בעמוד הזה ניתן להוריד קובץ עידכון לרג'יסטרי, ואחרי שמתקינים אותו, ה-Windows Messenger הופך להיות מתואם עם הסרבר של FWD. במקום להתחבר במסנג'ר עם אי-מייל כשם משתמש לשרתים של .NET, עכשיו המסנג'ר יבקש שם משתמש וסיסמא של יוזר רשום ב-FWD, יתחבר לסרבר של FWD, ואז ניתן לבצע את השיחות דרך המסנג'ר עצמו (בעזרת האפשרות Make a phone call שנמצאת כבר בתוך כל מסנג'ר מותקן).

שיטה הרבה הרבה יותר פשוטה מאשר כל התוכנות האחרות של VoIP.

תודה על המידע, זה נשמע הרבה יותר נוח, אבל אין לי מושג איזה קובץ REG להוריד, יש שם 3 אפשרויות, ואני לא יודע

איזה מהם אני צריך להוריד, מכיוון שהמחשב שבו אני רוצה להפעיל את זה הוא לא מחובר ישירות, הוא מחובר דרך רשת ביתית

פשוטה, עם כבל רשת ושיתוף אינטרנט, בלי שום נתב וסוייץ', זאת רשת של 2 מחשבים בלבד.

איזה אפשרות לבחור?!

תודה על העזרה :D

פורסם

כתוב על כל קובץ למי הוא מתאים. תבחר את הקובץ שמתאים למי שלא מחובר ישירות לאינטרנט אלא דרך מכשיר כלשהו שמשתף אינטרנט (כתוב שם NAT אם אני זוכר נכון).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים