פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים ראשית על הורד את התוכנה מהלינק הבא: http://planet.nana.co.il/football/X-LiteFWD_Install.exeולהלן דרכי ההפעלה1. אחרי ההתקנה הפעל את התוכנה2 במסך הראשון יופיע הגדרות של הקול3.אחרי שסימנו את הקטע של הקול הגענו לקטע של רישום משתמש וזה החלק הכי מסובך (כיוון שהשרתים תפוסים)4.לחץ על הכפתור שליד ה ok (לא עלcancel אלא על השני)5.אמור להיפתח חלון בצבע ירוק (חלון הגדרות) (במידה ולא ניפתח חלון זה לחץ על הכפתור שמי ימין לכפתור ה clear ואז system setting ואז SIS Proxy ואז Default)6. לחץ על השורה הראשונה ושנה אותה ל yes. (כך זה צריך להיראות enabled : yes)7.שורת ה Display name שם תרשום כל שם שתרצה ( כך זה צריך להראות Display name : your name)8.שורת ה user name הקש את המיספר 94458 (כך זה צריך להראות user name : 94458)9.שורת ה Authorization User הקש את המיספר 94458 (כך זה צריך להראות Authorization User : 94458)10.שורת ה Password הקש את המיספר 11111 (כך זה צריך להראות ***** : Password)11.שורת ה Domain/reaim הקש fwd.pulver.com (כך זה צריך להראות domain/reaim : fwd.pulver.com)12.שורת ה SIS PROXY הקש fwd.pulver.com:5060 (כך זה צריך להיות SIS Proxy : fwd.pulver.com:5060)13.דלג כמה שורות (חץ בכיוון למטה בצד שמאל) עד שתגיע לשורה Update setting לחץ עליו פעמיים14. בחר באפשרות הראשונה (לחץ עליה פעמיים וצא מזה ע``י הכפתור של היצאה)15. הפעל את המחשב מחדש16. כנס לתוכנה לחץ על הכפתור הירוק ולחץ כך 972* סיפרה שניה של קידומת ומספר טלפון לדוגמה 97297487847*כאשר הסיפרה 9 אחרי 972 מיצגת את קידומת האזור חיוג ( 09 )לא אני הכנתי אותו!!!!
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים המדיך אכן נתן לי תגובה בתוכנה ועכשיו כשאני מתקשר הוא עושה CONNECTING, אבל אני מקבל את השגיעה של 408 עכשיו, מה היא?
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים בוא נגיד שזה בגלל שלא רק אתה קראת את המדריך הזה לבד ואתה לא היחיד שעה את מה שכתוב במדריך... מממ. מה זה יכול להיות :
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אני מצליח לחייג , שומעים אותי , ואני לא שומע כלום....בדקתי ווליומים של הכל :-\ ממש מוזר...
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים הכל טוב...זה מתחבר. אבל לא מחייג!!...))):אני לוחץ חיוג ולא קורה כלום,שום צילצול.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים הכל טוב...זה מתחבר. אבל לא מחייג!!...))):אני לוחץ חיוג ולא קורה כלום,שום צילצול.Your lucky guy, I even cant create my own account its say "Please wait, Downloading" :-[
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים Your lucky guy, I even cant create my own account its say "Please wait, Downloading" :-[ זה חפיף...
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים לדבר חינם מהמחשב לבזקלעולם ! לא לבזק....אממ...לזה מעלי , כנראה לא נרשמת\הגדרת בתוכנה כמו שצריך.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים קראתי את המדריך הזה כבר בפורום של נענע והוא עובד... יש לי צליל חיוג ושניסיתי להתקשר הצלחתי באסה רק שאין לי אם מי לדבר בשעה כזאת אז אני לא יכול לדעת איך האיכות אבל ניראה לי שהיא תיהיה סבירה.. תודה בכל זאת על המדריך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.