פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר GIORGIO ARMANI בבקשה תתן לינק כי מצאתי לינק רק לאי מיול ולוקח לו שעעעעעהההההה........
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים משום מה, זה לא מוצא לי מקורות, רק כמה בודדים לעומת האיומיול שמוצא לי מאות.
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים מחבר הרבה מקורות אתה אומר אז אולי אני אתקין את אימיול ואוריד את אוברנט(????)אני כבר אדווח לכם.....
פורסם 2003 בדצמבר 2721 שנים יש לי OVERNET PRO אבל זה עדיין מוריד לי על מהירות קטנה!!וופורטים והכל אצלי כמו שגיאורגי אמר שם בSCREEN SHOT....מה עושים??.. ??? :'(
פורסם 2003 בדצמבר 2821 שנים אם יש לך מודם של alcatel ו"שדרגת" אותו ל- pro אז זו כנראה הבעיה.... לא אין לי מודם אלקטל אבל אני מתנתק מהכבלים בעוד יום יומיים ואז יהיה לי שוב בחזרה אלקטל כי קניתי אותו בזמן שהצטרפתי לADSL . בסדר אבל למה הבעיה עם המודם ואיך זה קשור?? תיאורטית הכל אמור לעבוד..... הורדתי את הגרסה של הPRO מהתוכנה הרגילה עצמה.... אולי זאת הבעיה?? בבקשה תוסיפו אותי לאיי סי שלכם (אם יש כמובן)
פורסם 2004 בינואר 521 שנים מה היו הפורטים ל overnet שהוא אמר שהם טובים? התמונות לא עובדות יותר ורק עכשיו הורדתי את התוכנה...
פורסם 2004 בינואר 521 שנים תכונה מעצבנת כל הסרטים שאני מוריד זה פורנו בסוף אני מעדיף כבר מירק פאבים וקאזאא עד שהצלחתי להוריד daredevil הסאונד גכרוע!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.