עבור לתוכן

T220 כבה לאחר פעולה של 10 דקות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מסך T220 הוא פועל מצויין ואני מרוצה ממנו.

היום לפתע הוא החל להיכבות לאחר פרקי זמן קצרים מרגע הפעלת המחשב.

בדקתי אותו מול מחשב אחר והתופעה חוזרת על עצמה כשלפעמים הוא כלל לא נדלק.

המסך התחבר למחשב בכבל DVI (אותו בדקתי מול מחשב אחר והוא נמצא תקין), ניתקתי את כל החיבורים מהמחשב והחשמל המתנתי, ניסיתי לחבר אותו גם דרך VGA ודבר לא משתנה עדיין נדלק לעיתים וכבה לאחר מס' דקות של פעולה.

למישהו יש מושג מה ניתן לעשות?

פורסם

נשמע כמו תקלה בלוח אספקת מתחים של המסך. המסך באחריות?

פורסם
  • מחבר

לא האחריות עליו כבר פגה, כמה חמורה הבעיה הזאת? כלומר כמה יכול לעלות התיקון?

פורסם

בעיה נפוצה במסכים מהתקופת ייצור של המסך שלך זה קבלים זולים באיכות ירודה שסמסונג (וגם חברות אחרות) דחפו ללוחות אספקת מתחים של המסך ואחרי כמה שנים הם מתפגרים. תיקנתי לאחרונה לחבר מסך של LG שהציג סימפטומים דומים לפני כמה חודשים. כל הבעיה הייתה 5 קבלים דפוקים שהחלפתי מספיירים שהסתובבו אצלי בבית (חדשים עולים שקלים ספורים). אצל היבואן רצו 400 שקלים להחלפה של כל הלוח אספקת מתחים (ומן הסתם הוא כבר קנה מסך חדש).

אם אתה רוצה לקרוא עוד קצת בנושא http://www.badcaps.net/forum/showthread.php?t=5136

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הטיפים, קראתי את התגובות מהלינק שנתת נראה שזאת באמת בעיה נפוצה.

ראיתי שניתן להזמין מחו"ל ערכת "עזרה ראשונה" הכוללת את כל הקבלים הדרושים למסך הנ"ל -

http://lcdalternatives.auctivacommerce.com/Repair-Kit-Samsung-T220-LCD-Monitor-Capacitors-Not-Entire-Board-P2230454.aspx

אני אנסה לברר תחילה כמה עולה התיקון, אם יתברר שעולה מאות שקלים אנסה לרכוש בעצמי ולהתקמבן על ערכת הלחמה

פורסם

שים לב שיכול מאד להיות שיהיה לך יותר זול להזמין את הקבלים בנפרד באיביי (אני הזמנתי ארבעה קבלים של nichicon בשני דולר), או אולי את כל לוח החשמל שגם ראיתי שמוכרים (סביבות 20 דולר למשומש). מצד שאני אם מזמינים את כל הלוח סביר שהוא גם יכיל רכיבים לא מוצלחים.

בכל מקרה, אם תבחר לעשות את זה בעצמך, מדובר בהלחמות פשוטות שאפשר לבצע גם עם מלחם פשוט של 30 שקל ורק צריך להיות עדינים וזהירים עם הפלסטיקה שמפרקים את המסך.

בהצלחה! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים