פורסם 2012 בינואר 2813 שנים לא מציע לך בכללל לגעת בזה לבד!!!!!!!גש למוסך מורשה של מאזדה ותתקן אם ישנה בעיה כלשהי!או שאתה יכול להתקשר לפהhttp://www.vehicle-lab.net/abs_heb.html
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים מחבר יש בעיה.. גילו שהמחשב לא עובד...ורוצים מלא כסף על חדש או משומש.. אני יכול להשיג חדש ללא כסף. רק אני צריך לדעת בידיוק איזה יש לילכן אני רוצה לצלם אותו רק לא יודע איפה הוא נמצאואם להחליף זה מסוכן אז אין לי בעיה ללכת למוסך שיחליפורק לוודא מה יש לי אני צריך לבד
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים כנס ל carsfurom יגידו לך בדיוק איפה הוא נמצא בדרך כלל הוא נמצא איפה שהרצועות מנוע או ליד המיכל של השמן ברקס.אם אתה כבר יכול להשיג אחד אחר בחינם אז למה שלא תשיג קודם ואז תשלם על העבודה?עדיף לך לשלם לל רק על העבודה מאשר להתעסק עם קטע שהוא בטיחותי
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים מחבר בקארספורום לא ענו ליאז זה מה שאני הולך לעשות להשיג קודם ואז לשלם על ההחלפה.. אני רואה שזה לא חכם מצידי לעשות החלפה כזאת לבדפשוט אני צריך לצלם את הדגם בידיוק מה שיש ליתודה על התמונה אני אחפש
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים אם אתה מתעקש למצוא בעצמך אז תאתר את המיכל של השמן ברקס ותראה לאן הצינורות ברקס הולכים בדרך כלל זה מתחבר למחשב של הABS בסופו של דבר.
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים א. לא מתעסקים לבד עם מערכות בטיחות של האוטו - בטח לא בלימהב. אתה באמת רוצה לגעת במערכת שעובדת בלחץ גבוהה בנקודה הכי קריטית של הבטיחות שלך - שאין לך מושג אפילו איך נראית?ג. חוקית אסור לך להתעסק בזה לבד , ולא סתם.ד. אתה יודע שאפילו בועת אוויר במערכת בלימה יכולה לגרום לך לא להצליח לבלום?אחרי שהפנמת את מה שכתבתי ואני מקווה שהגעת למסקנה שאין לך שמץ של סיכוי או סיבה להחליף לבד ולמען הסקרנות הטכנולוגית בלבד:כל מערכת הABS היא הבלוק במנוע שמתחברים אליו 4 (או 8 , זה תלוי בסוג ובמערכת הספציפית אז אל תידבק למס') צינורות מתכת קשיחים שרצים לאורך הרכב כמעט עד הקליפרים עצמם.לרוב על אותו בלוק מחוברת יחידת הבקרה (להל"ן המחשב)/בתמונה שהעלו לדוגמא זה נראה אכן כמו יחידת ABS משולבת עם משאבה , בלוק ומחשב באחד.לרוב זה נראה כמו בלוק ברזל עם צינורות מתכת מחוברים אליו. אין ממש קשר לרצועות מנוע , וגם לא למיכל נוזל בלימה (שקרוב בכלל לבוסטר בלימה , מערכת אחרת לגמרי שגם בה - לא נראה לי שכדאי לך לגעת).ובכלליות - יש 2 דברים שלא חוסכים בהם ברכב - לא קונים משומש , לא מתחכמים ולא שמים זבל:א. הצמיגים של הרכבב. מערכת הבלימה של הרכבליביו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.