עבור לתוכן

Torrentים + חיבור L2TP = איזה ראוטר אתם ממליצים ?

Featured Replies

פורסם

היי חבר'ה,

אז ככה: יש לי חיבור של 20 מגה דרך הוט ובזק בינ"ל.

כמובן שדרך ה-HOTBOX.

ראשית, כמודם הוא מתפקד מעולה, ללא ניתוקים וממצה את המהירות האפשרית.

אבל, כראוטר, הוא ללא ספק בינוני-מינוס, אומנם אין ניתוקים אבל הוא לא יכול להחזיק יותר מ-3 חיבורים מקבילים (פורטים) לאותה הכתובת (שבמקרה של הורדות מבוססות Torrentים זה כלום). במקרה של הורדות ישירות זה בסדר, אבל זה לא מה שאני מחפש.

זה ללא ספק בעקבות העובדה שיש לו מעבד חלש. (כמובן שברגע שמדברים עם הוט זה מקרה אבוד, כל מה שהם מבקשים ממך לעשות זה "בינג" ל"בורט"...אז להתחיל ולהסביר להם ממה נובעת הבעיה זה מעט בעייתי).

אז קניתי ראוטר של linksys דגם WRT120n - אומנם הוא מעוצב יפה, ואפילו כתוב עליו Cisco אבל ללא ספק לא יודע לספק את העבודה.

אם במקרה של ה-Hotbox כשאני מוריד Torrentים אז קיימת איטיות מחרידה (לא בגלל הרוחב פס - אלא איטיות עיבוד נתונים של הנתב) אז ב- Linksys הוא פשוט חוטף איתחולים. (דיברתי עם חבר'ה ב-Linksys ארה"ב והם הודו כי קיימת בעיית תכנון בנתב וכי במהירויות גבוההות מידי הספק כוח לא מתוכנן לקבל מספיק זרם מה שגורם לאתחול לטובת מניעת כשל במעבד)

אני פשוט מיואש, אני מחפש ראוטר שיכול להתמודד עם הורדות Torrentים מסוגל לחייג L2TP, מחזיק מהירות של 20 מגה ולא מת בדרך, יש המלצות?

פורסם

לך על הדגם TL-WR1043ND של TP LINK קניתי אותו לפני כחודשיים ואני מאוד מרוצה, אני אומנם כרגע עם 12 מגה אבל שבוע הבא משדרג ל 30 מגה

לפי מה שהבנתי מהחבר'ה כאן בפורום הוא יכול לעבוד גם עם 75 מגה בחיבור L2TP בצורה תקינה.

פורסם

72 מגה הגעתי, או שזה הוגבל מה2 מגה העלאה או שזה הוגבל מהנתב אני לא יודע.

פורסם

העיקר שהגעתם למהירות שכרגע נראית לי חלומית: 72M.

אני עם 12M בהוט ויש לי ים בעיות עם הנתב אותו קניתי וכתבתי עליו בפורום.

כרגע שיניתי את ה MTU לפי המלצות אחד המשתמשים.

נכון לרגע זה נראה תקין, אדווח בהמשך אם ישתנה משהו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים