פורסם 2012 בינואר 2613 שנים שלום דוד שלי נוסע שבוע הבאה לסין ולאחר שהרסתי את האקס בוקס שלי אני ארכוש חדש...רציתי לדעת כמה עולה xbox 360 בסין אני מדבר רק על הקונסולה ללא שלטים ללא חוטים ללא כלוםלא משנה לי אם זה slim או הרגיל*-?
פורסם 2012 בינואר 2713 שנים ל360 יש הגנה אזורית על המשחקים והספק כוח שלו לא אוניברסלי וחוץ מזה לא נפוץ באסיה אז תעשה לעצמך טובה ואל תקנה משם -אומנם יש משחקים בלי הגנה אזורית אבל יש הרבה שכן בנוסף לזה גם הDVD שלו מוגן אזורית לסרטים דגם ארקיד סלים בארץ שזה הדגם הזול ביותר היום עולה 800+ פה אבל אתה כן מקבל גימפאד שאתה יכול לנסות למכור במקרה כזה גם את הספק כוח אתה יכול לנסות למכור עם כבר יש לו מהסלים שלו
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים מחבר חבר שלי ניסה לפרוץ לי הוא משך את הדיוידי קי ומחק אותו בטעותיש לי את כל החומרה בגלל זה רציתי להזזמין מסין ולהחליף את הספק כוח בכל או]ן כמו שהמכשיר עצמו אין לי מה לעשות איתו הוא עובד אבל לא קורא שום דבר
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים קודם כל לא משתלם לפרוץ היום גם כי זה חתול ועכבר וגם כי אפשר להשיג מקורים מאוד בזול היום בכל מקרה אתה יכול להזמין רק את הכונן DVD ולקרוא מדריך איך מתקינים אותו אתה אבל חייב דגם של כונן שמתאים לדגם ה360 שלך בקיצור תחפור בגוגל
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים מחבר כל מה שאני צריך זה רק להחליף כונן?אמרו לי את כל מה שיש בפנים אני צריך להחליף?
פורסם 2012 בינואר 2913 שנים אמרתה שדפקתה את הכונן ולא את הלוח תחליט עם דפקתה את הקושחה (התוכנה בציפ של הכונן) אתה יכול להחליף כונן אבל אתה צריך דגם ספציפי שמתאים לגרסת סלים שלך עם דפקתה את הקושחה בלוח אם בלי אפשרות לתקן -זה לא יעזור לך ובמקרה כזה כבר עדיף לקנות סלים ארקיד 4 גיגה ולקחת מהסלים התקול את הארד דיסק בכל מקרה פה יש מדריך לדוגמה אבל אתה צריך לבדוק בגוגל עם זה אפשרי במקרה שדפקתה את הציפ DVD שלך אני יודע שזה אפשרי במצב רגיל אבל לא יודע במצב שלך ומה בדיוק עשיתה לכונן
פורסם 2012 בינואר 3013 שנים מחבר אני לא יודע אם זה הכונן או הלוח שאמרת אני יודע אני מפעיל הכל עובד יש תמונה wellcome to xbox אני מכניס דיסק זה לא קורא לא קורא כלום לא דיסקים אמיתים ישנים אפילוזה לא סלים זה הלבן השמן ג'ספאר
פורסם 2012 בינואר 3113 שנים עם זה השמן לקנות סלים ארקיד לא יעזור לך כי הארד דיסק של השמן לא מתאים לסלים אלה עם מוצאים מארז כונן של הסלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.