פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים שלום וחג שמח1) כיצד אני מחבר, ומה עלי לקנפג כדי ששני המסכים יראו אותו דבר?2) FB,K אך לכל מסך נראה דברים שונים?בתודה מראש, יהודה
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים כעקרון אתה הולך ל:כפתור ימני על שטח נטרלי באזור העבודה ---> מאפיינים ---> הגדרות .שם יש לך סליידר לבחור במסך, תבחר במסך שאליו אתה רוצה להרחיב ותסמן בוי למעטה "הרחב את שולחן העבודה שלי למסך זה"...זהו...יאיר.
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אתה בטוח שיש לך אפשרות לחבר עוד מסך ?רק אחת משתי היציאות (VGA,DVI) יכולה להציג על המסך .. שימוש מקבילי בשתיהן הוא בלתי אפשרי .
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים למה בלתי אפשרי?כמעט כל כרטיסי הדור האחרון תומכים ב-Dual Monitor..רק צריך מתאם מ-DVI ל-VGA.. או שני מסכי LCD..
פורסם 2003 בדצמבר 3121 שנים מחבר שוב שלוםטוב אז ניסיתי, חיברתי את המסך השני עם אדפתר וכפי הנראה לחצתי משהוא לא טוב ועכשיו נעלמו לי (לאפור) כל האופציות של שני מסכים (ורטיקלי הוריזונטאלי וכו).ניסיתי התקנת דריברים מחדש וזה לא משנה!!מה עושים, אני זקוק לזה לקריוקי ליום הולדתבתודה מראש, יהודה :-)
פורסם 2004 בינואר 121 שנים איפה בדיוק הן נעלמו?נראה לי שזה לא מופיע בגלל שאפשר לקנפג התצוגה ב2 המסכים רק כאשר שניהם מחוברים
פורסם 2004 בינואר 121 שנים מחבר שלוםשני המסכים היו מחובריםרק אופצית מסך שני=טלויזיה עובדתשני מסכים לא עובדיםאשמח להנחיות כיצד זה אמור לעבודבתודה וברכה מראש, יהודה
פורסם 2004 בינואר 221 שנים מחבר טוב, אז הכל בסדר, רק שאני משתמש ביציאת SVHS ולטלויזיה ישירותכלי שעזר לי הוא TVTOOLיהודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.