עבור לתוכן

זקוק להמלצה על מדפסת

Featured Replies

פורסם

שלום, לאחרונה התקלקלה המדפסת המשולבת בביתי ואני בחיפושים אחר מדפסת חדשה. (יש לי כבר מדפסת לייזר שחור לבן להדפסות הגדולות כסטודנט).

הדרישות שלי הם - מכשיר משולב - בעיקר סורק ומדפסת, פקס לא קריטי בכלל.

עלות דיו נוחה (לא צריך הכי זול שיש אבל גם לא משהו שאני אתחרט עליו כלכלית) השאיפה היא לעשות שימוש בדיו מקורי בלבד. (זה דיון אחר כבר). ושהדיו יהיה נגיש בחנויות. (לא מכיר חנויות כמו אופיס דיפו וכו' שמוכרות דיו של קנון למשל)..

עדיפות למדפסת שהדפים בה מוגנים מאבק (במגירה סגורה) כמו שיש במדפסות הלייזר לרב.

אין חשיבות לתקשורת אלחוטית (אין מניעה אבל גם אין דרישה גורפת, מבחינתי זה סתם בונוס).

אין צורך בהדפסה דו צדדית.

דגש הכי חשוב - איכות בנייה טובה. לא משהו מטורף, אבל נכוותי מהמדפסת הנוכחית שיש לי של HP שאחרי שנה פשוט כבר לא עובדת לי. (וכן אני מכיר את הדיון והנושא של בניית המכשיר במינימום כי אין טעם בתיקון אלא החלפה וכו' וכו' וכו').

תקציב - גמיש. מ - 200 עד גם 700 אם אשוכנע ביעילות ובהתאמה לצרכיי.

אני בכוונה לא רושם על אילו מדפסות כבר חשבתי / בחנתי כי אני אשמח לחוות דעת חדשות / שונות.

תודה :)

פורסם

נראה לי שהדגם שמתאים לך זה Brother MFC-J430W שעולה כ- 430 ש"ח (עומדת בתקציב).

1. אין הדפסה דו צדדית (אלא אם תוסיף להשקיע ב-J625DW)

2. מגירה סגורה לדפים.

3. אלחוטית אבל ניתן לחבר אותה עם כבל USB.

4. איכות בנייה טובה (לא פלסטיק זול כמו שרוב האנשים מרגישים ב-HP)

5. הדיו שלהם מאוד נגיש (מקורי ותחליפי).

6. מחירי הדיו שלהם נחשבים זולים לעומת קנון,HP ולקסמרק.

נ.ב.

אופיס דיפו מחזיק דיו של HP, ברדר, לקסמרק, קנון, סמסונג (פקס), דיו תחליפי ודיו של אוליביטי. אני אומר את זה בתור עובד ברשת (לא לעוד הרבה זמן).

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה, אני בהחלט פוזל לכיוון המדפסת הזו אבל קראתי בכמה ביקורות שאיכות ההדפסה היא לא בשמיים.. והדיו שלה הוא לא זול בהשוואה לסדרת - 920/940 של HP. (הם לא יותר זולות - המחסנית ה 1240 XL עולה 89 שקל בערך ומספיקה "רק" ל- 600 דפים לעומת "רק" 1200 דפים של 920XL במחיר של 79 שקלים בערך.. ).

פורסם

1. אני לא מכיר מחיר כזה לראש דיו של 920XL. נשמע לי זול מדי כדי שיהיה מקורי (שחור אמור לעלות באזור 110 וצבעים 50 אלא אם זה במקומות כמו אופיס דיפו ששם יותר יקר אבל יש 2+1 וכו'). מה גם שלדעתי ניתן להשיג ראש דיו של ברדר בזול יותר אבל ה-HP חסכונית יותר בעיקר בשחור (בצבע ההבדל 700 של HP לעומת 600 של ברדר).

2. ל 6500 אין מגירה סגורה.

3. איכות הבנייה של HP לא נותנת תחושה טובה כמו בברדר למרות החסרונות שיש לברדר.

שלא תבין אותי לא נכון לדעתי שתי המדפסות מצויינות אבל לכל אחת יש יתרונות וחסרונות.

פורסם
  • מחבר

אתה נגעת בדיוק בנקודות שמפריעות לי להחליט כרגע - החוסר מגירה, איכות הבניה, מחירי הדיו לעומת כמות ההדפסות.

נראה לי שבסופו של דבר מכיוון שמדובר במדפסת ביתית שלא תעבוד קשה מדי (הדפסות ספורות בלבד בחודש) אולי עדיף ללכת על איכות הבניה ומגירה ולבחור בברדר מאשר ה - HP שהדיו שלה משתלם משמעותית.

יש יתרון משמעותי של דגמי MFC מתקדמים יותר מאשר הבסיסי mfc - 430/410j?

תודה

פורסם

היתרונות היחידים של הדגמים המתקדמים יותר(625/825) זה הדפסה דו-צדדית ,מסך מגע בשני הדגמים והדפסה על דיסקים בדגם 825.

יתרון נוסף של ברדר 430/625/825 על ה-HP זה גם האפשרות לסגור את המזין דפים כך שלא ייכנס למנגנון אבק. בניגוד לHP שהמנגנון פתוח וחשוף לחלוטין לאבק.

פורסם

לפותח הדיון: אם כמות ההדפסות שלך מועטה מאד - רק מספר דפים בחודש, כדאי שתהיה ער לאפשרות של התייבשות דיו במחסנית.

בעבר היתה לי מדפסת EPSON מצויינת, אלא שהדיו היה נגמר בזמן בלתי סביר, והתברר כי זו תופעה ידועה במדפסות של חברה זו

(לפחות כך היה לפני מספר שנים).

במדפסות HP זה לא קורה לי גם עם מספר הדפסות מועט.

מומלץ לברר נקודה זו גם למדפסת של Brother לפני הרכישה.

פורסם
  • מחבר

טוף.. קניתי היום בסוף את ה - hp 6500a.

התקנתי אותה, עשיתי הדפסות נסיון - ויש בעיה.

אני עוד לא יודע למה - אבל ההדפסה יוצאת גרוע במיוחד. בתחילה סתם צבעים לא היו מדויקים, אבל אחרי 2 הדפסות נוספות => נראה שהמדפסת לא מפיקה את הצבע הכחול. אני תוהה אולי זה בעיה במחסנית הדיו - אבל בכוונה שמתי סריקה של תמונה עם הרבה כחול ובמקום זה מקבל הדפסה של אדום.

עשיתי ניקוי ראשים, שבסופו יש בתחתית העמוד ריבועי צבעים - היו רק צבעים אדומים וצהובים, המדפסת שאלה עם לעשות סיבוב ניקוי שני ובחרתי כן, ואז התקבלו למטה ריבועים בשאר הצבעים - אבל עם מריחות כבדות במיוחד...

אני תוהה אם זה בעיה במחסניות הדיו? (הכחולה לא עובדת?) התקנה אולי לא נכונה? (נראה לי לא סביר כי השחור עובד בסדר גמור)..

רעיונות?תודה

פורסם

התקשר לשרות של HP והם ידריכו אותך בטלפון כיצד לבצע בדיקת תקינות חשמלית ופיזית של מחסנית הדיו.

לכל דגם מדפסת יש קודים פנימיים המאפשרים בדיקה כזו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים