פורסם 2012 בינואר 2513 שנים חיפשתי כאן את ההודעה הרשמית, mishax? יאללה מתי כולם מתאספים לקצת :2gunsfiring:
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים מקווה שהיו חוקים ברורים כמו:* KICK למי שמנסה לגנוב טנק לשחקן שיצא רק בשביל לתקן אותו.* KICK ל Friendly fireמקווה גם שהשחקנים יהיו בעבודת צוות, אם זה אומר לספק תחמושת ורפואה בהתאם לתפקיד.לתקן לחבר צוות את הרכב\טנק בזמן התקלות אם הוא יכול .
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים אם חייל יוצא מחוץ לטנק בשביל לתקן אותו, ואין אף אחד שמחפה עליו - נשמע לי לגיטימי להרוג אותו ולחטוף את הטנק... לא?לפחות ככה זה במציאות..
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים מחבר יש איזה מנגנון חדש שנתקלתי בו אתמול (במטרו הישראלי, כן אני מודה... :-[ ) שמאזן אוטומטית קבוצות.מצד אחד רעיון נחמד, מצד שני הביצוע לא טוב. המנגנון הזה לפעמים היה מעיף אותי לקבוצה השנייה באמצע המשחק.מה הולך להיות בשרת הזה?
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים * KICK ל Friendly fireאני רוצה לראות אותך עושה שלושה סיבובים בשרת עם FF בלי להרוג אף אחד מהקבוצה שלך.
פורסם 2012 בינואר 2613 שנים לגנוב לאוייב טנק בזמן שהוא בטוח ששתלת לו c4 על הטנק זה כיף, לפעמיים אני לא supporterואני מתקרב לטנק ללא ברירה או לעשות prone לייד הטנק כך שאני לא נראהובמקריים שאני מתקרב לטנק הוא יוצא ממנו ואני חוטףבכול מקרה אני יצטרף לשחק בסרבר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.