עבור לתוכן

איפה ומה כדאי ללמוד?

Featured Replies

פורסם

אני חייל משוחרר ורוצה ללמוד ולעשות קריירה בתחום המחשבים. יש לי נסיון של טכנאי מחשבים, אני די טוב בזה, כשמדובר בתקלות במחשב. הבעיה שלי שאין לי שום תעודה שמוכיכה את היכולות שלי. הנושאים שמעניינים אותי הם ניהול רשתות, 3D גראפיקה ואנימציה, וכמובן, חומרה. איזה מוסדות הכשרה יש במרכז הארץ ומה הייתם מציעים? בינתיים כבעתי רעיון בHackerU

פורסם

למה לא תואר ראשון בהנדסת תוכנה או בהנדסת חשמל?

טכנאים בלי תואר אקדמי יש בכמויות, כולל כאלו עם ניסיון רלוונטי מהצבא. תור הזהב של הדוט-קום חלף כבר לפני עשור ויותר והמשכורות לחסרי תואר וניסיון ייחודי לא מדהימות (שלא לומר - נמוכות).

פורסם
  • מחבר

הנדסת התוכנה לא ממש מעניינת אותי, אף פעם לא התעסקתי בזה. ואני מוכן לעבוד בשכר לא גדול, אבל לפחות להתעסק במה שמעניין אותי. בכל מקרה זה יותר טוב מלעבוד פיזי במחסן\מפעל ולקבל שכר מינימום או קצת יותר. אני צעיר, ולא צריך לפרנס משפחה וילדים, מה שהכי חשוב לי, נכון לעכשיו זה לעבוד בעבודה שאני אממש את הפוטנציאל שלי, ולא לקום כל יום בבאסה בגלל עבודה שאני לא סובל אותה אבל בא לעבוד מחוסר ברירה

פורסם

לא ברור כל כך למה אתה מכוון. "תחום המחשבים" יכול להיות טכנאי, מנהל רשתות, בודק תוכנה, מפתח אלגוריתמים (מדעי המחשב/מתמטיקה), מהנדס חשמל (חומרה) ועוד ועוד, כשאורך וקושי הלימודים עבור השניים האחרונים גדול לאין שיעור מהאחרים (הדורשים בדר"כ הסמכות למיניהן שניתן ללמוד במכללות ייעודיות).

פורסם
  • מחבר

טכנאי\מנהל רשת\גראפיקה ואנימציה -אילו נושאים הכי רלוונטיים בשבילי

פורסם

ואני מוכן לעבוד בשכר לא גדול

עכשיו אתה יכול לאמר את זה.

אבל לפחות להתעסק במה שמעניין אותי.

כדאי שתהיה בטוח שזה תחום שמעניין אותך, יש הבדל בין איך שזה נשמע לאיך שזה במציאות.

אני צעיר, ולא צריך לפרנס משפחה וילדים

כן אבל מתישהו (סיכוי סביר ::) ) שתצטרך, אז תחשוב על העתיד כבר עכשיו כי יותר מאוחר לא יהיה לך זמן ללמוד.

לפני שיתנו לך אפשרויות כדאי שתספר על היכולות שלך, אם זה מבחינה טכנית, מתמטית, יצירתית וכ... (איך יכולת הלמידה שלך?)

אם סתם תרוץ לעשות קורס פשוט ולא יהיה לך ניסיון לא מובטח שתצליח להתברג במקצוע*

פורסם

תלמד מתמטיקה באוניברסיטה העברית.

כיף שלא נגמר... מנסיון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים