עבור לתוכן

הcx400-II מתו, צריך עזרה ברכישת אוזניות חדשות

Featured Replies

פורסם

שלום. כמוזכר בכותרת, ברשותי cx400 II של סנייהזר, יש לי את האוזניות כבר יותר משנה (ולכן כבר אין אחריות,כמה חבל) השבוע נסעתי לי לתומי באוטובוס, שומע קצת מוזיקה, ופתאום אוזן אוזניית צד ימין מפסיקה לעבוד - ככה, בלי התראה מוקדת, בלי משיכה או מכה או נפילה.. כלום ! פשוט החליטה שהיא מפסיקה לעבוד ויהי מה. כאשר אני משחק עם החוט אני יכול להשיג מקסימום חצי דקה של שמיעה בשתי האוזניים, וזה רק בזוויות מסויימות ומאד לא נוחות. ניגש לעניין: 1. האם יש אפשרות לתקן ? (משום שאני מניח שהתשובה היא לא, אמשיך לשאלה הבאה) 2. עכשיו צריך אוזניות שיחליפו אותן.. מאד אהבתי את הסאונד שלהם, חשבתי לקנות את אותן אוזניות אבל אני רוצה שיחזיקו לי יותר זמן, וגם צריך קצת גיוון בחיים. (אבל לא יותר מידי גיוון - עדיין מעוניין ב IN EAR) התקציב שלי הוא 150 ש"ח (גג 200 אם זה ממש ממש ממש שווה את זה) בנוסף, כבעל אייפוד טאץ' אשמח אם יהיו לאוזניות בקרי ווליום והעברת שיר, אך זה ממש לא חובה, ואם זה בקר גדול וכבד אני מעדיף לוותר. כמובן שאשמח לקנות בישראל אבל גם אין לי שום בעיה עם ebay וכו' (רק שהתקציב שציינתי חייב להיות כולל משלוח) ניסיתי קצת לעיין ברשת על הנושא אבל יצאתי מאד מבולבל. תודה רבה לעוזרים !

פורסם

בצע חיפוש כאן וב ht על המוצרים meelectronics. תמורה גבוהה להשקעה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה. בכל מקרה קניתי עוד אוזניות של סנהייזר מאי ביי... דגם imm30.

זה אוזניות עם ביקורות מצויינות באינטרנט. בארץ הן עולות 250 שקל והצלחתי בשנייה האחרונה לתת הצעה גבוהה בכמה שקלים ולקחת אותם במחיר של 170 שקל כולל משלוח. מה אתם אומרים, עשיתי עסקה טובה?

פורסם
  • מחבר

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים