עבור לתוכן

טלויזיה 42" של הזול, התלבטויות פנים אומייגאד

Featured Replies

פורסם

אהלן אהלן,

יש לי חדר קטן, ואני רוצה בו מסך ענק יחסית, כדי להתקרחן על האקסבוקס ועל סרטים בפול אייץ די.

עכשיו, אני ראיתי טלויזיה של Infinity שזה חברת מדבקה אבל לטלויזיה יש מפרט טכני מפגר http://www.am-avi.co.il/?storeid=4705&view=products&id=504193 אני יכול לקנות אותה ב2100 שקלים.

נתוני מסךגודל מסך: 42 אינץ'יחס תמונה: 4:3 / 16:9זמן תגובה: 4 msיחס ניגודיות: 100000 :1רזולוצית מסך: 1920X1080בהירות: 500 cd/m²גודל נקודה: 0.2715 מ"מזוית צפיה: 178 מעלותמספר צבעים: 1.07 מיליארדשיטות שידור: מולטי סיסטםמצבי טמפרטורת צבע: כלול

בום, ורק נוסיף שני רמקולים שכל אחד מהם הוא 20W ולא 10 כמו הסטנדרט

עכשיו, כל הטלויזיות השונות בטווח מחירים עד ה2500 בעלות נתונים שלא משתווים לזאת, ואני יודע שזה לא הכל נתונים, אבל אני גם יודע שהכל סיני. אז תאכלס לפי ביקורות רואים בה מדהים והוא עולה באיכות על המון טלויזיות בטווח מחירים גבוה יותר.

מישהו רוצה להגיד לי שאני מאעפן ולכוון אותי לכיוון של טלויזיה עם שם מפוצץ ופרסומות שנונות על סכינים וחדות, אז בבקשה.

אני צריך המלצות על טלויזיה מצויינת שלדעתם וע"פ נסיונכם משתלמת לי יותר לקנות. חשוב 42

תודה כפרות

פורסם

מה אתה רוצה שנגיד לך? תתחדש על האינפיניטי, מברוכ.

רק תוודא שה-LAG הוא לא כזה שיהרוס לך את החוויה עם ה-XBOX.

פורסם

ואתה באמת חושב שהסיני או הטורקי שמייצר את האינפיניטי הזאת מכיר איזה טריק שענקיות כמו סמסונג ו LG לא מכירות?

השוק הזה צפוף ביותר, ורמת הרווח מאוד נמוכה. אם מישהו מציע יותר בפחות כסף, אז הוא היה חייב לוותר על משהו, אם זה הפנל, מנגנוני עיבוד התמונה או איכות הרכיבים והמעגלים חשמליים. בד"כ על כולם.

עדיף לטעמי ללכת על דגמי מיד ריינג' מחברות ידועות אפילו מייבוא מקביל מאשר להיכנס להרפתקה הזאת. LD460 נמכר בזאפ בקצת יותר ובד"כ ניתן בחנויות להשיג מחירים טובים יותר מאשר מזאפ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים