עבור לתוכן

מישהו ראה את המקלדת הזאת למכירה בארץ?

Featured Replies

פורסם

Azio Levetron KB588U Mech4 Mechanical

64471_l.jpg

היא מזכירה לי נורא את הX6 שקניתי רק שזאת מכאנית(לא ידעתי על קיומה של זאת ועכשיו אני קצת מתבאס שלא קניתי את זאת)

רק שלא ראיתי אותה בכלל בארץ..

מישהו שמע עליה?(גם באיביי יש למחירה אבל אף אחד לא מוכר לארץ..)

פורסם

אתה יכול לנסות לשלוח מייל למוכרים ב-eBay ולשאול אותם אם הם מוכנים לשלוח לארץ. שווה לנסות ואין לך מה להפסיד.

פורסם
  • מחבר

אם הייתי רואה שיש אותה בארץ הייתי שוקל

ואם היה למישהו פה ניסוי טוב איתה ...

אבל ככה אני לא יודע הרבה עליה ..ובכל זאת יש לי את הX6 שהיא חדשה

אז אין טעם להזמין משהו יקר שאני לא מכיר מישהו שהתנסה בה.(למרות שכולם בפורום מעודדים ואוהבים וממליצים רק על מקלדות מכאניות..לי אישית עוד לא יצא להתנסות..)

פורסם

אם יש לך את ה-X6 ואתה מרוצה ממנה, אז תשאר איתה.

אם אתה בכל זאת רוצה להתנסות במקלדת מכנית, Razer Black Widow עם הסוויצ'ים הכחולים תהיה התחלה טובה.

יש גם מקלדת מכנית עם סוויצ'ים חומים של Zowie באיבורי שגם היא טובה בתור התחלה:

http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7981&CatCode=415

פורסם
  • מחבר

אבל אין לה מקשי מולטימדיה(שזה חשוב) בכלל וגם ואין לה חוגה לווליום (שזה גם חשוב לי..)

פורסם

אם יש לך את ה-X6 ואתה מרוצה ממנה, אז תשאר איתה.

פורסם
  • מחבר

כן זה כניראה מה שאני יעשה..סתם ראיתי אותה והתלהבתי :silly: היא נורא מיוחדת ונורא דומה לX6 והיא מכאנית אז רציתי לדעת עם יש מישהו שיש לו אותה ויכול להשוות עם הX6

כניראה אשאר עם הX6

תודה רבה לך :)

פורסם

בכיף. אם אתה מרוצה מה-X6 ולא חסר לך בה כלום, אז אין סיבה לא להישאר איתה.

• 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

אני מחפש את הדגם Mech5 של המקלדת הזו. ב ebay ראיתי אותה ב 130$ קנדי אבל המשלוח עולה כמו המקלדת... 250$ נשמע לי "קצת" מוגזם.

פורסם

אתם יכולים להשתמש באתר buy2.co.il ולשלוח מהם לארץ המשלוח יעלה בסביבות ה20 דולר הרבה יותר זול

פורסם
  • מחבר

וואי וואי שכחתי כבר מהדיון הזה..

אני כבר מאז עדיין עם הX6 שלי שאני מרוצה ממנה

אבל באמת אני יכול להגיד לך שאולי באמת תנסה להשתמש בBUY2 כמו שאמרו קודם

יש לי ניסיון לא רע איתם (לא עם מקלדת אבל עם עכבר) הזמנתי מאמזון דרכם עכבר של רייזר DA (המהדורה המוגבלת הנדירה של דרגון איג!)

פורסם

נייס, האמתי בדיוק עכשיו קניתי עכבר של לוג'יטק (היה לי יותר מדיי מזל רע עם ראזר) עלה לי 170 ש"ח בארץ ואני חייב להגיד שחוץ מהDPI שמגיע "רק" ל3600 הוא לא יורד בכלל מהרמה של הבלק מאמבה שהוא החליף.

וכן הם נהדרים הזמנתי מהם נעליים וזה הגיע תוך שבוע אלי הבית (470 במקום 1200 בארץ)

פורסם
  • מחבר

איך הסתדרת ובדקת עם המידה של הנעליים טובה עליך? ?(אני פעם הזמנתי מאייבי נעליים ובסוף הם לא ישבו לי טוב על הרגליים והיו גדולות)

פורסם

הלכתי לחנות בארץ בדקתי את המידה ואז הזמנתי

פורסם
  • מחבר

תתחדש :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים