עבור לתוכן

תיקון כפתור באייפון 4

Featured Replies

פורסם

ערב טוב והיום בפינתנו :) תיקון אייפון 4 שהגיע לידיי בטענה שכפתור ה HOME עושה בעיות.

אבחון קצר שלי מגלה שהכפתור מידי פעם עובד ומידי פעם לא עובד :( - שאלה שאלתית לפני שאני מזמין כבל חדש ופותח את האמאמא של האייפון ומחליף כפתור אולי ניתן לקבל דיאגנוזה אחרת - אני כמעט בטוח שיש בעיה במגעים .

תודה

פורסם

באייפון שלי ניקוי המגעים פתר את הבעיה, אבל מצד שני כדי להגיע אל הכפתור הזה צריך ממש לפרק כל דבר במכשיר (זה היה 2g, יש מספיק סרטונים שמדגימים את הפירוק).

ככה שאני מאמין שזו הבעיה גם אצלך.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה סיפור מהתחת - השאלה היא האם זאת באצת הבעיה - לפרק זה לא בעיה . מישהו מכיר את התקלה הזו האם היא שכיחה

פורסם

אז התשובה היא שכן, ניקוי קל בסבירות גבוהה לפתור את הבעיה.

פורסם

אני בספק אם ניקוי יעזור. אם זה כמו ב 3GS אתה יכול לנסות ליישר קצת את הפינים, כנראה שזו הבעיה.

מומלץ שתצתייד עם כפתור HOME מאיביי בכמה גרושים מראש - חבל לפרק את האייפון פעמיים.

  • 1 שנה מאוחר יותר...
פורסם

לפני שאתה מחליף כפתור תעשה כמה פעולות, כיול הכפתור: כנס לאפליקציה כלשהי, לחיצה ארוכה על כפתור הכיבוי עד שאתה רואה החלק לכיבוי ולשחרר, לאחר מכן לחיצה ארוכה על כפתור הבית עד שאתה רואה את התאורה המהבהבת בהחלק לכיבוי נתקעת והטלפון נפתח, עד כאן כיול(לפעמים ממש עוזר).

האם האייפון שלך עמוס עד אפס מקום?

האם האייפון היה חשוף לרטיבות במקלחת,אדים , מים? אם כן ניקוי המגעים של הכפתור גם אופציה וכמעט תמיד לא עוזר.

אם תרצו אני אעלה מדריך מצולם איך להחליף מסך באייפון 4/החלפת כפתור.

יש בסך הכל 24 ברגים כדי לשחרר את המסך שיושב על הכפתור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים