עבור לתוכן

מחפש פיתרון כולל לחסימת אפשרויות בפני משתמש יחיד

Featured Replies

פורסם

אני מחפש סדקה של תוכנות בחינם או לניסיון שיאפשרו לי לתת לאחותי (שלא יודעת הרב בתחום המחשבים) להוריד קבצי מוזיקה למחשב שלי ולצרוב אותם ללא כל אפשרות למשהו אחר.

אז אני צריך תוכנות לשימוש מידי לדברים הבאים:

חסימה של קבצים ותיקיות (הרבה מהם).

אי מתן האפשרות לפתוח תוכנות רבות שאני מגדיר יחידנית.

ניקוי כולל של כל הקבצים שיכולים להעיד על מעשי באינטרנט (אני לא חובב פורנו לכל אלא שחושבים שאני כן).

ניטור כל הפעולוךת שהתבצעו במחשב.

ואם אפשר גם חסימת האפשרות לשנות הגדרות במחשב שלי.

זאת משימה מסובכת ויש לי רק שעתיים לעשותה,יש רעיונות כלשהם?.

אני יודע שבישראל יותר מבמקומות אחרים התופעה של אחים קטנים וחטטנים נפוצה יותר.

וענה עזרו לי במהירות האפשרית.

פורסם

אם מערכת ההפעלה היא Windows XP אתה יכול לעשות לה "חשבון מוגבל", אמנם זה לא מונע ממנה לחטט לך בכוננים אבל זה כן ימנע ממנה מלשנות כל דבר במחשב. ברגע שהיא תנסה לשנות משהו בכוננים או בהגרות היא פשוט תקבל שגיאה יפה כזאת ;D

המקום היחידי שהיא תקבל אליו גישה מלאה זה המסמכים שלה והמסמכים המשותפים, לשם היא תוכל לשמור הורדות וכאלו...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שאם אני עושה לא חשבון מוגבל היא תוכל לחטט בכונן הקשיח אבל לא תוכל מה בדיוק ?,יש לך איזו שהן דוגמאות? כדי שאני אבין למה זה שימושי?,תודה.

פורסם

היא לא תוכל לשנות כלום! פשוט כלום! וזה עובד ממש טוב...

למשל היא תנסה להתקין איזהשהוא משחק/תוכנה, ברוב המקרים היא לא תצליח להתקין כלום, אלא אם זה דבר פצפון.

אם היא תנסה למחוק משהו שלא שייך לה - Access Denied.

אם היא תנסה לשנות הגדרה כללית (שמשנה משהו גם בחשבון שלך, למעט רוזולוציית המסך) - Administrative Privileges...

אתה יכול לבדוק את זה בעצמך...

יש אפשרות גם שלא לתת לה גישה בכלל לתיקיות מסויימות - זה רק אם יש לך מע' קבצים מסוג NTFS.

כעיקרון, החשבון המוגבל עושה את העבודה הכי טובה כאשר מער' הקבצים היא NTFS.

פורסם

כל יוזר בוינדוס יש MY DOCUMENTS משלו וחוץ מזה יש גם SHARED FILES אז מה שהיא תוכל לראות זה את המי דוקיומנטס שלה בלבד, את השרד פיילס ו--- היא תוכל להכנס ל'מחשב שלי' לכל הכוננים

יש עוד דבר שאתה יכול לעשות אבל אני אישית לא ממליץ כבר נדפקתי עם זה.....:

זהו דבר שנקרא ENCRYPT זה מונע כניסה של כל המשתמשים במחשב חוץ מלזה שעשה את הפעולה הזאת....

איך???.....: לחיצה ימנית בעכבר על התקייה אותה אתה רוצה "להעלים"

properties------>advanced------>encrypt contents to secure data

אתה שואל את עצמך למה זה מסוכן נכון???

אוקיי פשוט אם אתה עושה פורמט למחשב או משהו כזה או אם שחכת את הסיסמא שלך אז בעיה, יהיה קשה להחזיר אותם לפעולה

אתה תוכל להמשיך לעבוד איתם, עם הקבצים, ואם אני לא טועה אף משתמש אחר במחשב לא יוכל לראות (או לא יוכל לפתוח אני לא זוכר בדיוק ) אבל תנסה אתה תוכל להחזיר אותם מיד לפעולה שוב

שיהיה לך בהצלחה אם אחותך...... גם לי הייתה הבעיה הזאת אבל לא עם אחות קטנה אלא עם גדולה עכשיו היא נפתרה לחצי שנה (הבעיה) אחותי בחו"ל אבל הזמן רץ

דרך אגב פעם הייתה לי תוכנה ממש טובה שהיא כאילו הורסת קובץ , יעני אם תנסה להפעיל את הקובץ או שזה לא יגיב או שיהיה ארור

ואתה יכול להחזיר את הקובץ לפעולה מתי שמתחשק לך אבל לצערי ולצערך אני מאמין אני לא זוכר מאיפה הבאתי אותה או איך קוראים לה

באסה.

פורסם
  • מחבר

cool.

חשבתי שזה ממש דפוק ולא עושה שום דבר.

תודה,אני אנסה את זה עכשו.

ותגיד אתה מכיר כלי טוב וחינמי למעקב?.

פורסם
  • מחבר

אוקי נכנסתי לחשבון המוגבל כדי לראות מה אפשר ומה לא לעשות וזה הולך ככה:

למחוק תוכנות היא יכולה,

לראות את כל הקבצים היא יכולה,

למחוק את הרוב היא לא יכולה.

עכשו חסרה לי היכולת למנוע ממנה להיכנס לתיקיות מסוימות יש לך מושג איך לעשות את זה?.

יש אפשרות כזאת אם אתה לוחץ על לחצן ימני על כל תיקיה (לא קיצור דרך) אצה יכול להפוך את זה לפרטי אבל לצערי אי אפשר לסמן את התיבה אצלי בתיקיות המוזיקה שזה בין הדברים החשובים ביותר בשבילי.

כיסיתי את החלק של ניטור הפעולות

את המחיקה של הדברים

וגם את הקטע של מחיקת כל "השאריות" שהשארתי עכשו נותרו הבעיות הבאות:

צילום מסך קבוע כל כמה שניות

מניעת גישה לתיקיות רבות

ואלה החלקים הכי קשים כי חיפוש של תוכנות חינמיות שעושות את העבודה לא הולך טוב בכלל ומתאי רק שיתופיות ולבדוק לאיזה תוכנה יש קראק ברשת ולאיזה לא זה כבר ממש מסובך.

יש לי רק עוד שעה אחת.

עוד רעיונות?.

פורסם

אתה על NTFS או FAT32?

פורסם
  • מחבר

אני 99% בטוח שאני ב NTFS.

יש איזו שהיא דרך לבדוק את זה?

פורסם
  • מחבר

lazy-bones אפשרות ההצפנה שדיברת עליה קורצת לי.

אם אני משתמש בה ואחרי זה מכבה את המחשב ומתחיל אותו מחדש זה יעשה בעיות?.

כי הדבר היחיד שחסר לי עכשו זאת האפשרות לחסום גישה לקבצים מסוימים.

פורסם

lazy-bones אפשרות ההצפנה שדיברת עליה קורצת לי.

אם אני משתמש בה ואחרי זה מכבה את המחשב ומתחיל אותו מחדש זה יעשה בעיות?.

כי הדבר היחיד שחסר לי עכשו זאת האפשרות לחסום גישה לקבצים מסוימים.

לא לא יקרה שום דבר

דרך אגב התיקיות שעשיצ להם את זה יצבעו בירוק

פורסם
  • מחבר

אז הסיכון היחיד הוא שאני אשכח את הסיסמה?.

כי אם זה כך זה מושלם לעכשו.

פורסם
  • מחבר

רק חשבתי שתהיו מעונינים בסיכו העינינים ואולי אפילו תלמדו מזה משהו:

התוכנה 007 spy software 3.06 בכלל לא עבדה וכנראה שכאשר עושים למחשב ריסט זה מוחק את הכול.

לכן עכשו אני לא יודע מה היא עשתה במחשב.

היא לא יכלה לצרוב בגלל שקאזה דורשת שרק המנהל יוכל להפעיל אותה לכן היא לא יכלה לצרוב.

היא הזיזה לי את המסך (שזה הדבר הכי מעצבן בעולם כי הוא LCD והשולחן בהתאמה אישית שלי הוא אלכסוני לכן לכוון את הכיוון הטוב לוקח לי שבוע של ישימוש אינטנסיבי.

היא השתמשה בתוכנה שלי windows washer כדי למחוק את כל העקבות שלה(לא חשבתי על זה).

והיא גם לקחה לי את הארי פוטר (fuck).

אבל יצאו מכאן גם דברים טובים:

יש לי אישור רשמי לא לתת לה לרוב יותר במחשב שלי (זה הדבר הכי טוב שקרה לי בזמן האחרון).

וגם יש לי אישור להיכנס לחדר שלה ולעשות לה בלגנים כדי למצוא את הספר שלי.lol.

מקווה שתלמדו מזה משהו:

לא לתת לאף אחד לגעת במחשב שלכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים