עבור לתוכן

Alan Wake יגיע למחשב האישי ב 16 לפברואר

Featured Replies

פורסם

גירסת המחשב המבוטלת של Alan Wake תצא לאור באיחור גדול ואם כמה שינויים לא צפויים.

גיסאת המחשב הסופית של המשחק פותחה על ידי Remedy בשיתוף פעולה עם Nitro Games ותהיה זמינה להורדה בחודש הבא ללא פרסומים ורעשים.

הפתעה נוספת וגדולה הרבה יותר היא שהמשחק לא ישתמש ב GFWL, המפיצה המקורית של המשחק (מיקרוסופט) לא קשורה כלל לגירסת המחשב שתופץ על ידי Remedy עצמה דרך STEAM, כמו כן המשחק ישתמש ב STEAMWORKS :yelclap:

המשחק יכלול גם את ה The Signal ו The Writer, חבילות ה DLC שיצאו עד היום.

דרישות מערכת הוגנות ביותר שרומזות על פורט דיי איכותי:

PROCESSOR: A dual core processor is required:

AMD: Athlon X2 2.8GHz

Intel: Core 2 Duo 2GHz

MEMORY: 2 GB

HARD DRIVE: 8 GB

VIDEO CARD: DirectX 10 compatible or later with 512MB RAM

AMD: ATI Radeon 3650, 4450, 5550, 6450 or higher (per series)

NVIDIA: GeForce 8600GT, 9500GT, GT120, GT430, GT520 (per series)

SOUND CARD: DirectX 9.0c compatible

INPUT: Mouse and keyboard, Xbox360 controller also supported

לצערנו המשחק לא יכלול MOD TOOLS, המנוע של המשחק משתמש ביותר מידי כלים שנרכשו על ידי חברות צד שלישי וידרוש עבודה רבה מידי בשביל להביא אותו למצב שיהיה נגיש לכל מי שרוצה.

אין עוד מחיר למשחק אבל הגיוני שהחברה תבחר ללכת בדכן של חברות אחרות ולהוציא את המשחק ב 30-40$ (כמו ש WBIE עשו עם BATMAN) ולא במחיר מלא.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

REMEDY סוף סוף אישרו תאריך סופי :D ב 16 לחודש המשחק יצא ב STEAM.

בנוסף לזה החברה אישרה שהמשחק יגיע גם ל ORIGIN (כרגע TBA) ושתיהיה גירסת BOX שתגיע גם היא בשלב מאוחר יותר.

השיפורים/שינויים הבולטים בגירסת המחשב:

The Key PC Version Enhancements

Experience Alan Wake’s Pacific Northwest in higher resolutions and higher fidelity than ever before

Fully configurable mouse and keyboard support (or if you prefer to play with the Microsoft gamepad connected to your PC, you can do that too!)

A wide selection of customizable graphics settings and support for 4:3, 16:9 and 16:10 aspect ratios

Multithreaded engine that takes advantage of quad core CPUs

Additional features our fans have sought after, such as field of view adjustment as well as “hide HUD”.

Works with AMD Eyefinity 3D 3-screen mode

Works with NVIDIA NVISION2 Stereoscopic 3D

המשחק יעלה 30$ ב STEAM (ה DLC כלול במחיר) ותיהיה גם גירסה מיוחדת ב 35$. כרגע המשחק לא מופיע בחנות (לפחות באיזור שלנו).

פורסם

יש מצב לשחק את זה בגוף ראשון או שכל המשחק בגוף שלישי?

פורסם
  • מחבר

המשחק בגוף שלישי, במשחקים כאלה בדרך כלל גוף שלישי עובד יותר טוב.

עצוב שאף אחד לא מגיב, לפני שנה היה דיי הרבה רעש סביב המשחק. או שזה כי עברה שנה או שוב מהשינויים בפורום :-\

בכל מקרה למי שלא זיהה וכן התעניין במשחק, מדובר במפתחת של MAX PAYNE, יש להם ניסיון מאוד טוב עם משחקי PC ועם משחקים בגוף שלישי.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למי שיש כח לחכות עוד קצת למהדורה הפיזית היא תגיע עם עוד בונוסים(ויש מהדורת אספנים עם עוד קצת בונוסים). יופי שמכנסיים צ'ופרים במהדורה הרגילה,לא זוכר מי עוד עושה דברים כאלה חוץ מCDPROJECT:

http://www.wecollectgames.com/news/alan-wake-collectors-edition-for-pc-revealed.videogame.collectors.edition.limited

פורסם

לעניין המשחק עצמו..יש בו משהו מיוחד שאמור לעורר עניין? הוא נשמע לי כמו סתם עוד משחק אימה..

(שזה טוב כי אני מנמיך ציפיות..מקסימום יפתיע לטובה)

חשוב לציין שהDLC הבעל"ט של AMERICAN NIGHTMARE לא כלולה בעסק.

פורסם
  • מחבר

AMERICAN NIGHTMARE זה לא בדיוק DLC, לא בדיוק קשור לעלילה של המשחק ומתמקד בדברים אחרים.

משהו שמיוחד במשחק...הסיפור שלו אמור להיות נחמד, גם השימוש בפנס ובאורות כנשק מוסיף עומק למשחקיות. הביקורות לגירסת ה XBOX360 לא היו מדהימות אבל בכל זאת תמיד נחמד לראות משחקים כאלה מגיעים למחשב במחיר נוח, עם שיפורים ולך תדע, אולי במחשב הוא יצליח יותר טוב (כמו שקרה עם PORTAL 2).

פורסם

המשחק בגוף שלישי, במשחקים כאלה בדרך כלל גוף שלישי עובד יותר טוב.

עצוב שאף אחד לא מגיב, לפני שנה היה דיי הרבה רעש סביב המשחק. או שזה כי עברה שנה או שוב מהשינויים בפורום :-\

בכל מקרה למי שלא זיהה וכן התעניין במשחק, מדובר במפתחת של MAX PAYNE, יש להם ניסיון מאוד טוב עם משחקי PC ועם משחקים בגוף שלישי.

אני מחכה לו מאוד, אבל רק בגלל שזו REMEDY.

פורסם

אני אישית ממש מחכה לריימן אוריג'ינז למחשב(שאגב נכשל בקונסולות).אלאן וייק פחות מעניין אותי..אני זוכר שהיתה סביבו בועת הייפ ענקית שהתפוצצה בפנים כשהוא יצא,לא שהוא היה רע או משהו.אני גם לא אוהב את הכיוון הזה שהם אמרו לא מזמן שהסיפור לא נגמר וכו'..במשחק אימה זה יכול להיות קריטי שלא מסימים את הסיפור כי זה כמו שלא יגלו לך את הטויסט בעלילה.אבל אם נראה שיצא טוב אולי בכל זאת נשקיע בו כדי לתמוך במי שזוכר את הפיסי(וגם שם דברים בקופסא של המשחק לשם שינוי! :xyxthumbs: )

פורסם
  • מחבר

המשחק זמין לקניה ב STEAM, GAMERSGATE ו greenman gaming.

כרגע המחיר הכי זול הוא ב greenman gaming שמתחייבים תמיד לתת את המחיר הזול ביותר בהזמנה מוקדמת/יציאת המשחק.

בשאר החנויות יש הנחה של 17%, ב GREENMAN בחרו להגדיל את ההנחה של 33% :yelclap:

http://www.greenmangaming.com/promo/awake/

(למי שלא רואה יש בצד קופון הנחה "HALFT-ERMHO-RRORS").

כמובן שזה לא משנה מאיפה קונים, המשחק משתמש ב STEAMWORKS ולכן ידרוש STEAM עובד, שאר החנויות רק מאפשרות קניה של המוצר/הורדה חלקית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים