עבור לתוכן

התחדשתי בלוח אם ASUS P5QD TURBO ואני צריך קצת הסברים

Featured Replies

פורסם

טוב אחרי שהייתי עם לוח של GG החלטתי לנסות את ASUS , אבל הבעיה שלי שיש כל כך הרבה אפשרויות שמה שאני לא מבין כלום , אני לא מוצא איפה אני מבטל את כל הדברים [ דוג': C1E ]

אני פשוט מסתבך..

אני עם מעבד Q8400 ועם זיכרונות KINGSTON 800MHZ 4GB

ואני רוצה להגיע ל OC נחמד [ באזור ה 3.20-3.40 ]

אני עם קירור noctua nh-u12p

אז שמישהו יתן לי פה עזרה בבקשה..

פורסם

אם אתה כבר מכיר את ההגדרות השונות..פשוט תעיין בחוברת של לוח האם או שתוריד אותה ברשת..

ככה תדע איפה כל אופציה ממוקמת..אף אחד לא יתחיל לפרט לך בדיוק איפה כל דבר...

פורסם
  • מחבר

אחרי חיפוש ענק שעשיתי ברשת כולל חיפוש בחוברת של הלוח , מצאתי כמה דברים , מצאתי איך מבטלים את ה C1E אבל לא מצאתי איפה ה EIST נמצא..

ולא מצאתי מלא דברים על ההגדרות מלא פונקציות שאני לא יודע מה זה עושה בכלל , רשום כול הזמן להשאיר על AUTO

פורסם

באותו התפריט של הC1E שם נמצאות כל האפשרות.. בלוח האם הזה יש את האפשרות שנקראת SPEED STEP שזה הEIST בעצם.

ומה זאת אומרת מצאת ואתה לא ידוע מה זה עושה ? חיפוש בפורום ועיון בחוברת אמורים לענות לך על הדברים..

אם משהו לא מובן שאל כאן.. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

טוב TAOTAO אחרי חיפוש נרחב לא מצאתי את האפשרות , אלה האפשריות שיש לי

img06612.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

ואני על 3.20GHZ , ואני לא מצליח לעלות עוד בלי נפילות , תעזור לי אם אתה יכול בבקשה

כמה תמונות:

img06622f.th.jpg

img06632.th.jpg

img06642.th.jpg

פורסם

האפשרות לא קיימת בגרסת הביוס שלך..אין צורך לחפש אותה בכוח ;)

ובלי קשר אתה כבר נמצא בגבול של הזיכרון, ככה שמעבר לבאס של 400 יהיה לך קשה להגיע..

אם אתה מתעקש..בשביל לבדוק למה הזיכרון מסוגל (אם בכלל) תוריד את המכפלה של המערכת..

תבצע בדיקות יציבות על מכפל הנמוכה ובאס של 400, עברת בהצלחה, תעלה את הבאס (המכפלה נשארת נמוכה) ותבצע בדיקות שוב.

פורסם
  • מחבר

להוריד לאת המכפלה ל 7.5?

עריכה:

טוב אחרי נסיונות כוזבים הזיכרונות לא מוכנים לעבור את ה 800MHZ , ניסיתי הכל , מתחים הורדה של מכפלה , זה אבוד..

אני על 3200GHZ

400FSB

מכפלה 8

אחרי משיכה נחמדה עם ה turboV

קח תוצאה נחמדה בשבילך TAOTAO ותעדכן לי גם את התוצאה בפורום

dafhfgjgdhk.th.png

המפרט מצויין למעלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים