עבור לתוכן

איך מסירים את הדרייבר של הלוח אם?

Featured Replies

פורסם

איך אפשר להסיר בצורה מלא את הדרייבר של הלוח אם בשביל לתת לווינדוס להתקין אותו מחדש? בדרך כלל בשביל לעשות דברים כאלו אני נכנס לניהול->מנהל התקנים ושם מסיר אבל יש שם כל כך הרבה דברים ואני לא יודע מה להסיר.

יש לי בעיות עם חלק מחיבורי הUSB שלי במחשב, מחובר לי במחשב בPCI עוד תוסף של USB של 4 חיבורים והם לפעמים לא עובדים לי עד שאני לא עושה הפעלה מחדש למחשב ובכללי מאז שהתחילו לי הבעיות אני לא מצליח לחבר כבל מאריך של USB.

כשיש לי בעיה איתם אז כשאני פותח את הניהול שלה מחשב-->מנהל התקנים->בקרי אפיק טורי אוניברסלי (USB) אז אני רואה על שתיים שם סימן צהוב של אזהרה ..

תודה רבה לכל מי שעוזר

פורסם

אין דרייבר יחיד של לוח אם. אם יש לך בעיות עם USB, אתה יכול להסיר את הדרייברים של הUSB במנהל ההתקנים.

למרות שלפי התיאור שלך נשמע לי סביר יותר שזו בעיית חומרה ולא דרייבר.

אולי זה גם התנגשות IRQ. במנהל ההתקנים אתה אמור לראות הסבר לסימן האזהרה הצהוב (במאפייני ההתקן הבעייתי). מה מופיע שם?

תנסה אולי להעביר את כרטיס הPCI לUSB לסלוט אחר על הלוח.

פורסם
  • מחבר

אין דרייבר יחיד של לוח אם. אם יש לך בעיות עם USB, אתה יכול להסיר את הדרייברים של הUSB במנהל ההתקנים.

למרות שלפי התיאור שלך נשמע לי סביר יותר שזו בעיית חומרה ולא דרייבר.

אולי זה גם התנגשות IRQ. במנהל ההתקנים אתה אמור לראות הסבר לסימן האזהרה הצהוב (במאפייני ההתקן הבעייתי). מה מופיע שם?

תנסה אולי להעביר את כרטיס הPCI לUSB לסלוט אחר על הלוח.

אם כבר אתה מזכיר אז הוספתי לסלוט PCI אחר כרטיס קול חדש לא מזמן וזה נראה לי התחיל קצת אחרי או באותו זמן.

אני ינסה להעביר לסלוט אחר אם אפשר ויבדוק בפעם הבאה שזה יציג לי את הסימן הצהוב תודה רבה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים