פורסם 2012 בינואר 2313 שנים אבל הוא יוצר קבוצות ומשתמשים מקומיים בלבד.כלומר אני יוצר משתמש במחשב "שרת" בשם סתם לדוגמא TEST ונותן גישה לתיקייה מסוייימת למשתמש זה בלבד.כאשר ממחשב אחר ברשת אני ארצה להתחבר לתיקייה זו במחשב "שרת" הוא יגיד לי שאין לי הרשאה לתיקייה וזהו, הוא לא יבקש להזדהות.אם תוכל בבקשה להסביר את זה באופן מעשי לאיך אתה מתכוון שאני צריך לעשות את זה.תודה.
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים למה שזה לא יעבוד? ניסית?במה שונה משתמש שנמצא ב AD ממשתמש שנמצא בSAM של מחשב כלשהו?
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים אתה שואל ברצינות או בציניות?בטח שניסיתי. אם יש את מחשב A שם מחובר משתמש TEST למשל והוא ינסה להתחבר לתיקייה במחשב "שרת" הוא לא יצליח כי אין לו הרשאות.הוא פשוט רושם שאין לך הרשאות לתיקייה הוא מזהה אותך כבר, הוא לא שואל שוב שם משתמש וסיסמא כדי להיכנס לתיקייה הרצויה.
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים הוא פשוט רושם שאין לך הרשאות לתיקייה הוא מזהה אותך כבר, הוא לא שואל שוב שם משתמש וסיסמא כדי להיכנס לתיקייה הרצויה.http://www.sevenforums.com/tutorials/419-run-different-user.htmlhttp://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-windows_programs/run-as-different-user-option-missing/bbc1ee0f-1178-41c2-9955-4196f8bed846
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים לא כל דבר חייב להתבע עם integrated authentication. ב windows authentication בסיס מבוסס NTLM אתה אמור לקבל דיאלוג שבו אתה מספק פרטי אימות ברגע שלמשתמש שעבר ב pass through אין הרשאות.אני לא יודע מה בדיוק ניסית לעשות, אבל זה הכל אפשרי ועובד.
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים פשוט וקל.יש לי 3 מחשבים בבית כאשר בכולם יש WINDOWS 7 וכולם מחוברים לאותו הרשת.אני מעוניין לתת הרשאות לתיקיות שאני משתף ולא כמה שהיום שההרשאות על הכל זה על Everyone .
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים נבדק והוכך, במיוחד בשבילך:Log Name: SecuritySource: Microsoft-Windows-Security-AuditingDate: 24-Jan-12 21:40:57Event ID: 4624Task Category: LogonLevel: InformationKeywords: Audit SuccessUser: N/AComputer: htpcDescription:An account was successfully logged on.Subject: Security ID: NULL SID Account Name: - Account Domain: - Logon ID: 0x0Logon Type: 3New Logon: Security ID: htpc\test Account Name: test Account Domain: htpc Logon ID: 0x204fb9d Logon GUID: {00000000-0000-0000-0000-000000000000}Process Information: Process ID: 0x0 Process Name: -Network Information: Workstation Name: PWN3DJ00 Source Network Address: 192.168.1.139 Source Port: 36271Detailed Authentication Information: Logon Process: NtLmSsp Authentication Package: NTLM Transited Services: - Package Name (NTLM only): NTLM V2 Key Length: 128תשים לב שניגשתי ממחשב "pwn3dj00" למחשב "htpc" עם credentials של "htpc" והצלחתי, אחרי אימות ידני, לגשת לשיתוף שהוקצה רק למשתמש "test" (המשתמש המובנה everyone הוסר).
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים אנחנו מדברים על זה יותר מדי.אני עדיין לא מבין איך אני עושה את זה בפועל בוינדוס 7 למשל.תאוריות והכל זה יפה וגם נכון אבל איך עושים את זה.תסביר לי בבקשה : א. לעשות ככה, ב. ככה , ג.ככהיותר פשוט
פורסם 2012 בינואר 2413 שנים יותר פשוט שתסביר במה אתה הסתבכת מכל ההסברים שהשקעתי פה.אני ממש לא אוהב להאכיל אנשים בכפית.
פורסם 2012 בינואר 2513 שנים אבל זה לקבצי התקנה וכו' לא לתיקיות. נסה לפתוח חלון של IE עם הרשאות מנהל: הכנס ל C:\Program Files\Internet Explorer, לחץ קליק-ימני על iexplorer.exe ובחר ב RUN AS... לאחר שהחלון עולה תכניס ב ADDRESS BAR את ה PATH של התיקיה שאתה מנסה לפתוח. עריכה: לא שמתי לב שיש לך וינדוס 7. אם ה IE שלך משתמש בטאבים מה שאמרתי למעלה לא רלוונטי (כשאתה מנסה לפתוח את הניתוב של התיקיה הוא נפתח בחלון חדש ולא בחלון של ה IE עם הרשאות מנהל). תנסה אולי לפתוח CMD עם הרשאות מנהל (WINKEY+R) ולרשום START X (כש X זה הניתוב של התיקיה). אין לי מושג אם זה יעבוד אבל מה יש לך להפסיד?
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים אני רוצה ליצור בתיקיות שאני משתף ברשת הביתית סוג של אימות לפני שכל אחד נכנס אליה, אם זה ע"י שם משתמש וסיסמא ואם זה ע"י כל דבר אחר.ראיתי שאפשר למשל במקום הרשאת Everyone אפשר לתת הרשאת Authenticated User . האם זה הפתרון שלי?
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים קודם כל, לקרוא כאן:http://support.microsoft.com/kb/243330Authenticated User זה לא פתרון אם אתה רוצה מערכת הרשאות. בטח שלא granular permissions.תיצור במחשב שמארח את השאבים את הזהות באמצעות שם משתמש וסיסמא ואז תגדיר גם בהגדרות השיתוף וגם בהגדרות הACL את אותו המתשמש בלבד. נערך 2014 באוגוסט 2611 שנים על-ידי multicore
פורסם 2012 בינואר 2813 שנים 3. יש MMC snap-in של ניהול משתמשים בשם lusrmgr. אתה פשוט יכול להיכנס ל lusrmgr.msc ולנהל משם משתמשים/קבוצות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.