פורסם 2012 בינואר 2013 שנים המחשב שלי דולק היום כבר 14 יום רצוף. לפני אותם 14 יום היה רק ריסטרט פשוט שלפניו דלק 10 ימים רצוף. הסיבה היא שלפני חודש קניתי קירור שקט ביותר למעבד והמארז שלי גם ככה שקט ובקיצור כל עוד אני לא משחק, המחשב חרישי לחלוטין ואני יכול לישון בחדר שהוא דולק ואני סתם לא אוהב לחכות שהוא יעלה בהדלקה. יש לי זיכרון פנימי מספיק ומעבד 4 ליבות חזק וההרגשה היא כאילו הפעלתי את המחשב הרגע גם אחרי שבועיים (המחשב משמש לגיימינג כבד מוזיקה והכל). השאלה שלי היא כזו: אני מקצר ככה את החיים של המחשב שלי (מחשב בן פחות משנה)? פרטים: יש לי ספק 500W של seasonic והטמפרטורות נמוכות במחשב למעט הספק שאני נוגע בו והוא די חם תמיד (לא רואה טמפרטורה שלו). המארז צובר אבק, אבל יש לי מסנן אבק והאבק נשמר בחוץ ואני מנקה פעם בחודש.מומלץ להשאיר מחשב דולק שבועות רצוף גם שלפעמים אין לי ממש צורך בו בזמן מסויים?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים ומה עם איכות הסביבה? לא חבל להשאיר מחשב דולק בלי שימוש סתם כי לא בא לך לחכות 10 שניות שהוא יעלה?
פורסם 2012 בינואר 2013 שנים מחבר אז אני מבין מימכם שזה בסדר שהוא דולק רצוף (טוב נו לא בסדר לכדור הארץ אולי :-X )? ספק איכותי נועד לעבוד כך גם 5 שנים (הזמן הצפוי למחשב הבא שלי)? יש הבדל בין חורף לקיץ אז הטמפרטורות עולות ממש?אולי תנסה להשתמש במצב שינה?ניסיתי והאמת שהוא מכבה את המחשב לגמרי ושאני מזיז את העכבר הוא נדלק תוך 2 שניות..אבל שני בעיות במצב זה: אני מוריד מלא דברים כל הזמן והמחשב שלי מחובר לסטרימר שנמצא בסלון. במצב שינה יש אפשרות להשאיר את הבקר רשת יחד עם ה- HDD דולק..ככה שימשיכו הורדות ומי שרוצה לגשת ל- HDD (הסטרימר) יוכל?
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים לא-אבל-יש נתבים שקיים להם קליינט ביטורנט פנימי ובקר אחסון. תענוג.למשל:http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/belkin/double_n_wireless_router_f6d6230au4/341090
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים יש פחת מעבודה רצופה ויש פחת מהפעלה וכיבוי.לא זה ולא זה אמורים להיות משמעותיים עד כדי בחירה על פי הנתון הזה.שמעתי על שרתים ישנים שעבדו רצוף המון שנים, ופעם אחת כיבו אותם וזהו מת המחשב.
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים היי זאת לא אמורה להיות בעייה בכלל רק פשוט תדאג לנקות פעם בכמה זמן את המחשב מאבק וגם את המאוורים כלל הספק
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים מחבר היי זאת לא אמורה להיות בעייה בכלל רק פשוט תדאג לנקות פעם בכמה זמן את המחשב מאבק וגם את המאוורים כלל הספקכן אני מנקה...אבל איך אפשר לנקות ספק? אין לי גישה למאוורר שלו.
פורסם 2012 בינואר 2213 שנים לא-אבל-יש נתבים שקיים להם קליינט ביטורנט פנימי ובקר אחסון. תענוג.למשל:http://www.pcworld.idg.com.au/review/networking_wireless_voip/belkin/double_n_wireless_router_f6d6230au4/341090מכל הנתבים והאפשרויות נפלת על המוצר הכי גרוע !קניתי אותו בזול באיביי ולא הבנתי למה הוא כל כך זול עד שקיבלתי אותו..אין עדכוני FIRMWARE, אין תמיכה ב L2TP, הוא קורס ללא הפסקה כשמנסים להשתמש בו כשרת ביטורנט ובלי קשר, קורס לפחות פעם ביום-יומיים בסתם שימוש שגרתי..אחרי שבוע חזרתי לנתב הקודם שלי ואת הבלקין הזה הפכתי לנקודת גישה (עובד מעולה ככה.. ).
פורסם 2012 בינואר 2313 שנים עם שמירה נכונה ובחירת חלקים (+קירור) טובה מחשב יכול להיות דלוק שנים מבלי להתבלות,כמובן ששמירה על מתח יציב תאריך את אורך חייו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.