עבור לתוכן

חיוב מאוד מוזר לחו"ל...

Featured Replies

פורסם

מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?

פורסם
  • מחבר

פשוט להתקשר לחברה, ולהסביר שעבדו עליי?

פורסם

זה מה שנקראה בשפה המקצועית IRSF או International Revenue Share Fraud.

יוצרים מספר פרימייום ונתבים אליו כמה שיותר תעבורה כדי ואז אוספים את הרווחים. בד"כ מדובר על מדינות עולם שלישי שלא ניתן לבצע שם אכיפה מלאה של החוק כדי לעלות על מי שיזם את השירות ומחירי השיחה יכולים להיות אפילו 100 דולק לפעימה.

כל חברת טלפוניה אמורה לדעת להתמודד עם זה בצורה אחראית. אז במקום לבזבז את הזמן בפורומים תדבר עם פלאפון.

פורסם

מה המצב חבר'ה? רציתי לדעת אם למישהו מוכר המספר 449085300099? איכשהו חייבו אותי בפאלפון על סך 2000 בחודש שעבר. עברתי כבר על הרבה אתרים בתקווה למצוא מה הקטע של המספר הזה, אבל לא הצלחתי. למישהו יש מושג מה זה? או המספר 1900?

שלום Elapsed

קיבלתי חשבון זהה עם אותו מספר

דיברתי עם סלקום - הם אומרים שלא יכולים לעשות כלום

מה עשית ? איך אתה מסדר את זה ? פטרת את הבעיה ?

פורסם

לפי http://www.ukphoneinfo.com/ :

"

Section: The Premium Rate Services Range

Use: Sexual Entertainment Services at a Premium Rate for BT customers

Number 0908 530 0099 is potentially valid.

Oftel records show that numbers starting 0908 530 are allocated to Core Telecom Limited. Note that due to number portability if an individual number has moved to a different operator this information is not publicly available.

Oftel's last recorded change for this number range was March 2006.

"

נראה לי שפרצו לי טלפון... מה אפשר לעשות ?

פורסם
  • מחבר

לא דיברתי איתם מאז. אני מתכוון להתקשר עוד מעט לפאלפון ולדרוש זיכוי, אף על פי שאני דיי בטוח שנדפקתי.

פורסם
  • מחבר

זה מה שנקראה בשפה המקצועית IRSF או International Revenue Share Fraud.

יוצרים מספר פרימייום ונתבים אליו כמה שיותר תעבורה כדי ואז אוספים את הרווחים. בד"כ מדובר על מדינות עולם שלישי שלא ניתן לבצע שם אכיפה מלאה של החוק כדי לעלות על מי שיזם את השירות ומחירי השיחה יכולים להיות אפילו 100 דולק לפעימה.

כל חברת טלפוניה אמורה לדעת להתמודד עם זה בצורה אחראית. אז במקום לבזבז את הזמן בפורומים תדבר עם פלאפון.

פה יש בעיה. דיברתי עם פלאפון, הפנו אותי ל-012. אמרתי להם שזה- IRSF (כמובן שפירטתי). 012 (קוי זהב) טוענים שאני לא יכול לקבל זיכוי מפני שכיבכול "אני" עישתי את השיחה, ואני צריך לבקש זיכוי ממי שהתקשר. כן, בטח. זה כמו לחפש מי גנב לי את המכונית ולהתחנן בשביל מה שהוא גנב לי, כאילו שזה היה עובד.

T_T.

פורסם

בד"כ החברות אמורות לשלוח חשבונית לפני החיוב בפועל. תבטל מהר את אמצעי התשלום כדי שהם לא יחייבו אותך, ואת המלחמות מולם תנהל כבר כשאתה תהיה רגוע.

אם כבר חייבו אותך זה הרבה יותר קשה.. עכשיו תצטרך לקבל זיכוי.

בכל מקרה, אל תרד מזה ואל תוותר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי. מה היית מציע לעשות בנוסף לכך?

פורסם

מעקב

פורסם
  • מחבר

לפי http://www.ukphoneinfo.com/ :

"

Section: The Premium Rate Services Range

Use: Sexual Entertainment Services at a Premium Rate for BT customers

Number 0908 530 0099 is potentially valid.

Oftel records show that numbers starting 0908 530 are allocated to Core Telecom Limited. Note that due to number portability if an individual number has moved to a different operator this information is not publicly available.

Oftel's last recorded change for this number range was March 2006.

"

נראה לי שפרצו לי טלפון... מה אפשר לעשות ?

אירינה שלום,

דיברתי עם עוד אדם שקיבל חיובים מטורפים ממקור מפוקפק. אנחנו הולכים להיפגש עם 012 ולברר את הנושא לעומק,

אשמח אם תשלח אליי את פרטיך בכדי שאוכל ליצור איתך קשר.

פורסם

איזה סוגי מכשיר יש לך?

פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך העוקץ עובד, אם הבן אדם לא חייג מהמכשיר שלו למספר המדובר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים