עבור לתוכן

מה יותר טוב מHD 4870 ועולה פחות מ500 ש"ח, וצורך פחות מ400W?

Featured Replies

פורסם

בליזארד שחררה את המפרט הרשמי המומלץ כדי לשחק בדיאבלו 3:

Windows® Vista/7 (latest service packs)

Intel® Core 2 Duo 2.4 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 5600+ 2.8 GHz

2 GB RAM

NVIDIA® GeForce® 260 or ATI Radeon™ HD 4870 or better

מתוך האתר הרשמי

אני לא עומד בדרישה של כרטיס המסך כרגע. ראיתי מיליון כרטיסי מסך זולים שנחשבים טובים בהרבה מ HD4870 למשל Sapphire ATI Radeon HD5750 1024MB GDDR5

הבעיה העיקרית היא שיש לי ספק כח של Enermax 400W וזה מסתבר לא מספיק לכרטיסים "חדשים".

לעצתכם אודה!

פורסם

הספק שלך יחזיק בלי בעיה גם HD6950, אל תדאג.

הבעיה שהמעבד שלך מתחיל להיות גבולי.

ד"א - HD5750 ממש לא "טוב בהרבה" מ-HD4870 ואף חלש ממנו.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שלא הבנת אותי, המפרט ששמתי שם הוא המפרט המומלץ של בליזארד (החברה שעשתה את דיאבלו) ולא המפרט של המחשב שלי

המעבד שלי הוא E8400 שזה כפול ליבה במהירות 3GHZ (שאני עוד עושה לו קצת OC) ויש לי 4GB DDR3.

זה הרבה מעל המפרט המומלץ של בליזארד.

הבעיה זה רק הכרטיס מסך...

אבל יותר חשוב מזה, אם "HD5750 ממש לא טוב בהרבה מ-HD4870 ואף חלש ממנו." אז זה אומר שאני לא מבין שום דבר בסדרות של כרטיסי מסך - אז האם תוכל להמליץ לי על כרטיס מסך מתאים? (טוב מ4870, זול מ500 ש"ח ומתאים לספק כוח)

פורסם

בפחות מ-500 ש"ח לא תמצא משהו יותר טוב משמעותית (אם בכלל) מ-4870, אולי מלבד יד2.

אף כרטיס בטווח המחירים הזה (חדש) לא מאתגר כלל את הספק שלך בהנחה שהוא תקין.

זה הכי קרוב שמצאתי:

http://www.tms.co.il/product/10324

פורסם
  • מחבר

וואו, לא היה לי מושג שזה המצב... אין לי כוח ליד שנייה בכל מקרה אז אני אקח את ההמלצה שלך.

פורסם

למה לקנות כרטיס מסך למשחק ש-עדיין- לא יצא ?!?!?

אז מה עם פירסמו דרישות מערכת ... למה שלא תנסה קודם כל עם ה HD4870 ואם הוא לא יספק אותך תקנה אז תכרטיס מסך ... גם המחירים ישתנו ...

פורסם
  • מחבר

המשחק המלא יוצא בעוד 10 ימים. (הבטא כבר רצה כמה חודשים!)

אין לי HD4870.... אם היה לי לא הייתי מבקש המלצה לכרטיס מסך. לפי זאפ יש 4 חנויות שמוכרות אותו בארץ ולכן מיקשתי המלצה לכרטיס חלופי, כמובן שרצוי יותר טוב.

אם זה מעניין מישהו, כרגע יש לי Sapphire Radeon HD 5450 1GB DDR2.

פורסם

אז שוב אני מציע לך לחכות בסבלנות למשחק שיצא ... אחרי זה תבדוק עם עדיין אתה לא מרוצה מהמערכת שלך ואולי להביא כרטיס אחר ...

לATI יוצאת סידרה חדשה בחודשים הקרובים ... שווה להתאמץ ולחכות טיפה

פורסם

על דרישות המינימום אולי אתה כן עונה:

ntel Pentium® D 2.8 GHz or AMD Athlon™ 64 X2 4400+

NVIDIA® GeForce® 7800 GT or ATI Radeon™ X1950 Pro or better

פורסם
  • מחבר

אני אחכה באמת...

גם כי כנראה המחשב באמת עומד בדרישות המינימום אבל בעיקר בגלל שלפי הרחשים ברשת - המחשק לא באמת יצא בקרוב מאוד.

פורסם

איך הסקת שהמשחק יוצא עוד 10 ימים?

פורסם

המלצתם לו על HD6850, (יש לי אותו גם) הוא יריץ את המחשק על מקסימום הגדרות ב- FHD?

פורסם

Update 4: Blizzard community manager Micah "Bashiok" Whipple has responded on Twitter (though not to us), where he said both "The word is lol" and "We can't really keep every individual retail shop from making up a date," as well as "Retailers will not know a date until it's officially announced through a press release," in response to questions from followers. We're still waiting on official response from Blizzard.

פורסם

המלצתם לו על HD6850, (יש לי אותו גם) הוא יריץ את המחשק על מקסימום הגדרות ב- FHD?

ירוץ זה בטוח.

השאלה הFPS.

על מקסימום הגדרות לא כולל פילטרים זה ירוץ חלק.

עם פילטרים לא בטוח שעל מקסימום.

זה פחות או יותר הכלל לגבי כל המשחקים.

ומבלי לבדוק זאת הערכתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים