עבור לתוכן

יש לי שתי בעיות עם מנוע החיפוש של גוגל

Featured Replies

פורסם

שתי הבעיות הן:

1. אין ביכולתי לשנות את כיוון הכתיבה בתיבת הטקסט לחיפוש. גוגל משנה את כיוון הכתיבה באופן אוטומטי בהתאם לשפת האות הראשונה שאני מקליד, ואינו מאפשר לי להחליף את כיוון הכתיבה באופן ידני. האם יש דרך לעקוף את התכונה הזו של גוגל?

2. אם אני לוחץ בטעות על הלחצן "יותר מזל משכל", לוחץ על BACK בדפדפן (פיירפוקס), ומבצע חיפוש בגוגל, הוא מסרב לבצע את החיפוש, ובמקום זאת הוא מפעיל לי את הלחצן הנ"ל ומכניס אותי בלי רצוני לתוצאה הראשונה שהוא מוצא. הבעייה נפתרת רק ע"י ריענון האתר.

למה זה קורה?

פורסם
  • מחבר

למה לא עונים לי?

פורסם

1. למה אתה צריך לשנות את הכיוון?

2. אצלי זה עובד עם כרום, בשועל זה כמו שאתה מתאר. שלחת מייל למוזילה?

למה לא עונים לי?

אולי לא יודעים ואולי לא ראו את ההודעה שלך. אף אחד לא חייב לענות לך.

פורסם
  • מחבר

אינני מעוניין שגוגל ישלטו לי על כיוון הכתיבה של הטקסט. זה רק מסבך את כל הכתיבה.

אם אתה אומר שבכרום הבעייה איננה קיימת, אפנה לפורום של מוזילה.

אבל זה עדיין לא קובע חד משמעית שהבעייה היא בפיירפוקס דווקא. כי כרום הוא לא דוגמא טובה, מאחר הוא שייך ל...גוגל.

בנוסף, בדקתי אם התופעה קורית גם באינטרנט אקספלורר, ושם המצב יותר קטסטרופלי מאשר בפיירפוקס (הסמן נמצא בצד ימין בזמן שהטקסט נכתב משמאל לימין וההיפך), כך שהבעייה היא גוגל ולא מוזילה.

גוגל ככל הנראה התאימה את מנוע החיפוש שלה, כדי שיעבוד בצורה אופטימלית רק עם כרום.

פורסם

למה שלא תעבור למנוע חיפשו אחר?

אגב, הנושא שייך לפורום תוכנה.

פורסם
  • מחבר

גוגל יותר נוח לי מבינג של מיקרוסופט. הוא מאפשר לי להגיע לאתר המבוקש מיידית באמצעות הלחצן יותר מזל משכל ויש לו אופציות מתקדמות ששימושיות לי.

שאר מנועי החיפוש הם כולם באנגלית. אין למשל דבר כזה יאהו בעברית.

ידוע לי רק על שני מנועי חיפוש גדולים שזמינים גם בעברית ומחפשים תוצאות גם מישראל: בינג וגוגל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים