פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים שלום לכם אנשי פורום יקרים! במסגרת הקורס שלי במתמטיקה אני לומד כרגע התמרת לפלס(והתמרת לפלס הפוכה) אני ממש לא מבין את המורה! ולצערי המבחנים קרבים... אז אנשים מי שממכם שיודע על מה אני מדבר אולי יוכל להפנות אותי לספרים(עדיף בעברית) על הנושא שיוכלים להסביר לי את החומר. או אפילו אתרים(אפשר גם באנגלית) שמסבירים על הנושא.- כל כיוון יכול לעזור.- והמורה טוען שאין שום ספר שיסביר את זה(כן... בטח...) ולכן לא אמר לי שום שם של ספר!תודה מראש על ההתייחסות והניסיון לעזור! 8)
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים הספר המומלץ לפי הסילובוס של הטכניון הוא "טורי פורייה והתמרות אינטגרליות" מאת סמי זעפרני ואלן פינקוס (התמרות לפלס נלמדות בקורס טוריי פורייה).
פורסם 2003 בדצמבר 2521 שנים אם אתה מתכוון לספר האדום אז הוא לא שווה כלום. כל ספר שמדבר על משוואות דיפרנציאליות הוא טוב. אני ממליץ לך על סדרת שאום במשוואות דיפרנציאליות.
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים מחבר סדרת שאום במשוואות דיפרנציאליותככה כותבים את המילה "שאום"? זוהי לא שגיאת כתיב? אם כן תודה אני אבדוק את זה כמו שזה זה!שוב תודה על העזרה ואני אשמח לקרוא תגובות נוספות. 8)
פורסם 2003 בדצמבר 2621 שנים I'm afraid of the day when I'll know what the fuck you're talking about.שמח שאני לא היחיד שמרגיש ככה :-[ Sounds Scaryבכל אופן, בהצלחה :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.