עבור לתוכן

למי שיש מודם THOMSON של הוט

Featured Replies

פורסם

האם הכפתור של ה-ON/OFF עובד? אצלי זה הפסיק לעבוד מאתמול ואני לא יכול לשים אותו על Standby.

פורסם

למה אתה רוצה להשים STANDBY?

קח בחשבון שאם אתה מבקש מHOT מיכשור חדש כלשהו לפי הידוע לי הם מספקים HOTBOX בלבד (זה מכשיר עם מודם טלפון+אינטרנט+ראוטר). הראוטר שלו מתנתק עם חייגן, אז שים לב.

פורסם
  • מחבר

שיהיה. אני לא רוצה מודם דפוק.

אם אני משתמש ב-HOTBOX בלי להשתמש בראוטר, אני יכול להתחבר עם חייגן?

פורסם

למה אתה רוצה להשים STANDBY?

קח בחשבון שאם אתה מבקש מHOT מיכשור חדש כלשהו לפי הידוע לי הם מספקים HOTBOX בלבד (זה מכשיר עם מודם טלפון+אינטרנט+ראוטר). הראוטר שלו מתנתק עם חייגן, אז שים לב.

אל תגיד דברים סתם. הוטבוקס מגיע רק ללקוחות במהירויות גבוהות מאוד. היה לי תומסון הזה במשך 5 שנים ולפני חודש התקלקל. בא טכנאי ושם לי MOTOROLA SBV 5121. שאלתי למה לא הוטבוקס והוא ענה לי, כי אני ב - 12 מגה ואת ההוטבוקס הם נותנים ל 20 ו 30 מגה.

אז אם המהירות שלך עד 12 מגה אתה לא תקבל את ההוטבוקס.

פורסם

אל תגיד דברים סתם. הוטבוקס מגיע רק ללקוחות במהירויות גבוהות מאוד. היה לי תומסון הזה במשך 5 שנים ולפני חודש התקלקל. בא טכנאי ושם לי MOTOROLA SBV 5121. שאלתי למה לא הוטבוקס והוא ענה לי, כי אני ב - 12 מגה ואת ההוטבוקס הם נותנים ל 20 ו 30 מגה.

אז אם המהירות שלך עד 12 מגה אתה לא תקבל את ההוטבוקס.

לא קשור אני ב 12 מגה ושמו לי HOTBOX הלוואי והיו שמים לי מודם וראוטר אחר המכשיר הזה ניסיוני, ולא עובד עם חייגן טוב.

ולגבי השאלה - אתה יכול להשתמש ב HOTBOX כמודם (לדבר עם שירות הלקוחות), ולאחר מכן לחבר חייגן בראטור/לחבר חייגן במחשב

פורסם
  • מחבר

אתם יכולים לשים את המודמים שלכם על סטנדביי?

פורסם

בHOTBOX אי אפשר

פורסם

היה לנו את המודם הזה 6 שנים החזיק בסוף שבק חיים. לדעתי יש פשוט בעיה עם הכפתור של הסטנד ביי לא אמור להפריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים