עבור לתוכן

צריך המלצה לראוטר מודם לNGN, מחיר עד כ400 ש"ח אפשר פחות אפשר יותר

Featured Replies

פורסם

מת לו בטרם עת הDLINK 2760U שהיה מצוין ונפח נשמתו פחות מ3 חודשים מתום האחריות.

דרישות:

שיהיה מסוגל לעמוד בקצבים גבוהים ולא יחרבש את הקישור כאשר טורנט עובד.

מומלץ עם כניסות USB, אבל לא חובה. ורצוי שיהיו 4 כניסות 1Gbit.

זה די דחוף, כרגע, התחליף הוא הGALAXY S שלי על תקן ראוטר עם מנוי אינטרנט של 512Kbps.

פורסם

אם אתה רוצה לקחת משהו מבזק אל תתרחק מהnetgear ! רק 6740u אם אתה יכול לספוג את ההתחיבות של שנתיים( וגם לקבל תירתור רציני כדי למצוא אחד) . חייבים נתבי VDSL לחיבור של 20 מגה ומעלה אז קח את זה בחשבון. אני עדיין לא בטוח שהוא "עומד בקצב" אבל זה יכול להיות טוב כהתחלה אלא אם כן אתה מתכנן לעבור להוט או לחברת החשמל בשנתיים הבאות ואז הוא יהיה שווה כמו לבנה.

בקשר לנתבים אני ממש לא מעודכן. השתמשתי בdir 615 בfirmware מקורי והוא עשה לי בעיות עם רשת אל חוטית. אולי הייתי צריך להעדכן אותו בנתיים הנתב של בזק עובד בסדר . הבחנתי בהתנתקויות האילו טוב מאוד כי רק אשתי מחוברת עם המחשב שלה ברשת אל חוטית ונשים יודעות לצעוק ולהתעצבן בצורה שתזכור את זה טוב.

מבחינת נתבים של ג'יגה אין הרבה והם לרוב יקרים. גם switch של גיגה עולה ים של כסף היום . אני כבר התעסקתי עם רכיב של gigabit switch בעבודה ואני זוכר שאמרו לי שהמחברים יקרים יותר מאילו של 10/100 . הנתבים של בזק הם רק 10/100 אבל אפשר לחבר להם switch של גיגה בשביל מחשבים שעובדים במהירות הזאת אבל זה לא הכי כדאי כלכלית כי מתג גיגה עולה מינימום 150 שקל .

פורסם
  • מחבר

עדכון:

מסתבר שאנחנו מנויים על שירות אחריות מורחבת. בזק החליפו את הראוטר התקון באחד מאותו דגם, שגם היה תקול.

יום למחרת הם החליפו אותו ב2760U E1, מאז הדברים עובדים פרפקט. בפועל ההבדל בין הראוטרים לא מורגש כלל.

אפשר לנעול.

פורסם

יש לך מזל מפוקפק . מצד אחד אתה משלם על אחריות מורחבת ומצד שני אתה השתמשת בה. עדיין האחריות הזאת היא 7 שקל לחודש ואתה מתחיל להינות ממנה רק מהשנה השניה (כי לנתב אחריות לשנה) אז אולי אתה מקבל את הנתב ב"חינם" אבל בפועל עם האחריות המורחבת אתה משלם עליו 168 שקל בכל התקופה שזה בערך כמה שהנתב הזה שווה. אגב תבדוק שלא הכניסו אותך להתחיבות של עוד שנתיים אם זה ככה כדאי לך כבר לשדרג ל6740u .

לי יש 6470U בהתחיבות לשנתיים כשאמרו לי לקחת אחריות מורחבת ב7 שקל לחודש אמרתי להם שאני לא צריך או רוצה את זה. אמרתי להם שאם הנתב יתקלקל אחרי שנה אני פשוט יעבור להוט.אומנם ישדדו אותי ב25 שקל לחודש ליתר התקופה אבל לא חובה שהם ירצו שאני יעשה את זה. יש לי טלפון נייח שלהם שהם בטוח מרוויחים עליו המון.

אנחנו משלמים את מחיר הדואופול.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים