עבור לתוכן

לקוח חדש ב 014 + הוט במהירות 12 מגה ביט. שאלה על טורנטים

Featured Replies

פורסם

לפי בדיקה באתר של power ngn אני מחובר דרך הכבל החדש.

בהתחברות ביקשתי חיבור דינמי ללא חייגן. זה חיבור שבעיקרון תמיד היה יציב אצלי.

המחירים ללקוח חדש שקיבלתי הם 69 ש"ח להוט ו 36.5 לבזק בינלאומי. מחירים סטנדרטיים לאחר מיקוח קצר. לא טובים מידי ולא גרועים.

כלקוח חדש אני מרגיש שאין לי ממש כוח.

בכל אופן, הסיבה העיקרית שעברתי מ 012 ששם הוצא לי מחיר של 98 שקלים בשימור הוא נושא הטורנטים.

לא היו לי כל טענות כלפי התקשורת דרך פורט 80 ויוטיוב וכיוצא באלה של 012. הטורנטים היו מקרה כואב ועמדו על כרבע מהירות לכל היותר.

התחברתי ל 014, המחיר עלה, אבל הטורנטים נותרו כשם שהיו חחח. גם למרות ה power ngn שאני לא בטוח למה הוא טורם לי בכלל.

אולי למישהו כן. לי לא.

התקשרתי לשאול כמה עולה חבילת גיימר. הנציגה שגם משום מה אמרה שהיא בשימור לקוחות (לא הגיוני), אמרה שחבילת גיימר עולה עכשיו לכולם 25 שקלים, ואין יותר זול מזה. שטויות, חצי מהפורום פה על חבילת גיימר בפחות מזה.

אני לא מתכוון לשלם 130.5 שקל על 12 מגה ביט על מנת לקבל את ה 12 מגה ביט..

שמעתי פה שאנשים מקבלים גיימר בחינם / ב 5 שקלים / ב 10 שקלים בקלות (ככה כותבים).

האם הנציגה (הנחמדה יש לציין) של 014 תוכל לעזור לי בזה? אני פשוט לא רואה את הטעם הרב להישאר ב 014, כאשר 012 כבר נתנו לי הצעה לבאנדל ב 98 שקלים, ולחסוך 7.5 שקלים מיותרים שאני משלם עכשיו.

תודה

פורסם

פאוור נגנ לא מנתב אותך בלי חייגן זאת אומרת שאתה לא מקבל שום עדיפות וגולש רגיל

אתה חייב חייגן. .

פורסם
  • מחבר

אתה משוכנע בזה?

כי קראתי שכל החיבורים מנותבים עכשיו דרך power ngn. זה לא ככה?

פורסם

כן, כי גם אני לקו חחדש.שלהם והנציגה ווידאה שאני עם חיבור עם חייגן. .

פורסם

נסה להשים על פורט 53

וקידוד ENABLED

פורסם

זה נודע עוד מתקופת הפיילוט של POWER NGN שחובה להיות עם החייגן על מנת לקבל ניתוב בכבל החדש.

פורסם

עם 014 באמת שאין בעיה בטורנטים (מנסיוני הייתי בכל החברות)

משום מה יש לי הרגשה שלא פתחת פורט ליוטורנט...

פורסם

הוא בחיבור ללא חייגן זאת הסיבה.

חיבור ללא חייגן עובר בכבל החדש על מנת לחסוך בעלויות, יוזרים נמוכים כרגע עוברים ברוחב פס הנותר דרך מדנטאליוס.

בכל אופן הQOS שהגדירו לחיבור ללא חייגן הוא ממש נמוך ולא משנה דרך איזה כבל הוא יעבור, הגדירו את הרוחב פס פר יוזר נורא נמוך וזאת הסיבה שהוא מקבל מהירות בריצפה.

תעבור לחיבור עם חייגן.

פורסם
  • מחבר

חברה, אתם לא מאמינים איזה גיהנום עברתי ב 3 וחצי שעות שבהן ניסיתי לעבור לחייגן.

הראוטר לא הצליח למשוך ip נכון, ועברתי פינפונג של בערך 6 נציגים. חלקם ממש התעללו בי עם בדיקת הגדרות וינדוס שבשום אופן לא היו קשורות ובאיטיות מזעזעת של הקראה מחוברת. כמעט בכיתי.. לא צחוק בכלל.

הוט בכלל לא היו בקטע של להחזיר לי שיחה, וכל השיחות מולם התבצעו דרך הנייד שלי. לזכותם של 014 יאמר שהם אף פעם לא סירבו לחזור אליי לנייד, ובכללי רמת הנציגים שלהם יותר טובה.

לבסוף, נתקלתי בנציג רוסי נחמד של 014 שלשם שינוי הבין משהו מעבר לבסיסי.

בבדיקה מול המודם תמיד התקבל אי פי 169. הנציג אמר שנוצרה תקלה במודם. שאלתי: מעכשיו לעכשיו? הוא אמר כן.

ניחה, הסכמתי איתו. אין לי השערה אחרת חוץ מזה שהחייגן שלי לא הוגדר טוב בהוט, ובהוט לא רצו להגדיר אותו בחדש.

הנציג נתן לי להזין את כתובת השרת 212.25.127.19 במקום hot.bezeqint.net כשהמספר האחרון (קוראים לו D קלאס, נכון?) הוא פחות או יותר נתון לשיקול דעתי.

הראוטר התחבר מיידית.

תודה לאל!!

הטורנטים יורדים יותר טוב כרגע. כבר מצליח לקבל מגה הורדה. הייתי מעדיף לקבל 1300 אבל אולי זה יגיע לשם. מצד שני, עכשיו 1 בלילה ואין עומס.

תודה לכם, ומקווה לא להזדקק לתמיכה שלהם יותר. כמו כן, אין לי מושג מדוע השרת hot.bezeqint.net לא עובד אצלי.

עידכון: מצליח לקבל כבר 1.2

מניח שהבעיה נפתרה.

נראה אם אני מקבל את הקצב גם בשאר שעות היממה.

פורסם

איזה נתב יש לך? אולי הנתב שלך לא מחזיק את החיבור לשרת זה של בב"ל.

פורסם
  • מחבר

גם בחיבור ישיר דרך המודם זה לא הלך.

עכשיו השעה 10:40 וקצב ההורדה נע בחצי השעה האחרונה בטווח 350 -500. זה תקין?

לקראת 11 הוא עלה ל 700 -1000 קילו.

זה ממש מבלבל. אני מוריד כמה טורנטים עם מספיק סידרים במקביל ככה שאין לו בעיה להגיע למלוא נפח הפס תוך דקות ספורות מתחילת ההורדה, אך הפעם לקח לו כ 50 דקות.

יש כנראה תיעדוף כולשהו לרעתי אבל לא מוחלט.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים