עבור לתוכן

האם כיום יש צורך ביותר מ4GB זיכרון?

Featured Replies

פורסם

הסיפורים האלה על משתמשים ממוצעים עם התוכנות של היום ... נשארו בגדר סיפורים.

לדוגמא, צילום מסך של הtask manager שלי :

אני לא אוהב לסגור טאבים, ואם נשמע לכם הגיוני שדפדפן תופס בממוצע משהו כמו בין 4 ~ 6 גיגה ראש, אז אין כזה דבר מספיק, ואין כזה דבר יותר מדי. עם המחירים המגוחכים של היום, כפי שציינו מעלי, אין שום סיבה לא לקנות 8 גיגה, וגם גם אין סיבה לא לקנות יותר, ולמפות חלק מהזיכרון כramdrive, משהו שיוכל לעזור לכל אלה שעדיין לא עברו לכונני הSSD.

:kopfpatsch:

כמה טאבים פתוחים?

• תגובות 50
  • צפיות 7.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הוא בטח משתמש במנוע חיפוש בטאבים שלו :D

פורסם

במחשב למשחקים -עם יש תקציב היתי הולך על יותר זיכרון כל עוד זה זול רק להיות יותר בטוח בעתיד

אני במחשב שלי הלכתי על יותר בזמנו (לפני 5 שנים) ורק לאחרונה שדרגתי כרטיס מסך ועדין הוא עושה את העבודה כמו שצריך

חוץ מזה תזכרו שבקריסמס הבא מתחיל דור חדש של קונסולות עם הWIIU ויותר מאוחר כניראה XBOX3\PS3

ופורטים מקונסולות יותר חזקות מהדור הקים כניראה יבקשו חומרה טובה יותר

8 גיגה כניראה יכסה לגמרי את עניין הזיכרון בשנים הקרובות -4 זה אולי מאוד תלוי בחומרה של הקונסולות דור חדש ואיכות הפורטים

פורסם

אני הייתי לוקח יותר מ 4 גיגה אם אתה מפעיל מלא משחקים ותוכנות בו זמנית.קח 8 gb

פורסם

הסיפורים האלה על משתמשים ממוצעים עם התוכנות של היום ... נשארו בגדר סיפורים.

לדוגמא, צילום מסך של הtask manager שלי :

אני לא אוהב לסגור טאבים, ואם נשמע לכם הגיוני שדפדפן תופס בממוצע משהו כמו בין 4 ~ 6 גיגה ראש, אז אין כזה דבר מספיק, ואין כזה דבר יותר מדי. עם המחירים המגוחכים של היום, כפי שציינו מעלי, אין שום סיבה לא לקנות 8 גיגה, וגם גם אין סיבה לא לקנות יותר, ולמפות חלק מהזיכרון כramdrive, משהו שיוכל לעזור לכל אלה שעדיין לא עברו לכונני הSSD.

כמה דברים.

הבחירה להשתמש במטחנת הזכרון שנקראת "גוגל כרום" היא בחירה אישית. הדפדפן הזה תופס כמויות בלתי הגיוניות של זכרון כשפותחים הרבה טאבים. אולי זה נותן לו יתרונות מסוימים, מי יודע.

ההרגל לא לסגור טאבים הוא גם הרגל אישי. אתה כנראה דוגמה קיצונית מאוד רחוקה מהממוצע. משתמש ממוצע לא יגיע למספרים שלך, גם עם כרום. אני, אגב, דוגמה קיצונית בכיוון ההפוך דווקא - אני כמעט אף פעם לא משאיר חלונות / טאבים פתוחים ללא שימוש. גם עם מטלאב אני בקושי מצליח לעבור 3GB של זכרון פיזי (לכן לא טרחתי במחשב הנוכחי לשדרג מעבר ל4GB).

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מניסיון עבודה גם עם Waterfox, אשר אמור להתנהל בצורה יעילה וחכמה יותר, ובאופן העבודה הקיצוני שלי ( כ~40 טאבים פתוחים בממוצע ) כל דפדפן שלא ניסיתי לעבוד איתו הגיע למימדי דריסה כאלה. קיצוני או לא, אני עובד עם שלושה מסכים ו2 העתקי דפדפנים לצורך הצלבות, כך 30~50 טאבים זה איכשהו ממוצע אצלי.

קטע מצחיק שהיה לי לפני כמה ימים, שדרגתי את הגלקסי שלי לICS והתקנתי עליו Chrome, וביצעתי סנכרון בין הדפדפן על המחשב לבין הסלולרי ...

הסמארטפון דפק ריסט, ואחרי הפעלה מחדש, כל פעם שניסיתי להכנס לתוכו מהסלולרי, זה חזר על עצמו :S

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים