עבור לתוכן

עזרה בטלווזיה לחדר השינה

Featured Replies

פורסם

[table][tr][td][table][tr][td]

[table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]שלום חברים , אני מעונין לקנות טלויזיה לחדר השינה ,

מרחק הצפיה שלי הוא 2.8 מטר , איזה גודל מסך עלי לקנות ?

אני אצפה בטלזווזיה רק בשכיבה , ובעיקר בחושך ....ויחובר אליה ממיר יס מקס טוטאל וסטרימר

מעדיף אותה כמה שיותר דקה למרות שאני יודע שהתקציב שלי לא מאפשר לי את חוד החנית של הטכנולוגיה , התקציב המדובר הוא עד 2500 שקל[/t][/td][/tr][/table][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t][/t]

[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]

פורסם
  • מחבר

וואו היא ענקית , אני ממש לא רוצה מסך בגודל 42

ראיתי 37 בחדר שלי וזה גם די והותר , אני מעדיף 32

פורסם

אתה בטוח? למרחק של 2.8 מטרים 42" נכנסת מצויין.

בכלל לא הייתי מסתכל על מסך 32", הוא יהיה לך קטן מדי. אל תשכח שעם הזמן מתרגלים לגודל וכבר רוצים טלויזיה גדולה יותר.

פורסם
  • מחבר

אני באמת לא חסיד של טלווזיות ענקיות, בסלון יש לי 37 למרחק גדול יותר וזה באמת מספיק לי אז או 32 או 37

תודה רבה :)

פורסם

זה סתם מאמץ בעיניים, וחבל. אני רכשתי 43" לחדר שינה שלי (מרחק צפיה של 2.73מטר!) וזה פשוט תענוג. זה בדיוק הגודל שצריך.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה ואין צורך להסביר לי יש לי חבר עם מרחק צפיה 2 מטר וטלווזיה 55 והוא יכול להשבע לי שזה בול בשבילו! אני באמת מעדיף טלווזיה קטנה יותר

תודה

פורסם
  • מחבר

חשבתי על זה ראיתי אותה ב2500 , מה דעתכם ?

http://www.hometheater.co.il/modules.php?name=HTReviews&op=ViewProduct&pid=1947

ראיתי במחיר יותר זול סמסונג c530 בגודל 32 , מה דעתכם ?

עריכה : בדקתי שוב והמרחק צפיה הוא המרחק באורך הוא 2.45 אך מכווין שאצפה רק. בשכיבה מיל הטלווזיה והראש יהיה בזווית מרחק הצפיה יהיה 2.6

ראיתי את הסמסונג ua32d5000 מה דעתכם ? הגודל יספיק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים