עבור לתוכן

עזרה עם HOTBOX

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

לפני יומיים קיבלתי את ה HOTBOX של הוט

ספק אינטרנט בזק בינלאומי

ויש לי 3 שאלות,

1) אני יודע שיש לי חסימה של פורטים כי משחק שאני משחק לא עובד ולא מתקשר לשרתים של המשחק, אינטרנט רגיל מהיר ואין בעיה.

נכנסתי ל PORT FORWARDING ופתחתי את הפורטים, היום אני גם אתקשר לתמיכה לראות אם הם לא חוסמים משהו,

השאלה, האם רק שם פותחים את הפורטים? או שיש עוד מקום שאני צריך להגדיר את זה? (לא מדבר על הספקית)

2) הבנתי שיש בעיות עם הראוטר לגביי מהירויות מעל 30 מגה, האם אפשר להשתמש בו כראוטר במהריות 12 מגה?

3) לגביי חסימת כתובות מק של מחשבים ניידים, לא הבנתי איפה אני עושה את זה, אם מישהו יכול לעזור

תודה מראש לעוזרים

פורסם

1.כן זה המקום היחיד שאתה צריך לפתוח בו פורטים בנתב

2.אין בעייה בתור נתב מעל 30 מגה יש בעייה בחיבור עם חייגן מעל 30 מגה בחיבור ללא חיגן תוכל לקבל גם 100 בלי בעיה.

3.חסימת באלחוטי של כתובות mac יש להיכנס לwireless -->access control ולאחר מכן להכניס את כל הכתובות MAC שאתה רוצה לחסום ולסמן ב לשונית MAC Restrict Mode את האופצייה Deny לא לסמן allow במקרה אחרת הכתובות MAC שתכניס רק הם יורשו להתחבר לנתב באלחוטי במקום להחסם. :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

3.חסימת באלחוטי של כתובות mac יש להיכנס לwireless -->access control ולאחר מכן להכניס את כל הכתובות MAC שאתה רוצה לחסום ולסמן ב לשונית MAC Restrict Mode את האופצייה Deny לא לסמן allow במקרה אחרת הכתובות MAC שתכניס רק הם יורשו להתחבר לנתב באלחוטי במקום להחסם. :xyxthumbs:

תודה רבה על העזרה, :)

אני אמקד את השאלה שלי,

אז אם אני רוצה שרק מי שאני רושם יוכלו להתחבר אז אני מזין את הכתובות MAC שאני רוצה, ואז שם את MAC RESTRICT על ALLOW?

פורסם

עם אתה רוצה לשים MAC ספציפיים שרק הם יכולים להתחבר אז כן בallow שים לב שאתה צריך לרשום את הmac באופן

של כל שני ספרות/אותיות יש לשים נקודתיים לדוגמא 00:1A:64:00:00:00

פורסם
  • מחבר

לגביי הכתובת אני יודע :)

תודה רבה

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הגדרתי את ה

כתובות MAC ו- Deny (מצ"ב צילום מסך), אבל זה לא חוסם

מה לעשות ?

פורסם

עשה לעצמך טובה תשתמש בו כמודם בלבד ותרכוש ראוטר פרטי משלך.

פורסם

זה לא חוסם בגלל שעשית Deny ולא Allow (או שזאת הייתה כוונת מלכתחילה לחסום כתובות אלו?).

Deny פירושו לחסום את כל הכתובות שהזנת, כל כתובת MAC אחרת מאלה תורשה להתחבר.

בAllow זה ההפך, רק מי שהזנת יכול להתחבר, וכל שאר כתובות הMAC לא יורשו להתחבר.

פורסם

1. למה להקפיץ דיון מינואר 2012 בשביל משהו כזה?

2. האם אתה מבין שזה לא אמצעי אבטחה, אלא סינון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים