עבור לתוכן

HOTBOX - כשרון או כישלון?

Featured Replies

פורסם

מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר ::)

האם הנתונים האלה תקינים?

hotboxfail.png

http://img7.imageshack.us/img7/1253/hotboxfail.png

פורסם

מעקב

פורסם

מאז שהתקינו אותו אצלי, האינטרנט מקרטע. הוט לא מוכנים להחליף את הציוד ושולחים אותי לקנות ראוטר ::)

לא הבנתי מה השאלה.

ההוטבוקס מצויין כמודם בלבד. בתור ראוטר אלחוטי - אל תיקח אותו אם המהירות שלך היא גבוהה יותר מ- 12Mbps. מבדיקות שעשיתי עם טכנאי שבא להתקין, קיבלנו ביחד לא יותר מ- 18Mbps דרך החיבור האלחוטי שלו. דרך הראוטר שלי קיבלתי 30Mbps.

בנוסף, אל תחבר אליו את קו הטלפון של הוט במידה ויש לך, כדי שאם חס וחלילה תהיה בעיה כלשהי, אתה תוכל לא תצטרך להשאר ללא תקשורת בבית. ע"פ בקשתך ישאירו לך את מודם הטלפון.

בשורה התחתונה - ההוטבוקס נהדר כמודם בלבד. בשימוש בהוטבוקס גם כראוטר החיבור האלחוטי מקרטע. עדיף לך לקנות ראוטר משלך. אני רואה שיש לך גישה לתוך ההוטבוקס, מה שמצביע על-כך שאתה במצב ראוטר. מחר תתקשר להוט ותבקש מהם להעביר את ההוטבוקס למצב מודם בלבד. לא ברור לי למה הוט משאירה את אופציית הראוטר הכושלת דרך ההוטבוקס למהירויות גבוהות, רק להוט הפתרונים.

פורסם

העוצמות שנמדדות במודם הם גבוליות 44.0 dBmV זה עוצמות על גבול הלא תקינות, כדאי שתפנה להוט להזמנת טכנאי אתה צריך מנחת לפי דעתי של כ3dBmV יפתור את העייה הערך האידאלי בעצמות של up הוא בין 35-42.

פורסם
  • מחבר

העוצמות שנמדדות במודם הם גבוליות 44.0 dBmV זה עוצמות על גבול הלא תקינות, כדאי שתפנה להוט להזמנת טכנאי אתה צריך מנחת לפי דעתי של כ3dBmV יפתור את העייה הערך האידאלי בעצמות של up הוא בין 35-42.

היה אצלי טכנאי, מנחת זה הדבר הזה שמחובר לכאבל הקסקואלי? אם כן, הטכנאי שם כזה שרשום עליו '10DB'

וכבר ניסיתי לדבר עם HOT, הם טוענים שהכל תקין. מה לומר להם?

פורסם

כבר עניתי לך בפרטי אבל בכל מקרה מנחת של 10Dbmv זה הרבה יותר מידי במידה והעוצמות כאלו אחרי מנחת כזה הטכנאי

היה אמור לטפל בתשתית בכניסה לבית בנקודת מסירה מהמפצל בקומה,ולא לשים מנחת ליד המודם :kopfpatsch:

פורסם

^^

אל תסבך אותו בנתונים של טכנאי שטח, המודם/ראוטר הזה פשוט לא עובד טוב בייחוד לא בחייגן l2tp, אם לא עודכנה לך הקושחה לגירסה האחרונה ש Sagemcom הפיצה אז לא יעבוד טוב.

פורסם

עם איזה ספק אתה מחובר? - הכי חשוב עם HotBox זה לוודא מול הספק שאתה מחובר ללא חייגן.

ברגע שיש חייגן, הוא מקרטע ומתנתק כל הזמן. מה שלא הפריע להוט למכור לי באנדל של הוטבוקס עם ספק טריפל סי שעובד רק עם חייגן.

גם אצלי האינטרנט קירטע והיה יותר מנותק מאשר מחובר, עד שעליתי על הקטע הזה, החלפתי ספק לבזק בינלאומי ללא חייגן, והאינטרנט טס ולא מתנתק. (סופסוף...)

גם כראוטר הוא בסדר גמור אצלי. נמצא בממד, ואפילו קולטים אותו מחוץ לממד בקומה השנייה של הבית. (הקליטה אבל לא משהו אז אקנה איזה ראוטר חזק בנוסף).

שורה תחתונה - תוודא את העניין של החייגן, ואז גם שבהגדרות של ה-HotBox מחליפים לך את צורת ההתקשרות מ-L2TP ל-DHCP. (אצלי שכחו וזה גרם לבעיות, אז תבדוק גם את זה)

בהצלחה! :)

פורסם

שדרגתי ל30 מגה בבזק בינלאומי עם גיימר (חייגן) כאשר הוא שימש כמודם עם נתב חיצוני.

הפכתי אותו לנתב ואז :

60% packet loss ! בבדיקות של pingtest.net ו dslreports.com במשך 5 ימים שניסיתי לגרום לhotbox לעבוד.

עבד עם ps3 לא עובד עם xbox360 ברשת.

התמיכה הטכנית בהוט של הhotbox לא יודעים לבצע בדיקות רשת וכל מה שהם עושים זה פינג ... וכמובן "הכל בסדר".

החזרתי חזרה למודם והתוצאות מעולות (3ms jitter & 12 msec delay ) אין הפסדים..

פורסם

לא מבין את הקטע של יצרני ראוטרים בעולם, תקן L2TP זה לא משהו כל כך חדשני, מה הבעיה לייצר ראוטרים שיעבדו כמו שצריך בפרוטוקול תקשורת הזה? יותר מדי ראוטרים שמוכרים בשוק לא עובדים טוב עם הפרוטוקול התחברות הזה.

פורסם

צריך לשים לנתב מעבד יותר חזק מה שמיקר את העלות של הנתב ואז הוא כבר לא מתאים לכל פלח שוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים