עבור לתוכן

חיבור 014 עם חייגן כבלים - שאלה

Featured Replies

פורסם

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר.

מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP

השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק.

האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש?

אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

פורסם

היי,

עליך להגדיר בנתב את הכתובת 212.25.127, זוהי כתובת שאינה משתנה.

חשוב לי לציין כי ההמלצה הגורפת היא לרכוש ראוטר שתומך בקבלת כתובת ולא בקבלת IP, על מנת לקבל גלישה איכותית על בסיס קבוע.

לוטם

פורסם
  • מחבר

לדעתי הכתובת שלך לא נכונה - חסרה שם קבוצת מספרים

פורסם

אני מחובר במהירות 30 מגה עם 014 וחיבור גיימר.

מכיוון שיש כנראה בעיית RESOLVING בנתב ה LINKSYS E4200 עם גרסת TOMATO האחרונה 1.284488 לכתובת ה L2TP

השאלה שלי היא מה IP הטוב ביותר לשים שם במקום ה HOT.BEZEQINT.NET - מ014 נאמר לי שזה משתנה כל הזמן וגם אם אני אגדיר אייפי זה לא תקין וזה עלול לא לעבוד ביום למחרת - או להצליח להתחבר במקרה של נתק.

האם קיים איפי טוב למהירויות הגבוהות שיעבוד טוב עם הכבל החדש?

אגב גיליתי שה SLINGBOX לא עובד עם כל כתובות האייפי ב L2TP

הגרסה האחרונה נכון לעכשיו היא 1.28.2494 ולא מה שרשמת. אתה גם לקחת את הגרסה שלא מנצלת כמו שצריך את הראוטר שלך. אין שום בעיית Resolving.

הנה קישור להורדה:

http://www.4shared.com/get/dxC3qEqu/tomato-E4200USB-NVRAM60K-12824.html

פורסם
  • מחבר

זאת הגרסה שיש אבל עדייו היא לא יודעת לקבל את hot.bezeqint.net

פורסם

זאת הגרסה שיש אבל עדייו היא לא יודעת לקבל את hot.bezeqint.net

אין לי מושג למה זה לא עובד אצלך, אבל אצלי אין שום בעיה. תחת מסך Basic -> Network, זה מה שמופיע אצלי:

GFwJv.png

פורסם
  • מחבר

ככה גם אצלי זה מוגדר - אבל הוא מנסה מנסה ולא מצליח

פורסם

ככה גם אצלי זה מוגדר - אבל הוא מנסה מנסה ולא מצליח

זה קורה לעתים רחוקות. פשוט תנתק את המודם והראוטר ל- 10 שניות ותחזיר אותם בחזרה. זה אמור להתאפס.

פורסם
  • מחבר

ננסה - אגב ידוע לך למה הסלינג בוקס לא עובד כאשר הוא מוגדר עם ה L2TP שנגמר ב 15 בסוף?

פורסם

ננסה - אגב ידוע לך למה הסלינג בוקס לא עובד כאשר הוא מוגדר עם ה L2TP שנגמר ב 15 בסוף?

תנסה עם הגרסה החדשה ביותר. גרסה שמסתיימת ב- 4XXX מתאימה לך רק אם אתה רוצה לסרס את הראוטר שיעבוד על 2.4GHz בלבד.

ואין לי מושג לגבי הסלינג בוקס... מצטער.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי להגדיר שוב את הכתובת השמית - וגם לאחר ריסטרטים זה לא עובד..

בסופו של דבר הגדרתי את האייפי שנגמר בספרות 20- השאלה היא האם זה קריטי? עלולות להיות תקלות? אגב האייפי אשר 014 ממליצים עליו וגם נכתב כאן - אשר נגמר ב 15 - הוא בעייתי כי הסלינגבוקס לא עובד איתו..

פורסם

ניסיתי להגדיר שוב את הכתובת השמית - וגם לאחר ריסטרטים זה לא עובד..

בסופו של דבר הגדרתי את האייפי שנגמר בספרות 20- השאלה היא האם זה קריטי? עלולות להיות תקלות? אגב האייפי אשר 014 ממליצים עליו וגם נכתב כאן - אשר נגמר ב 15 - הוא בעייתי כי הסלינגבוקס לא עובד איתו..

בהנחה שלא יהיו עוד כמה עשרות אלפים שיגדירו כמוך, לא צריכה להיות בעיה. הכתובת hot.bezeqint.net מחלקת את העומס בין שרתי ה- L2TP שיושבים פיזית בבזק בינלאומי, וככה אתה מאלץ להשתמש בכתובת ספציפית. או במילים אחרות - בהצלחה :)

דרך אגב, תנסה להשתמש במקום ב- l2tp.i014.net. זה שם נוסף ל- hot.bezeqint.net. אולי אתם בברוגז.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע ש NLB מאז עומסים

ניסיתי להשתמש ב

l2tp.i014.net.

אבל אותה תוצאה

פורסם

תגדיר : 212.25.127.10

אפס בעיות .

פורסם
  • מחבר

הגדרתי את ה 20 בסוף - נקווה שיעבוד טוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים