עבור לתוכן

עזרה בלמצוא את האיזולירבנד עם הצבי

Featured Replies

פורסם

אני כל פעם שאנו עובר בפ"ת בחנויות קטנות להספקה תכנית ניכנס לבדוק עם יש ואני לא מוצא אותו..

מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו? (ראיתם אולי באייביי ? כי כי חיפשתי גם שם וראיתי רק חברות אחרות)

הוא פשוט ממש טוב ואני לא מוצא אותו... :'(

זאת תמונה מהחבילה האחרונה שנישארה לי לפני שאני ניתקע..

scaled.php?server=848&filename=16012012254.jpg&res=mediumscaled.php?server=6&filename=16012012255.jpg&res=medium

פורסם
  • מחבר

עוד תמונה למי שלא מבין עוד על מה מדובר...אני פשוט לא מוצא אותו בשום מקום.. :kopfpatsch:

misradi6.jpg

פורסם

ומה כזה מיוחד בו ?

פורסם
  • מחבר

הוא אחד הטובים שהשתמשתי..והשתמשתי בהרבה...

הוא לא קשה מידי אפשר למתוח אותו שמלפפים ובגלל התכונות האלו הוא נישאר שנים

והוא לא מתקלף כמעט..גם אחרי שנים....שזה הדבר הכי חשוב...!

פורסם

לדעתי כל איזולירבנד פשוט לא מתאים לדברים שאמורים להחזיק שנים

בחלק הדבק משתחרר או האיזולירבנד עצמו נהרס, בחלק הדבק נספג לתוך הקשירה של החוטים ומנתק אותם אחד מהשני אם שכבה דקה של דבק או קורוזיה (והחיבור מתחיל להתחמם ולהישרף), ודברים אחרים שאי אפשר לדעת מראש

חיבור איכותי עושים אם טרמינל (מהדק שורה) / הלחמה + shrink wrap / לדברים שיש בהם ממש זרם ומתח נמוך (כמו חיבור לסתם LED) בסביבה יבשה - קשירה ארוכה והלבשה של שרוול פלסטיק

פורסם

לדעתי כל איזולירבנד פשוט לא מתאים לדברים שאמורים להחזיק שנים

בדיוק. אני בעסקי האלקטרוניקה לא מעט שנים, וגליל האיזולירבנד היחיד שהיה לי עדיין כמעט שלם. אין שום סיבה להשתמש באיזולירבנד אם עובדים במקצועיות.

פורסם

חיבור איכותי עושים אם טרמינל (מהדק שורה) / הלחמה + shrink wrap / לדברים שיש בהם ממש זרם ומתח נמוך (כמו חיבור לסתם LED) בסביבה יבשה - קשירה ארוכה והלבשה של שרוול פלסטיק

אתה יכול לפרט?

פורסם

מניסיון של שנים, תנסה גם את טסה, לא תתאכזב.

באיביי תחפש תחת deer electric tape, תראה אם תמצא משהו

פורסם
  • מחבר

בדיוק. אני בעסקי האלקטרוניקה לא מעט שנים, וגליל האיזולירבנד היחיד שהיה לי עדיין כמעט שלם. אין שום סיבה להשתמש באיזולירבנד אם עובדים במקצועיות.

זה נכון ששרינקים יותר מחזיקים אבל אין לי הרבה שרינקים.. אז למאוורררים של מחשב נגיד אני מלחים ומלפף על 2 החוטים איזולירבנד... ומעליהם

שרינק אחד בינקום 2...וכך חוסך בשרינקים..

חוץ מזה זה לא תמיד דווקא לאלקטוניקה... זה יכול ליהיות טוב לכל דבר עם שמתמשים נכון..(למשל הדבר האחרון שעשיתי זה חתכתי פיסות דקות דקות..והדבקתי על הקאנט של העדשות המשקפיי רייבנד ישנות מכסף של סבא שלי..(שיהיה לחץ טיפה בהידוק..כי הזכוכיות נפלו משם כמה פעמים...)ועכשיו זה מצויין..לא זז מילימטר...

מניסיון של שנים, תנסה גם את טסה, לא תתאכזב.

באיביי תחפש תחת deer electric tape, תראה אם תמצא משהו

מצא לי קלטות וידאו... :-\

פורסם

זה נכון ששרינקים יותר מחזיקים אבל אין לי הרבה שרינקים.. אז למאוורררים של מחשב נגיד אני מלחים ומלפף על 2 החוטים איזולירבנד... ומעליהם

שרינק אחד בינקום 2...וכך חוסך בשרינקים.

בשביל זה יש פטנט אחר. אתה עושה נקודת הלחמה מרוחקת בסנטימטר בין גיד לגיד, וככה אתה מרוויח כמה יתרונות. 1. שימוש בשרינק בודד.

2. עובי החוט נשאר זהה, כי כל הלחמה נמצאת במקום אחר על החוט, ואין התנפחות מיוחדת

3. החוט נשאר גמיש גם במקום החיבור.

פורסם

איך זה מתבצע במידה והחוט הוא חוט עם הרבה גידים?

פורסם

תנסה את gorilla tape. לא תמצא משהו חזק ממנו.

פורסם

אותו דבר.

אתה משאיר סנטימטר בין הראשון לשני, עוד סנטימטר בין השני לשלישי, וכך הלאה. מעבר ל3, זה כבר חוטים מסוככים בד"כ, ואז אתה צריך ממילא לבודד כל אחד. עדיין זה יהיה יותר נוח בצורת מדרגות.

פורסם

יש בבני ברק דבק לכריכת ספרים... יותר חזק מזה לא נראה לי שתמצא... זה כמו של חבלנים... ועולה 150 שקל ליחידה...אבל יש בו הרבה

פורסם
  • מחבר

מה שהצעתם פה זה איזולירבנד חבלה..

שהוא יותר מידי קשה והרבה פחות אלסטי ולא מתאים לעבודות קטנות...

עשיתי היום סבב חנויות בפ"ת ולא מצאתי כמעט כלום(מתוך 7 חנויות רק לאחת היה אבל רק גליל אחד נישאר לו ועוד בלבן וסגול...

היה לו אבל גליל אחד שחור מהסוג הרחב ..אז לקחתי ..שיהיה לבנתיים..)

קניתי גם 2 גלילים של TESA כדי לבדוק איך הם אבל מהתרשמות ראשונית הוויניל של TESA ניראה יותר קשיח ועבה ופחות אלסטי..(ככה שאני מאמין שהוא מתקלף מהר יותר..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים