עבור לתוכן

קליטה מחוץ לממ"ד.האם יש להחליף מודם\ראוטר?

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

השאלה שלי היא כזאת:יש לי כרגע מודם\נתב של רוטל דגם 1025W שנמצא בממ"ד ומחובר חוטית למחשב.אני משתמש הרבה בסמרטפון שלי בגלישה אלחוטית מכמה מקומות בבית.הבעיה היא שהקליטה בחדרים אחרים על הפנים (אני בדרך כלל סוגר דלתות השאלה אם זה משנה?) איך ניתן להגדיל את איכות הקליטה. האם יש צורך להחליף לראוטר N האם זה ישפר את הקליטה? או שאולי לדבר עם בזק ולבקש שיחליפו לי ראוטר כי בגדול בזמן האחרון אני צריך הרבה פעמים לכבות ולהדליק את הראוטר כי הוא מתנתק לי מהאינטרנט.תכלס יכול להיות שיחליפו לי לאותו דגם ואז לא עשיתי כלום בזה.

בכל מקרה גם אם אתם תמליצו לי להחליף ראוטר הוא צריך להיות משולב עם מודם ביחד ובתקציב של עד 300 ש"ח גג גג.פשוט לא רוצה להתעסק גם עם מודם בנפרד וגם עם ראוטר.מה אתם אומרים?

בתודה מראש

גל :hi:

פורסם

היי גל,

היות ומדובר בקירות בטון אכן יהיה קושי בקליטה ובוודאי כאשר הדלת סגורה.

כדי להגדיל את טווח הקליטה, ניתן לנסות להשתמש במגדיל טווח, כפי שמתואר במדריך הבא:

http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm

אך כאן מדובר בנסיון וטעייה ולא בטוח אם זה יעזור או לא.

במידה ואתה מדבר עם בזק, תוכל לבדוק את אופציית ה- HOME PLUG.

http://www.bezeq.co.il/Internet/wireless-network/Pages/wireless-home-plug.aspx

ליאור

פורסם

שלום גל,אין טעם לשים ראוטר בממ'ד גם אם זה יהיה תקן N הוא בקושי יתן קליטה באלחוטי ויהיו ניתצוקים,האופציה שיכולה לעזור לך זה לקנות מבזק מתאמים שנקראים הום פלאג אשר בעצם מעבירים רשת על השקעים של החשמל בבית,צריך לוודא קודם שהרשת חשמל בבית היא של פאזה אחת ולא תלאת פאזי אחרת זה יכול לגרום לבעיה.

פורסם
  • מחבר

תודה פפקין כבר הזמנתי מבזק היום את ההום פלאג בתקווה שזה באמת עובד כמו שצריך... :hi:

פורסם
  • מחבר

ואם אפשר לנצל את השרשור יש לי עוד שאלה: אני לא ממש מת על המודם ראוטר של רוטל 1025W שיש לי עכשיו.האם יש המלצה להחליף אותו למשהו חדש ונורמלי? חשוב שיהיה אמין ושיהיה מודם\ראוטר אלחוטי כמובן תקציב עד 300 ש"ח עדיף פחות.

:xyxthumbs:

פורסם

לא מחליפים דבר שעובד נכון מדובר בראוטר/מודם ישן אבל אם זה עובד אז אפשר להשאיר בנתיים

פורסם

ההום פלאג הזה עובד גם עם תשתית של הוט? - מה הפתרון אם יש לי ראוטר בממד ותשתית של הוט?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים