עבור לתוכן

אוברקלוק ל I7-3930K SB-E עם לוח GIGABYTE X79-UD5 וקירור נוזל של CROSAIR H80

Featured Replies

פורסם

ובכן, המערכת חדשה לגמרי המעבד מגיע במהירות בסיסית של 3.2 ועם תוכנת EASY TUNE 6 שמגיעה כאחד מתוכנות העזר בתוך דיסק ההתקנה של הלוח המעבד מתחיל במהירות התחלתית של 3.8 אבל לא מצליח לעבור אפילו לא לדרגה הבאה שהיא 4 ובכל פעם שאני מנסה לעלות למהירות 4 המחשב עושה ריסטארט ומודיע לי שהגדרות האוברקלוק לא מתאימות ולכן הביוס יאפס לברירת מחדל !

למישהו יש רעיון מה לעשות בכדי להגיע לאוברקלוק של 4 או 4.2 ?

נ.ב. הלוח הזה וכן הלוח UD3 ידועים כלוחות שהיו להם בעיות התחממות עד כדי שריפה ולכן ב GIGABYTE שיחררו עידכון הנקרא F7 שכנראה מגביל את האוברקלוק בלוחות אלו ומגן על צ'פים בלוח שנוטים להשרף. השאלה היא אם העידכון הזה לא חוסם לחלוטין את אפשרות האוברקלוק ? או שזו טעות שלי בהגדרות ?

תודה מראש לכל המתייחסים לשאלתי.

פורסם

אם תתן מידע מפורט יותר - נוכל להתקדם.

תמונת מסך, מתחים , תדרים וכו' - וננסה להבין מה מונע ממך להמשיך להתקדם.

כמו כן- המפרט המלא של החומרה שברשותך - תעזור אף היא להבין אם קיימת מגבלה אחרת.

פורסם
  • מחבר

4 יחידות של זכרון בנפח של 4GB כל אחד של קינגסטון במהירות של 1600

כ. מסך של חברת PNY QUDRO 2000 עם 1 GB על הכרטיס

דיסק קשיח של WD BLAC בנפח של 2 GB

ספק כוח של thermalteke TR-700PCEU

מארז של CROSAIR עם 3 מאווררים אחד צידי גדול בדלת ועוד אחד מלמלעה ועד אחד מאחורה (לא כולל את שני המאוורים של הרדיאטור)

אם צריך עוד פרטים תאמר לי ואני אמסור.

אני חייב לציין שאני די "ירוק" בעניין האוברקלוק.....

אם תתן מידע מפורט יותר - נוכל להתקדם.

תמונת מסך, מתחים , תדרים וכו' - וננסה להבין מה מונע ממך להמשיך להתקדם.

כמו כן- המפרט המלא של החומרה שברשותך - תעזור אף היא להבין אם קיימת מגבלה אחרת.

פורסם
  • מחבר

זו ההודעה שאני מקבל לאחר נסיון אוברקלוק צנוע של 4GHZ המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואז הוא עולה לביוס ונותן לי את ההודעה הבאה

Boot failure !!!

The system has experienced boot failures,because of overclocking or changes of voltages.

Last settings in bios setup may notcoincide with current h/w states.

Current cpu speed : 3501.30mhz

Current bclk : 100.2mhz

Current memory speed :1333.64mhz

פורסם

אני מציע שתעיין בביקורות באתר על הSB-E והX79 תבין איך הדברים עובדים...ואז תוכל להמשיך..

פורסם

True that^

צעד צעד, אין צורך לזנק לתדרים כל כך מהר (על אף שבביקורת אחרי סידור מהיר של הגדרות קפצתי ישר ל4.2GHZ יציב)

פורסם
  • מחבר

אם יש לך את אותה מערכת כמו שפירטתי אולי תאמר לי מה שינית בהגדרות בביוס בכדי להגיע צעד צעד למהירות של 4.2 ?

פורסם

כרגע אין לי איך להראות לך "לייב" כיצד מבצעים את זה אבל עשיתי דברים בסיסיים למדי,

נעלתי תדר בסיס על 100MHZ (כולל PCIE), סידרתי זכרונות עם פרופיל XMP, מכפלה 42, מתח שמתי 1.25V ו-VDROOP בדרגה בינונית

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לך אני אנסה לפי ההגדרות האלה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים