פורסם 2012 בינואר 1613 שנים ובכן, המערכת חדשה לגמרי המעבד מגיע במהירות בסיסית של 3.2 ועם תוכנת EASY TUNE 6 שמגיעה כאחד מתוכנות העזר בתוך דיסק ההתקנה של הלוח המעבד מתחיל במהירות התחלתית של 3.8 אבל לא מצליח לעבור אפילו לא לדרגה הבאה שהיא 4 ובכל פעם שאני מנסה לעלות למהירות 4 המחשב עושה ריסטארט ומודיע לי שהגדרות האוברקלוק לא מתאימות ולכן הביוס יאפס לברירת מחדל !למישהו יש רעיון מה לעשות בכדי להגיע לאוברקלוק של 4 או 4.2 ?נ.ב. הלוח הזה וכן הלוח UD3 ידועים כלוחות שהיו להם בעיות התחממות עד כדי שריפה ולכן ב GIGABYTE שיחררו עידכון הנקרא F7 שכנראה מגביל את האוברקלוק בלוחות אלו ומגן על צ'פים בלוח שנוטים להשרף. השאלה היא אם העידכון הזה לא חוסם לחלוטין את אפשרות האוברקלוק ? או שזו טעות שלי בהגדרות ?תודה מראש לכל המתייחסים לשאלתי.
פורסם 2012 בינואר 1613 שנים אם תתן מידע מפורט יותר - נוכל להתקדם.תמונת מסך, מתחים , תדרים וכו' - וננסה להבין מה מונע ממך להמשיך להתקדם.כמו כן- המפרט המלא של החומרה שברשותך - תעזור אף היא להבין אם קיימת מגבלה אחרת.
פורסם 2012 בינואר 1613 שנים מחבר 4 יחידות של זכרון בנפח של 4GB כל אחד של קינגסטון במהירות של 1600כ. מסך של חברת PNY QUDRO 2000 עם 1 GB על הכרטיסדיסק קשיח של WD BLAC בנפח של 2 GBספק כוח של thermalteke TR-700PCEU מארז של CROSAIR עם 3 מאווררים אחד צידי גדול בדלת ועוד אחד מלמלעה ועד אחד מאחורה (לא כולל את שני המאוורים של הרדיאטור)אם צריך עוד פרטים תאמר לי ואני אמסור.אני חייב לציין שאני די "ירוק" בעניין האוברקלוק.....אם תתן מידע מפורט יותר - נוכל להתקדם.תמונת מסך, מתחים , תדרים וכו' - וננסה להבין מה מונע ממך להמשיך להתקדם.כמו כן- המפרט המלא של החומרה שברשותך - תעזור אף היא להבין אם קיימת מגבלה אחרת.
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר זו ההודעה שאני מקבל לאחר נסיון אוברקלוק צנוע של 4GHZ המחשב מבקש לעשות הפעלה מחדש ואז הוא עולה לביוס ונותן לי את ההודעה הבאה Boot failure !!!The system has experienced boot failures,because of overclocking or changes of voltages.Last settings in bios setup may notcoincide with current h/w states.Current cpu speed : 3501.30mhzCurrent bclk : 100.2mhzCurrent memory speed :1333.64mhz
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים אני מציע שתעיין בביקורות באתר על הSB-E והX79 תבין איך הדברים עובדים...ואז תוכל להמשיך..
פורסם 2012 בינואר 1813 שנים True that^צעד צעד, אין צורך לזנק לתדרים כל כך מהר (על אף שבביקורת אחרי סידור מהיר של הגדרות קפצתי ישר ל4.2GHZ יציב)
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים מחבר אם יש לך את אותה מערכת כמו שפירטתי אולי תאמר לי מה שינית בהגדרות בביוס בכדי להגיע צעד צעד למהירות של 4.2 ?
פורסם 2012 בינואר 1913 שנים כרגע אין לי איך להראות לך "לייב" כיצד מבצעים את זה אבל עשיתי דברים בסיסיים למדי,נעלתי תדר בסיס על 100MHZ (כולל PCIE), סידרתי זכרונות עם פרופיל XMP, מכפלה 42, מתח שמתי 1.25V ו-VDROOP בדרגה בינונית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.