עבור לתוכן

לינה במרכז - מהי האופציה הזולה ביותר?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

בתקופה הקרובה אני אהיה הרבה בת"א ורציתי לברר אם יש מקומות באזור המרכז (לא חובה ת"א) שבהם ניתן להעביר לילה או 2 פה ושם במחיר סביר.

לשכור דירה זה לא בא בחשבון כי אני לא אגור שם, אלא פשוט אצטרך מקום לישון פעם-פעמיים בשבוע.

המחיר שאני מחפש הוא באזור ה- 40 ש"ח ללילה. האם זה מחיר הגיוני לאכסניה או משהו דומה לאמצע שבוע ללילה?

לחילופין, האם אתם מכירים מישהו פרטי שמארח במחירים כאלה?

חשוב לציין שאין לי בעיה לחלוק חדר עם מישהו.

כמו כן, אם מישהו יש רעיון אחר שלא חשבתי עליו, אני אשמח לשמוע. אני לא מפונק ואין לי יותר מדי דרישות, אבל שזה לא יגיע לאוהל בים.

תודה רבה,

MODY.

פורסם

הדבר היחידי שאני יכול לחשוב עליו במחירים האלה זה בית החייל. אם אני לא טועה אם אתה מילואמניק אתה גם יכול להתארגן על חדר אבל לא בטוח

פורסם
  • מחבר

כרגע מצאתי אופציה זולה יחסית והיא לשכור חדק בדירה עם שותף. מסתבר שגם חבר שלי מחפש מקום סופר זול רק כדי לישון בו פה ושם אז זה נשמע סביר. יצא באזור ה- 500 כל אחד לחודש וזה כבר יוצא בסדר (נחלוק את אותו החדר).

תודה על ההצעה של בית החייל, חשבתי שזה רק לחיילים. אני אתן להם צלצול ואשאל אם הם מקבלים גם מילואימניקים.

אם למישהו יש עוד הצעות, אשמח לשמוע (עוד לא חתמתי על הדירה).

פורסם

אני זוכר שישנו שם פעם אחתף הבעיה שאני לא בטוח אם זה היה בזמן ההחפש"ש או לאחר השחרור אז באמת אל תקח אותי במילה.

בנוגע לדירה בתל אביב רק שתדע שמחיר ה-1000 ש"ח זה מחיר לדירת חדר אחד בחיפה בזמני שפל לכן קשה ליל האמין שתמצא בתל אביב מקום כזה עכשיו, בנוסף שתמיש יש את הקטע של המיסים/ ארנונה

פורסם
  • מחבר

דווקא מצאתי דירה בגבעתיים שלוקחים בה 1000 על חדר.

אילו מיסים קיימים על השכרת דירה?

פורסם

זה תלוי בדרך כלל מה בעל הבית רוצה שתשלם. די נפוץ זה כל החשבונות + אתה חותם על חוזה שהוא לכמה חודשים לפחות + ארנונה.

מאוד חשוב להסדיר את נושא החשבונות כי יש כאלה שלא דורשים ארנונה כמובן שכל הסדר שהוא זה הסדר בכתב, חתום. שמעתי שיש עדיפות לנוכחות עורך דין אבל אני חושב שעל זה אפשר לוותר. מאוד חשוב שיהיה רשום כל חפץ וחפץ שישאר בדירה. מצד אחד זה אימון טוב לחיים להשכי דירה כאשר יש לך כבר קורת גג מצד שני שתדע שזה חוזה משפטי לכל דבר. צריך לבדוק את הדירה ולרשום כל דבר בחוזה לכן אלא אם כן אתה מתכנן לגור שם לפחות חצי שנה - שנה אל תכנס לזה בכלל.

הייתה תקופה שהייתי חייב לעזוב את הבית לכמה חודשים, לא היה לי זמן לשום דבר, לקחתי את הדירה הראשונה שקרובה ללימודים ואז מה אני מגלה שכל הריהוט הנפלא (כולה שולחן, כסא, מיטה ומזרון) לא ישארו בדירה ואני אצטרך להביא משלי. למזלי השותפה של ידידה שלי עזבה את המעונות לחודש אז יכלתי לישון אצלה (כן ישנתי חודש במעונות נשים כאשר אני לא לומד כלל בטכניון) לאחר מכן חזרתי הבייתה.

פורסם

במחיר הזה אני אהיה מוכנה לשקול לארח אותך בדירה שלי.:ם

באופן כללי, אם אתה שואל את דעתי, בשביל לילה או שניים פה ושם, אין טעם לשכור דירה.

יש כמה אכסניות, לא בתל אביב עצמה דווקא כי זה איזור קצת יקר יותר, אבל קצת מבחוץ שמארחים ב100-150 שקל ללילה.

ויש לי מכרים באיזור שאני יכולה לתשאל אם הם יכולים לנדב חדר תמורת תשלום כזה.

מאוד יכול להיות שזה יהיה אפשרי.

פורסם

קצת קשה לי להאמין שמישהו יסכים לארח גבר זר לכמה לילות בשבוע + נוחיות+ מקלחת

זה הסדר אשר יכשל בשלב כלשהו

פורסם

תאמין לי שבנסיבות כאלה ואחרות בעבר, כבר יצא לי לעשות את זה. :s07:

ואם יש אנשים שלצורך העניין יש להם דירה בבעלותם, אין סיבה שלא יסכימו להרוויח מעט כסף מהצד.

בהנחה כמובן שמדברים עם האדם קודם לזמן קצר, ורואים שהוא לא חולה נפש ברמה כזו או אחרת. :P

בכל מקרה, אני לא רואה טעם בלהשכיר דירה בעלויות כל כך גבוהות, בגלל כמה לילות נדרשים.

אם זו לא אופציה, אז לדעתי האישית כבר עדיף לשקול אכסניה.

פורסם

רחוב לוינסקי דרום תל אביב תחנה מרכזית 35 ש"ח

תמצא גם פינוק כלול.

סתם בצחוק .

פורסם

תצטרף למחאת האוהלים כפיתרון דיור זמני.

תגיד שהכל נורא יקר ואין לך כסף לדירה.

וזאת בעצם האמת.

את החפצים היקרים אם יש לך אפשר לאחסן בארונית להשכרה איפה שהוא.

פורסם

כנראה שלא שמעת על "מלאכי-שביל".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים