עבור לתוכן

עניין התרומות הטלפוניות

Featured Replies

פורסם

לפני הרבה זמן, משום מקום התקשרה אלי עמותה מסויימת לשאול אם אני יכול לתרום.

הייתי בטוח שזה היה סתם חד פעמי אז תרמתי.

מאז כל הזמן מתקשרים אלי, מהעמותה ומעמותות אחרות, משחקים לי על המצפון ואני כולה סטודנט שבקושי גם עובד, לא עמיד בכסף מתקשה הרבה פעמים לסרב.

מה שמפריע לי בעיקר זה שבפעמים שאני מצליח להגיד להם לא אוכל אותי המצפון אחר כך.

אין לי לב להגיד להם לא להתקשר אלי יותר.

אני גם רוצה לציין שבכל מיני התרמות קטנות של מסרונים ודברים כאלה של כמה שקלים אין לי בעיה ואני תורם.

מה הייתם עושים במקומי?

האם אני באמת צריך לאכול את עצמי כל פעם?

פורסם

בתור אחד שיש לו קצת ניסיון וידע בעמותות, תתחיל בלתרום לעמותות שאתה מכיר ולא לתרום לכל אחד שמתקשר, כי לא כל עמותה היא באמת לוקחת את כספך ומתעלת אותו לכיוון הנכון. אני מציע לך במיוחד בתור סטודנט לא עמיד, לתרום אך ורק בימי תרומה שנתיים. (אצל העמותות הגדולות ילדים עוברים בבתים). כאשר מתקשרים איליך תגיד שאתה בחור תורם, אך לעמותות מסוימות בזמנים מסוימים וקבועים.

אתה לא חב לאף אחד דבר, הכסף הוא שלך.

על הדרך, אני מקווה שלא מפריע לך שאני אנצל בזאת את האשכול ויודיע שמחר מתקיים יום ההתרמה השנתי לאלו"ט (ארגון לאומי לילדים אוטיסטים). אז אם יידפק לכם על הדלת איזה נער חביב, תרמו.

http://www.alut.org.il

ערב טוב.

פורסם

תוך 5 שניות מקסימום מרגע תחילת השיחה, תגיד "להתראות" ותנתק.

עובד עם כל המציקים הטלפונים מאז 1999

פורסם

אני גם באותו מצב...עדיין לא מבין מאיפה הגיע אליהם המספר שלי

מאיזה עמותות מתקשרים אליך ?

פורסם

תוך 5 שניות מקסימום מרגע תחילת השיחה, תגיד "להתראות" ותנתק.

עובד עם כל המציקים הטלפונים מאז 1999

:xyxthumbs:
פורסם

תרמת בכרטיס אשראי? קיבלת (או יכולת) לקבל חשבונית? כי יכול להיות שמדובר בהונאה.

בעבר עבדתי במוקד מכירות חאפרי ושם הוציאו רשימה מדפי זהב והתקשרו באופן אקראי לאנשים. ייתכן שבמקרב שלך יש קשר בין העמותות והם העבירו את השם שלך. אני הייתי מנסה לברר אם מדובר בעמותו חוקיות ואם יש להם מאגר מידע חוקי (הם חייבים לקבל אישור כזה ממשרד המשפטים).

פורסם

תגיד כבר תרמתי תודה ותנתק.

לגבי המצפון- תתרום כשאתה יכול. גם אני סטודנטית ויש לי קצת אבל לא יותר מדי באמת. אני למשל כדי שהמצפון לא יהרוג אותי, החלטתי שאני מפרישה כל חודש לפי היכולת פעם 20 שקל פעם 15 ופעם 30 ופעם 50 (תלוי כמה אני מרוויחה באותו חודש). ועם הסכום הזה אני תצורמת לכל מי שמבקש ממני מקבצנים ברחוב ועד עמותות. עם עמותות אני נזהרת כי לפעמים זה סתם הונאה. אני תורמת רק לעמותות מוכרות. ;)

פורסם
  • מחבר

אהבתי את הרעיון הזה וזה מה שאני אעשה, תקצוב חודשי לתרומות ביחס למשכורת :) תודה על התגובות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים