פורסם 2012 בינואר 1513 שנים שלום לכם חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, אני חדש בפורום ויש לי מספר שאלות דחופות (להיום-מחר) לשאול לגבי מערכת רמקולים של 2.1, כרטיס קול. תקציב : 1000 ש"ח שאלות : 1) האם מערכת Altec Lansing MX6021 טובה ביחס לתקציב הנ"ל ?כמו כן חשבתי גם על SOLO C6 (מערכת 2.0), הבעיה היא שאין לי כל כך מקום למקמם דווקא לעומת ה ALTEC. 2) האם כרטיס קול מובנה אך טוב וחדש יחסית יתמודד איתם כראוי או שאצטרך להחליפו (במסגרת התקציב), ולהוריד את רמת הרמקולים ? דגם הלוח אם הוא GA-890GPA-UD3H בתודה מראש SSDZONE
פורסם 2012 בינואר 1613 שנים מחבר אני אשמח לתשובה כי אני צריך אותה די בדחיפות לקניית רמקולים חדשים,בתודה SSDZONE.
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר אני ככל הנראה אקנה את הרמקולים היום, אבל חשוב לי לדעת שזה הדבר הכי נכון לעשות עם התקציבאין לאף אחד חמש דקות לעזור ?בבקשה !
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים מחבר תודה על התגובה הקצרה והעיניינית, מה דעתך על מערכת הרמקולים שלגביה אני מתלבט ?ואשמח לעוד תגובות (:
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים http://hwzone.co.il/reviews/sound/mx6021_z623/10קרא את הביקורת וגם את התגובות, שים לב לכרטיס הקול שאיתו נערכה הביקורת.בהצלחה, ובלי קשר לא הייתי מוציא סכום כזה על רמקולים, בטח שלא אם יש לי אזניות איכותיות מה שאני משער שיש לך.
פורסם 2012 בינואר 1713 שנים לא יצא לי להאזין לאלטק אבל אני כן בטוח שהסולו נותנים תמורה הרבה יותר גבוהה למחירם.בנוגע לכרטיס קול, אתה לא חייב לשדרג את המערכת ואת הכרטיס קול ישר על ההתחלה, אפשר לקנות את הרמקולים, להאזין, לתת לאוזן להתרגל אליהם ואז אם חסר לך משהו או שאתה מרגיש שהם מסוגלים ליותר אז לשדרג את הכרטיס קול.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.