פורסם 2012 בינואר 1413 שנים שלוםיש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה.במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום.כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות.יש איזשהו רעיון?
פורסם 2012 בינואר 1513 שנים בחלק גדול של הניידים אפשר להגדיר בBIOS לאן יוצא הוידאו בBOOT - המסך המובנה או החיצוני או שניהם.
פורסם 2012 בינואר 1613 שנים מחבר תודה, אבל זו בדיוק הבעייה: אני לא יכול להיכנס ל-Bios כי המסך של הנייד שבור ואני לא רואה כלום על המסך.אגב, ניסיתי גם לשחק עם המקש שמשנה את הגדרות יציאת המסך (Fn + F4 אצלי) - גם זה לא עזר כלל; אמנם הוא מעביר את התצוגה בין מסך אחד לשני (או שניהם) - אבל רק אחרי ש-Windows עולה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.