עבור לתוכן

גם אתם מרגישים ש BF3 הוא COD החדש?

Featured Replies

פורסם

זו התחושה שלי בזמן האחרון, מטולים, RPG, CAMPERS, קבוצות זבל, צ'יטרים, ממש אכזבה וממש COD, המשחק עשה רושם טוב בהתחלה, משהו שם התקלקל לחלוטין, ברחתי מ COD, כל הילדים באו אחרינו :(

גם אתם מרגישים ככה או שזה רק אני?

• תגובות 55
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא יודע לגבי שרתי חול אבל אני חושב ששווה לך להמשיך לחפש שמה או שהמצב שם גם בקנטים?

פורסם

אל תשחקו בשרתים ישראלים בכלל :screwy: חפשו עם 70-80 פינג אירופאים

מה גם שהם הרבה יותר מנומסים וספורטיביים, לא כולם אבל הרוב

ויש שרתים עם אנטי ציטינג

אין מה לשחק בישראלים בכלל חבל על העצבים והזמן והבייס רייפס

תנסו גם הרד קור למרות שזה הרבה יותר קשה ושונה איכות השחקנים שם גבוהה יותר

בקשר לקבוצות זבל זו הבעיה מספר אחת שלי ובגלל זה אני נהרג הרבה ואין מה לעשות חוץ מkd גרוע

פורסם
  • מחבר

אני משחק לרוב בשרתים באירופה כמובן, אבל לא תמיד יש שם RUSH עם מספיק שחקנים + פינגים מספיק טובים, אני מדבר על שעות מאוחרות ממש..

כמובן שהשרתים הישראליים הכי גרועים, אבל משהו קרה למשחק באופן כללי, מדובר בשחקני קוד שעשו עליה לBF3, המון ילדים, המשחק הזה תמיד היה ידוע ברוב מכריע של שחקנים בוגרים ומבוגרים, לא חושב שהמצב עדיין כזה, אני אישית מאוכזב.

פורסם

דווקא יש המון שרתים בלי צ'יטים בלי קמפרס מטולים ו אר פי ג'י וזה כולל מפת המטרו.

בקשר להארד קור למצוא שרת נורמאלי בלי שמישהו יהרוג אותך בשביל טנק או מסוק קשה למצוא

פורסם

למרות שאני משחק ב-XBOX אני חייב להגיד שאני מרגיש בדיוק אותו הדבר.

בהתחלה המשחק היה ממש מהנה, עכשיו זה נהיה זוועה בלי סוף RPG וסנייפרים, וגם נראה שלאנשים פשוט לא אכפת כבר מהמשימה (אני משחק ב-RUSH בעיקר) וכולם אר מנסים לשפר את ה K/D RATIO שלהם פשוט הוריד לי את כל החשק מהמשחק.

DICE פשוט צריכה להוריד את הסטאט של K/D RATIO ולהוריד את הניקוד על הריגות ובתמורה לעלות את הניקוד על עבודה קבוצתית וביצוע המשימה.

פורסם
  • מחבר

:xyxthumbs: :xyxthumbs:

לא יכולתי לנסח את זה יותר טוב

פורסם

יש הרבה שרתים no sniper no rpg no m320

וכדומה שמעיפים ישר על משהו כזה

הבעיה היא שהם לא הכי פופולרים וצריך לחפש שרתים קצת ולהוסיף לפיבוריט

יש גם שרתי tactical training

אז תריץ חיפוש ואני בטוח שתמצא

פורסם
  • מחבר

לא מפריעים לי הנשקים הנוביים למיניהם כמו שמפריעה לי העובדה שאין עבודת צוות, יש המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן קמפרים, אפילו בCOD זה לא היה ככה, אני כבר לא מדבר על סנייפרים, אני מדבר על שחקנים שיושבים בתוך חור הזוי שהם מוצאים ומרסקים אותך, אני כבר לא לא מוצא שחקנים שזורקים ארגזי נשק או רפואה, אין החייאות, אין תיקוני רכבים, אין משחק קבוצתי בשיט, יש כל כך הרבה במשחק הזה ולא מנצלים ממנו עשירית, אנשים משחקים CONQ ו RUSH כאילו שזה TDM בכלל..

זה הדבר שהכי מפיע לי, השחקנים, בדיוק מה שקרה בCOD, זה אגב מה שהבדיל בעצם בין שני המשחקים, רמת הקבוצתיות,

מה שבזמנו הביא את S6 לרמה גבוהה כזאת היא רק העבודה הקבוצתית, לא שום דבר אחר.

פורסם

זה למה אני ממשיך לשחק ב- BC2 ..כי מאוד קשה לי ספציפית להיתרגל ל-BF3 ..מבחינת הכל ..כמובן הכי גרוע זה השרתים הישראלים ואינספור קאמפרים וכל הזבל שמסביב ..

דגדגה מסכים איתך מילה במילה ! :xyxthumbs:

פורסם

עד שימצא פיתרון עלי ידי DICE או שרת מטורף על יד אחד מכם אני מסתפק בשמחות הקטנות שבחיים. כמו למשל RUSH עם שחקן אחד או שתייים שיודעים מקב' החחברים בבאטלוג, גם דגדגן כלול בעיסקה, ואז בעצם עם אחד שתיים כאלה בסקוואד לא משנה הקמפרים אנו לרוב מפרקים אותם עם הרבה יזע אבל עושים את זה...

פורסם

מה יעזור לך ששאר (רוב ) הקבוצה לא נוהגת כומכם. אז אולי יעזור בהנאה שלך אבל לא לניצחון .

כמעט ולא יוצא לי לשחק ב-RUSH ,אבל ידוע לי שבמשחקיות הזאת - שם הכי גרוע .לכן BC2 (נתן דגש מיוחד רק RUSH ) הצליח פחות .

המשחק מציע משחקיות קבוצתית אז מה ניתן לעשות שיש עליית רגל של בני-אדם שעוד יותר מורידה את הרמה. עוד נגיע לעידן הרובוטריקים ואז נשחק איתם :cool2: .

פורסם

rush מיליון סניפרים בדיפנס ומקלעים על ביפוד

חבל על הזמן במיוחד במפת מטרו הפתוחה

פורסם

רוני אז זהו בגלל שאותם היריבים שלא משתפים פעולה עם חבריהם הם לא רמה מי יודע מה, יוצא ששניים או אחד טוב בצוות איתי מספיק לא רק להנאה אלא כמעט תמיד לניצחון.

RONG- תשובה אחת. קח סנדביץ' ומשקה תשב נינוח ותוריד עליהם את זעם אלי המורטר מהשמיים. WORKS EVERY TIME!

פורסם

אני עד עכשיו נהנה מכל רגע בBF3 בXBOX, אין בעיות כגון צ'יטינג, CHEAP PLAYERS, שחקנים בעלי ההתנהגות הישראלית הטיפית (EXPLOIT EVERYTHING EXPLOITABLE TO DEATH) או באגים כאלה ואחרים. באמת שמשחק נהדר.

מכרתי את עותק הMW3 שלי לא מזמן ואני מבסוט, גם בBO אני מבקר פעם ב...

כנראה שBF3 באמת לקח צעד אחד קדימה אל כיוון עשור חדש בFPS.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים