עבור לתוכן

קורסים בצה"ל

Featured Replies

פורסם

השאלה היא לגבי יחידת אופק\ממד"ס\180 - כרגע אני בטירונות בבח"א 21 שמיועדת במיוחד למערך הטכני, סיימתי את הלימודים שלי בטכני במגמת אלקטרוניקה - כשחברים שלי כבר בחרו קורסים אני הייתי בדיוק בחו"ל, אבל לא ראיתי שם שום זכר ליחידת אופק אלא נטו מה שקשור לאלק' = דרג א'\ב'\ד' שזה תכלס להיות כוח עבודה זול שמוציאים ממנו את מירב המיץ ב-3 שנים עם אנשים לא איכותיים לרוב (כבר יצא לי לפגוש את הערסים של המערך הטכני, הם פשוט בזבוז של משאבים [אוכל ומים] שהיה עדיף לעשות להם המתת חסד).

אני מאוד מתעניין ביחידת אופק, ורציתי לדעת איך אני יכול להגיע לשם? יש לי ידע רחב בתכנות, וזה מה שהבנתי שעושים שם, ואני מאמין שיש שם אנשים איכותיים לרוב,

פורסם

בתור אחד ששירת גם עם אנשים מדרג ד' וגם עם אופק באותו בסיס אני יכול להגיד לך שהאנשים באופק הם אמנם לא ערסים אבל הם יצורים והדבר היחיד שמעניין אותם זה תכנות ובית.

לעומת זאת החברה מדרג ד' היו אחלה אנשים איכותיים אחד אחד זה הכל תלוי איפה תיפול.

אבל רק שתדע שבאופק אלה לא אנשים חברותיים ממה שאני ראיתי.

פורסם
  • מחבר

בתור אחד ששירת גם עם אנשים מדרג ד' וגם עם אופק באותו בסיס אני יכול להגיד לך שהאנשים באופק הם אמנם לא ערסים אבל הם יצורים והדבר היחיד שמעניין אותם זה תכנות ובית.

לעומת זאת החברה מדרג ד' היו אחלה אנשים איכותיים אחד אחד זה הכל תלוי איפה תיפול.

אבל רק שתדע שבאופק אלה לא אנשים חברותיים ממה שאני ראיתי.

מובן, החלטתי על דרג ד' (מקווה שיהיה אותו בקורסים לבחירה, אם לא - עד כמה זמן אני יכול לחכות עד שיפתח? ליפול מקורסים בשביל "לבזבז זמן" זה ממש לא בתכנון שלי) אלא אם כן יש למישהו עוד משהו להוסיף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים