עבור לתוכן

מדינת עולם שלישי - היום התחברתי ל 30 מגה אבל בפועל רק 15 ולפי בזק אני עוד אשם.

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

רציתי עצתכם בנוגע למשהו שקרה לי היום..

השבוע התחברתי לבזק ואקספוטן במהירות 30 מגה 130 כולל מע"מ שח ספק + תשתית.

כל השבוע חיכיתי ליום המיוחל יום שישי ההתקנה של טכנאי בזק.

הטכנאי מגיע מתקין הכל ובסוף ניגש אליי

ושואל אותי: אם יש לי ראוטר ... ???

אמרתי לו : כן אבל אני לא רוצה ממכם ראוטר שים לי רק מודם אני כבר אחבר לבד מה שאני צריך.

הוא אומר לי "אנחנו לא מביאים את הציוד אתה צריך ללכת לבזק סטור לקחת מודם או ראוטר "

:kopfpatsch:

אני אומר לו : רגע רגע נגיד אין לי בבית כלום חוץ מהמחשב אז היום אין לי אינטרנט אתה סתם באת לשים חוטים וללכת אני צריך לעשות את כל השאר ?

הוא אומר לי : כן

ממש לא היה לי מילים פשוט הייתי איזה דקה בשוק שדיברתי עם הנציגה היא שאלה אותי אם אני רוצה מודם או ראוטר ...

אמרתי לה: רק מודם יש לי שלושה ראוטרים בבית ואין לי שימוש באחד נוסף,

היא אמרה לי: אין בעיה בסדר גמור.

עכשיו המעבר הזה לבזק מהוט הוזיל והעלה לי את האינטרנט אבל עכשיו אני הולך לבזק ובטח יהיה חייב לקנות ראוטר (חיוב בזיכוי ככה הם קושירם אותי אליהם ל 3 שנים )

אבל זה כבר לא ישנה העצבים והעוגמת נפש שקיבלתי הרסו לי את הכל מהעצב שנכנס בי שרציתי כל הסופש להוריד ממלא מלא דברים.

:'(

עכשיו סיפור שלם הולך להיות לי שבוע הבא.

במשך השבוע אין לי זמן ללכת להתעסק עם החנות של בזק בגלל זה קבעתי הכל ליום שישי.

הראוטר שיש ברשותי הוא D LINK 2650U

1. האם יש לי אפשרות לעשות משהו עם הראוטר שיש לי היום (עדכון או משהו לעלות אותו ל 30 מגה כי הגג שלו בבדיקת מהירות הורדה שעשיתי היה 15 מגה )

2. אם אני מביא רק מודם ומחבר את הראוטר שיש לי אז אני בכל מקרה עדיין יהיה ב 15 מגה ?

3. עקב המצב הנואש אני בסופו של דבר מבין שאצטרך להביא ראוטר - מבקש המלצה מבזק סטור.

תודה.

:-\

פורסם

בהוט, לפחות, בא אליך טכנאי ומביא איתו כבר מודם. אתה לא צריך להתרוצץ וללכת לבזקסטור כדי להביא מודם.

פורסם

בזק היו עושים זאת בהתחלה, בימי האורכית והאלקטל. :cool2:

פורסם

מוזר, כשאני הצטרפתי לבזק לפני איזה 4 חודשים, הם הביאו את המודם בעצמם.

פורסם

לבזק אין מודם למהירויות של 30M רק מודם עם ראוטר, ואתה צריך ללכת לקחת אותו וגם להתחייב עליו ( במידה ואתה מתנתק תמשיך לשלם עליו אבל הוא לא יהיה שימושי ) רק בדלל זה עברתי השבוע להוט שרציתי לשדרג ל-30M ולא הסכמתי להתחייב על ראוטר שאני לא צריך, עובדים על אנשים בעינים, מהוט הגיע טכנאי לחבר את המודם, בהתחלה רצו 150 ש"ח התקנה, אבל אחרי בירור של הנציגה היא אמרה לי שאם אני רוצה רק מודם אין דמי התקנה, אז ה-HOTBOX משמש עכשיו רק כמודם, גם ככה אני לא צריך את זה

פורסם

פשוט יחס לא טוב

שאני הוספתי עוד קו אינטרנט ל 5 מגה בלבד אז התכנאי בא אליי עם המודם

והתקין לי

וברגע שאני עשיתי 30 מגה גם אני התצרכתי ללכת ולקחת את המודם שתומך

ב 30 מגה

וגם זה מעצבן שגם צרכים לשלם על המודם שנתיים

פורסם

אתה חייב מודם VDSL, ולבזק יש רק מודם/נתב משולב. אין לך אפשרות אחרת. קח את ה-DLINK שלהם ותגדיר אותו כמודם בלבד אם אתה לא מעוניין להשתמש בו כנתב.

פורסם

אין לבזק מודם שתומך ב30 מגה ציוד VDSL הוא חייב להיות ראוטר משולב עם מודם שעליו אתה מתחייב לשנתיים ובמידה ואתה יוצא לפני תום השנתיים אתה תתחיל לשלם סכום כלשהוא מבלי לקבל זיכוי אם אני לא טועה כ20 שקלים לחודש.

כך שאם יש לך ראוטר פרטי משלך שאתה מעדיף להשתמש איתו ולא עם ההראוטר שלהם,תצטרך לקחת ציוד שלהם להפוך ארוטר למודם בתהליך בריג' ואז אליו לחבר את הראוטר שלך התהליך הזה לא נתמך במוקדי השירות שלהם.\

דילינק 2650U לא תומך ב30 מגה ועדכון קושחה לא יעזור במקרה כזה.

לקוח חדש שמצטרף לבזק במידה ומבקש שהטכניא יגיע עם ציוד הטכנאי מביא איתו מודם/ראוטר לקוח קיים שמבצע שדרוג וכתוצאה מכך צריך להחליף ציוד יצטרך לגשת לבזק סטור או להזמין משלוח בעלות כמובן.

אני אישית לא הכי ממליץ על ראוטרים של בזק יש בהם לא מאט בעיות למשל העובדה שהם לא יוכלו להתחבר לתשתית של הוט ויכולת WIFI חלשה לעומת מוצרים אחרים הקיימים בשוק,מעבר לכך ההוט בוקס שמעתי גם מלאה בבאגים ותקלות, אבל לא יצא לי להתנסות אישית עם הציוד הזה.

פורסם

בגלל זה גם בהוט משתמשים בהוטבוקס כמודם והוא מעולה כמודים אין לי טענה אחת... אין ניתוקים, איבודי מידע, בעיות מהירות ברוך השם...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים