פורסם 2012 בינואר 1313 שנים שלוםיש לי אינטרנט 10 מגהמחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגההורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותריש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקיןאבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניההאם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה...האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?
פורסם 2012 בינואר 1513 שנים היי seren99,ככל הנראה מדובר בעומס על השרת ממנו אתה מוריד.בדוק מהירות גלישה, וודא שהמהירות תקינה.תוכל לעשות זאת באמצעות הקישור הבא: http://www.012.net/Personal/Pages/BrowsingSpeedTest.aspxליאור
פורסם 2012 בינואר 1513 שנים ליאור מ-012 סמייל, מה תוכל לשפוך לי לגבי חיבור הגיימר שלכם? האם אתם הולכים בעקבות בזק ושאר החברות בשביל לשדרג את אופן הניתוב, היציבות, זמן תגובה והמהירות ?לי יש כרגע גיימר אצלכם וזה לא מגיע לפינגים שהקו של בזק בינלאומי מגיע, האם יש ניתוב מתקדם יותר מגיימר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.