עבור לתוכן

אני יכול לחבר מחשב נייח למודם סלולרי?

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אני הולך לבלות תקופה באיזה חור בדרום שאין שם לא בזק ולא כבלים...

אם אני קונה מודם סלולרי הוא יעבוד גם עם מחשב רגיל או רק עם נייד? (מצטער על הבורות)

תודה רבה!

פורסם

אם המודם מתחבר דרך USB, זה לא משנה איפה אתה תוקע אותו. :xyxthumbs:

פורסם

אם יש לך smartphone אתה יכול להשתמש בtether ולהשתמש בחבילת גלישה שלך דרך הטלפון הנייד. פשוט תהפוך את הטלפון לנקודת גישה אלחוטית. לא מזמן קיבלתי razr xt910 מהעבודה וזה המכשיר בא עם האופציה הזאת . הבעיה היא תמיד שהחבילת גלישה מוגבלת וחריגה ממנה יכולה להיות יקרה מאוד (5 אגורות למגה במקרה הטוב) . הבעיה השניה היא שאיכות החיבור הוא פחות טוב ולרוב יש גם השהיה די גדולה אז אל תצפה לשחק FPS חלק . עדיין קח בחשבון שלא ניסיתי את זה בעצמי. חוץ מדרך wifi אני די בטוח שאפשר להשתמש בטלפון כמודם אינטרנט אם מחברים אותו לUSB .

יש לי חבילה של 2GB ויש לנו WIFI גם בעבודה וגם בבית אז לא יוצא לי לנצל אותה. אני כל הזמן פוחד לחרוג אבל אף פעם לא התקרבתי אפילו לשמינית ממנה. פעם הראתי לבת שלי סיפור בyoutube בחדר שינה שלה ובמקרה זה עבד דרך החבילת גלישה ו10 דקות צפיה של סרטון רחד יצא איזה 16 מגה אבל זאת לא הערכה מדויקת.

פורסם

האמת שלאחי יש את הרייזר, לקחתי אותו לסיבוב לשבוע ומשהו והוא שימש גם בתור מודם - והיה פשוט מעולה (הייתרון הוא גם בגודל - הוא מוגן ממכות עם קוולר...), ממליץ בחום :xyxthumbs:

פורסם

בסמסונג גלאקסי שלי יש את הפונקציה של WIRELESS AP אשר מאפשר בין השאר שיתוף חבילת הגלישה (ודי בנוחות - אחרי שנמאס לי לשבור את הראש להגדיר אותו כמודם על USB)

בגדול כפי שנאמר אתה יכול להשתמש באותה צורה שאתה משתמש על הנייד על הנייח

לגבי הבורות - אין לך מה להצטער - לא סתם נאמר - אין הביישן למד ואין הקפדן מלמד

בהצלחה,

גבריאל

פורסם

האמת שלאחי יש את הרייזר, לקחתי אותו לסיבוב לשבוע ומשהו והוא שימש גם בתור מודם - והיה פשוט מעולה (הייתרון הוא גם בגודל - הוא מוגן ממכות עם קוולר...), ממליץ בחום :xyxthumbs:

אני חושב שהkevlar זה יותר בשביל היופי והתחושה ביד - לא הייתי זורק אותו על הרצפה. כבר ראיתי כמה סרטונים על זה. זה נכון שאם מפילים אותו על הגב הוא ישרוד טוב אבל אם מפילים אותו על המסך הוא יכול להשבר במידה שזה גובה של מטר וחצי ומעלה (מישהו הפיל אותו מהכתף ) . הוא גם מוגן מלחות אבלל זה לא אומר שצריך לצלול איתו. בחברה שלי הרבה קיבלו אותו ובגלל סטיסטיקה מישהו הספיק לנסוע עליו עם מכונית :kopfpatsch: ( הוא לא שרד את זה). הציפוי גורילה הוא נגד שריטות - המסך עדיין יכול להשבר.

אם רוצים טלפון עמיד יותר עדיף ללכת על ה defy או הישן או החדש כי הוא כבר הוכיח את עצמו - מישהו מצא סרטון בyoutube שבוא אנשים מצתלמים איתו בתוך בריכה :lol: . יש גם טלפון פשוט אבל מאוד עמיד שזרקו ואותו לבלנדר והוא המשיך לעבוד.

בכל מקרה טוב לדעת שהאופציה לגלוש דרכו עובדת. בכל מקרה אני חרשתי את הפלוסים והמינוסים של הטלפון הזה כדי להחליט עליו או גלקסי 2 לאשתי ובסוף היא שנתה את דעתה ורוצה גם רייזר. הבעיה העיקרית ששמעתי על galaxy 2 היא המיקרופון. החסרונות של ה razr הן לרוב העובדה שאי אפשר להחליף סוללה בקלות וגם שהusb OTG שלו לא מוציא מתח (לרוב אף אחד לא משתמש בזה).האיכות של המצלמה דומה לגלקסי יש שיגידו שהגלקסי יותר טוב עדיין אין מה להשוות לiphone ששם המצלמה מצוינת.

בכל מקרה ההמלצה שלי זה שפותח הדייון יבדוק מה יש לו עכשיו במקום לקפוץ על איזה תוכנית ולקנות מודם סליולרי שהוא לא בהכרח צריך. תמיד זה עניין של צרכים מול מוצרים וגם צריך גם לחשב תמורה לכסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים