פורסם 2012 בינואר 1113 שנים ערב טוב,מספר שאלות בקשר לחבילה עסקית,משפחתית שהציעו בעבודה של אבא שלי.החבילה כוללת:-מכשיר galaxy s 2 או iphone 4s .-1000 דקות לכל היעדים.-1000 הודעות לכל היעדים.-1000 דקות למשפחה ולעסק.-1000 הודעות למשפחה ולעסק.-1500 דקות ליעדי ORANGE ללא תשלום.-GPS+FUNTONE ללא תשלום.-גלישה ללא הגבלה.סה''כ ב250 שקליםבכללי האם החבילה משתלמת ? לגבי המכשיר עצמו אני יותר אוהב את הgalaxy אבל מחיר השוק של הiphone פי שניים יותר (גם בחנות הgalaxy עולה 2000 הiphone 3,577) אז יוצא שכבר עדיף לקחת את המכשיר היקר לא ?
פורסם 2012 בינואר 1113 שנים רכוש את המכשיר בחוץ (חנות פרטית) וקבל את הזיכוי מחברת הסלולר.אגב, בדוק אם מגיע לך ביטוח בחבילה, גם המכשיר שתקנה בחוץ כלול בביטוח.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים אתה באמת הולך לדבר כל כך הרבה?חבילות כאלה הם בדרך כלל לעסקים, או סתם לחלוב לקוחות פרטיים.קנה מכשיר בחוץ, ותבקש חבילה במחיר 20 אגורות דקת שיחה ו 15 להודעה.funtone+gps אלו שני הדברים הכי פחות שימושיים שיכול להיות לטלפון שלך במיוחד שאתה קונה סמארטפון.גלישה ללא הגבלה זה טוב אבל אני בספק אפילו אם אתה משתמש כבד תגיע ל 2 ג'יגה.והודעות יש וואטסאפ ודומיו שאתה כמעט ולא תשתמש באסאמאסים.ואגב לפעמים מחייבים לקוחות למשל בפלאפון גם להשתמש בכמות מסויימת אחרת אין זיכוי.
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים מחבר לדעתי ,אני לא יוכל לעבור את האלף דקות בחודש זה באמת מוגזם אני מדבר בסביבות ה400 מה שכן לגבי האינטרנט אני בקלות יעבור את ה2 ג'יגה כי אני רוצה לחבר אותו לנייד ולהשתמש בפלאפון כמודם. כמה אתה חושב תעלה לי חבילה של 400 דקות ואינטרנט ללא הגבלה או חבילה כמו שהצעת כולל אינטרנט ?
פורסם 2012 בינואר 1213 שנים ..קנה מכשיר בחוץ, ותבקש חבילה במחיר 20 אגורות דקת שיחה ו 15 להודעה...איפה יש חבילה (אורנג'?) ואיך היא נקראת? יש זיכוי בגין מכשיר?בהנחה שאתה לא מדבר על רמי לוי.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים עכשיו בגלל רמי לוי המפעילות יצאו בחבילות חדשות במחירים דומים.. כל מה שצריך לעשות זה לבוא לחברה לבקש את המסלול ואם הם רוצים שתצטרף ולא תלך לחברה אחרת הם יתנו לך.. ומראש תמנע כי הם ינסו לדחוף לך כמה שיותר דברים אז תבוא מוכן עם שיעורי בית, וגם תקליט את השיחה עם הנציג שלא יהו הפתעות.לצערינו במדינת ישראל הגענו למצב שצריך לתעד הכל אחרת דופקים אותך..
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים לדעתי ,אני לא יוכל לעבור את האלף דקות בחודש זה באמת מוגזם אני מדבר בסביבות ה400 מה שכן לגבי האינטרנט אני בקלות יעבור את ה2 ג'יגה כי אני רוצה לחבר אותו לנייד ולהשתמש בפלאפון כמודם. כמה אתה חושב תעלה לי חבילה של 400 דקות ואינטרנט ללא הגבלה או חבילה כמו שהצעת כולל אינטרנט ? 400 דקות ברמי לוי יעלו לך כולל דמי מנוי כ-100 ש"ח ויחד עם גלישה של 5GB אנחנו מדברים על 150-160 ש"ח (כמובן ללא שום זיכויים).בהנחה ואתה ממעט ב-SMSים או יכול לשלוח את כולם דרך תוכנות יעודיות שעובדות על האינטרנט - יש מקום לשקול זאת.אם אנחנו מכניסים למשוואה כמה עשרות/מאות SMSים "רגילים" אז שכח מרומי לוי
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר האמת שאני לקוח של אורנג' מתחילת דרכם בשנת 1999 ולא רואה סיבה להחליף ספק. אתם חושבים שני יכול להוציא מהם 400 דקות,אינטרנט ללא הגבלה ומכשיר galaxy s 2 או iphone 4s במחיר של 180-200 שקלים בחודש ?
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מה שאני חושב לא רלוונטי. יש להם גבול לכמה הם יכולים לרדת במחיר גם אם אתה לקוח של 13 שנה ושמדבר בממוצע במאות שקלים כל חודש.בכל אופן, תנסה להתקשר וללחוץ עליהם כמה שאפשר. דעתי האישית היא שאין מה לשמור אמונים לחברות מסוג זה - אבל אם אתה מוכן לשלם יותר ולקבל פחות רק כדי להישאר באורנג' - תהנה.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים הייתי בודק קודם כול מה המשמעויות של "מסלול עסקי".הרבה פעמים מדובר בצמד מילים קצת מבלבל, כביכול אתה מקבל עסקה מיוחדת במחיר טוב, בפועל אתה מקבל עסקה שהיית יכול לקבל גם במסלול של לקוח פרטי.החיסרון הגדול של מסלול עסקי הוא שחלק גדול מהתקנות שיצאו לאחרונה אינן תקפות למסלול עסקי.אם אני לא טועה במסלול עסקי החברות יכולות להכניס אותך להתחייבות לתוכנית, בניגוד למסלול רגיל שם יש רק התחייבות על מכשיר.בנוסף אני לא בטוח שתקנות ניתוק זיקה תקפות למסלולים עסקיים.כדאי להיזהר ולבדוק האם באמת "המסלול העסקי" תורם יתרונות או שמדובר בדרך של חברות הסלולר להכניס אותך לפינה עם משהו שנראה נוצץ. לא אני ולא אף אחד פה יודעים איזה שימושים אתה עושה במכשיר ולכן קשה להגיד לך אם מדובר במסלול שמתאים לך או לא.אם יש הבדל של 30 שקלים בין המסלול הזה לבין מסלול של 500 דקות, אני אישית הייתי נשאר במסלול הזה אלה אם הייתי בטוח ב100% שאני לעולם לא מתקרב ל500 דקות.לגבי המכשיר נכון מה שכבר הזכירו, כדאי לבדוק מחירים של המכשירים הנ"ל בחנויות הפרטיות, ובמיוחד של הסמסונג שאמרת שאתה מעדיף שמחירו בחנויות זול מאוד.לאחר שאתה יודע את המחיר בחנות גש לחברת הסלולר ותראה בדיוק איזה זיכוי תקבל עליו, ואיזה תוכנית אתה יכול להוציא מהם.לאחר מכן תעשה חשבון פשוט מה משתלם לך יותר.יכול להיות שתגלה שההצעה שלהם דווקא לא רעה, ויכול להיות שתגלה שאתה יכול להשיג הצעה טובה יותר.לגבי רמי לוי, אני לא חושב שהוא מנפק זיכויים למכשירים כאלו ולכן הייתי מוריד אותו מהפרק.
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר Xtract: אני לא שומר אמונים אלה חושב שכולן אותו חרא וכולן ינסו לעשוק ולגנוב איפה שרק אפשר אז עדיף כבר להישאר באותו המקום ולנסות להוציא את המקסימום שאפשר. FARKASH7: אני מדבר בסביבות ה400 דקות בחודש ושולח כ50 SMSים בכל מקרה,אני אדבר איתם, נראה מה יש להם להציע. תודה לכולם על העזרה
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים בשימושים שלך יש לך את אורנג' Clear 40 אם אני לא טועה בשם. הם מציעים שם 400 דק'+400SMSים אבל "רק" 1GB גלישה ופה נעוצה הבעיה שלך עם כל החבילות הללו. הבנתי שאורנג' החליטו לא לחייב על חריגה אלא רק הורדת מהירות, אבל אני לא חושב שתוכל לגלוש במחשב נייד שלך במהירות של 200KBS - בטח שלא בלי עצבים
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים מחבר אז בעצם אם אני קונה מכשיר בחוץ נגיד SGS2 ולוקח את החבילה של Orange clear 450 שהמחיר לחודש הוא 179 ללא רכישת מכשיר או 130 עם רכישת מכשיר ויעשה ניתוק זיקה כמה זה אמור לצאת בחודש ?רשום שם שקיימת אפשרות שדרוג ל2GB בתוספת 15 שקלים האם אפשר לשדרג גם לאינטרנט ללא הגבלה כי אין שם אופציה כזאת לבחירה?האם להזמין מכשיר מחו''ל משתלם ומאיפה מומלץ ? ועל פי מה אני יודע שהוא נתמך בארץ ?
פורסם 2012 בינואר 1313 שנים עכשיו קלטתי שהם העלו מחירים - כשזה יצא החבילה היתה 159 ואחרי ניתוק זיקה 110...חראות. כשאתה מוסיף לזה 15 שקל ל-2GB אנחנו מגרדים את ה-150 אחרי ניתוק זיקה - ואם אתה אומר ש-2GB לא יספיקו לך אז אין כ"כ פיתרון פה. במקרה כזה שווה אולי בכל זאת לשקול את רמי לוי.אנחנו מדברים כאמור על אותו מחיר, כ-150 שקל אבל ללא חבילת SMSים אבל עם חבילה גדולה של 5GB שדרכה,כמובן, אתה יכול לשלוח אלפים רבים (אם לא יותר) של הודעות SMS דרך תוכנות יעודיות. שווה לעשות את החשבון ולשקול. יתרון נוסף של רמי לוי זה "דיברת שילמת" - אם יהיה חודש אחד שתדבר פחות באופן משמעותי יחסית, תשלם פחות.אני בחבילה של "חבר" באורנג' והאמת שחבל לי שכל חדש מאות SMSים יורדים לחינם לטימיון וכך גם 100-200 דקות שיחה. אבל בחישוב מהיר יוצא שאין לי אופציה אחרת כדאית יותר באופן משמעותי בחברות אחרות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.