עבור לתוכן

תאורה פנימית למחשב

Featured Replies

פורסם

שלום,

רציתי לשאול על תאורה פנימית שאפשר לקנות למחשב.

אני כנראה רוצה אור אדום אבל גם צבעים אחרים זה טוב.

חשוב לציין כי אני לא רוצה לקנות לדים בנפרד ולהתחיל להלחים לבד כל מיני דברים, אני רוצה לקנות מאיביי או מהארץ רצועת לדים או מקור אור חזק אחר שיתחבר למחשב על ידי איזה שהוא חיבור שנותן לו חשמל.. (לא משנה עם זה USB או אפילו מולקס-העיקר משהו מוכן לשימוש בלי הרבה התעסקות-אני גם מפחד לשרוף ולהרוס דברים אם אני יתעסק עם זה לבד ...(כבר קרה בעבר xD))

ראיתי את זה וזה ניראה לי אחלה:

http://www.ebay.com/itm/FREEPOST-BRIGHT-RED-LED-CASE-LIGHT-KIT-9-LED-STRIP-x-2-MOLEX-NEW-/170748616772?pt=UK_Computing_DesktopComponents_RL&hash=item27c1692044#ht_1124wt_744

מה אתם אומרים ? יש משהו עדיף יותר טוב ?

דבר כזה זה בטיחותי לשים בתוך המחשב ? (הפסקות חשמל וחימום יתר יכולים ליצור מדורה עם דברים סינים כאלה לא ?)

בבקשה קצת הסבר

תודה רבה !

פורסם

אין לך יותר מידי מה לדאוג בקטע הבטיחותי, מדובר במתח נמוך וברכיבים שכאשר הם מתים הם פשוט הופכים לנתק.

הדוגמא שנתת נראת מתאימה, יש כל מיני ווריאציות לקניה מחו"ל אבל קשה לומר מי עדיף ככה שתאלץ לחפש מישהו עם ביקורת בזמן האחרון באינטרנט על מוצר כלשהו או פשוט לנסות את מזלך עם אותו מוצר.

הרבה פעמים תראה את אותו מוצר אצל הרבה מוכרים כך שעדיף ללכת על הזול מביניהם.

פורסם

^^ לא מדויק - קתודות קרות והשנאים שלהם מגיעים למאות של וולטים. קצר שכזה עם גוף המארז / רכיבים אחרים יכול להיות חמור.

פורסם

האמת שהתיחסתי רק אל התאורה עם הלדים כמו שהוא נתן בקישור.

אנשים עדין משתמשים בקטודות? ::)

פורסם

מעקב, למה לא להשתמש בקטודות?

פורסם
  • מחבר

אלה הלדים היחידים עם חיבור מולקס באייביי _ יש עוד צבעים מאותו המוכר וזהו ...), ככה שזה ממש מוזר... יש משהו יותר פופולרי שמשתמשים בו ? חיבור שונה ?

איפה אני מוצא המלצות ללדים...וכן בדקתי בגוגל..יש משהו אחר ?

פורסם

רק חבל על הכסף - יש לך סטריפים של לדים במחירים זולים הרבה יותר. לא צריך להיות מדען טילים בשביל לחבר את זה למולקס.

פורסם

אתה יכול לחסוך כמה שקלים אם תקנה את הרגילים ללא החיבור וליצור אחד משלך.

זה לא מסובך אבל השאלה היא אם יש לך בכלל חיבור כזה בהישג יד, אם לא עדיף שתקנה כבר את המוכן.

בקשר להמלצות לא בטוח שתמצא אבל פשוט תנסה לראות מה אנשים קנו בחצי שנה האחורנה ברשת והיו מרוצים.

פורסם

יש פסים של לדים ל 12V מכנים כולל נגד בחנויות תאורה. אתה מחבר את אלה ל 12V מהמולקס בספק וזהו

לקתודות יששנאי שמייצר כמה מאות V אבל הדרך היחידה להרוס איתו משהוא זה אם חוט של הקתודה נופל אל הלוח (וזה יקרה גם אם פס לדים, אם 12V או אדמה נוגעים במקום בלוח שהן לא אמורים לגעת - בדיוק כמו לוחות שנשרפו בגלל התקנה ללא ספייסרים או מולקס שנפל אל חיבורים של ג'אמפר)

קצר בין הקתודה לגוף המארז לכל היותר ישרוף את השנאי של הקתודה

פורסם
  • מחבר

אין לי חיבור מולק להלחים אליו אז אני יקנה מוכן...

ואם הקתודות נוגעות בגוף המארז ונשרפות זה דבילי כי הם הולכות להיות דבוקות לשם.. (או שלא הבנתי נכון ?)

תנסו בבקשה אתם לראות אם אתם מוצאים מוצרים אחרים באיביי שיתאימו לי..(אולי עם מילות מפתח שונות..)

בבקשה תראו אם יש מוצר אחר יותר פופולרי....

יום טוב (:

פורסם

יש מולקס מאריך כזה למאווררים גנריים - החוט שיוצא למאוורר הוטא 12V

הקתודה אמורה להיות מבודדת מהמארז אל ידיי שרוול מתכווץ בקצוות איפה שהחוטים מתחברים + החוט שהולך לאורך הקתודה אמור לא לגעת בחלקים מתכתיים של המארז. אם היא מותקנת ככה היא לא תעשה בעיות

פורסם

נצל"ש

אני גם עובד על מודינג קטן ורוצה תאורה פנימית למחשב

ואני מתלבט בין פס לדים לבין קטודות

מצד אחד הלדים בטיחותיים אבל ההארה של היא חד כיוונות לפי מה שראיתי האור לא מתפזר לצדדים

ומצד שני קטודות כן מפזרים את האור לכל הכיוונים

אז מה כדי?

פורסם

ישנם גם לדים שמפזרים את האור בצורה יפה, חוץ מזה לפעמים הריכוז של האור הוא יתרון.

פורסם

נצל"ש

אני גם עובד על מודינג קטן ורוצה תאורה פנימית למחשב

ואני מתלבט בין פס לדים לבין קטודות

מצד אחד הלדים בטיחותיים אבל ההארה של היא חד כיוונות לפי מה שראיתי האור לא מתפזר לצדדים

ומצד שני קטודות כן מפזרים את האור לכל הכיוונים

אז מה כדי?

אתה יכול לקנות Diffused LED שמפזר את האור בצורה יפה, או לשייף לד רגיל(Water Clear) עם נייר זכוכית עדין, לא אידיאלי אבל זה עובד.

פורסם

או להאיר את הלד אל משטח כלשהוא בצבע לבן או מתכתי כדיי שהוא יחזיר את האור

בשיטה הזאת אתה יכול גם לצבוע קצת אל המשטח אם צבעים פלורסצנטיים ולקבל גוונים שונים מאותו לד כחול

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים